Régebben is voltak ilyen nők, vagy manapság lett ez ennyire divat?
37 éves vagyok, a környezetem szeret, rengeteget tudok beszélgetni mindenkivel az őket érdeklő témákról(mindenről tudok beszélgetni).
Valamiért azt figyeltem meg, hogy az 50 feletti nőkkel sokkal könnyebb beszélgetni, még amelyik kicsit butácska is, az is kedves, és emberséges a másik személlyel. Ha szex témára kerül a sor, egész nyíltak ebben a témában is.
A huszonévesekkel lehetetlen kommunikálni, pedig a telefon hozzájuk van nőve. Harmincon túl is egynapos messenger-beszélgetések vannak, és hirtelen eltűnnek. Miért? A nők életkora miatt van ez, vagy pedig a mai világ miatt szerintetek?

válasza:

válasza:Nem chatelek.
Az ismerősi körben van rengeteg nő. Amúgy meg egyedülálló vagyok, aztán miért ne?

válasza:Az idősebb nőknek nincs tétje, tudják, hogy csak beszélgettek. Könnyebb úgy megnyílni.
A fiatalabb nőkkel te sem ugyanúgy kommunikálsz, pont azért, mert tőlük mást is szeretnél.

válasza:

válasza:Sok közös témám mondjuk nincs a korombeli férfiakkal sem. Idősebbekkel igen.
Amikor tinik voltunk, haverjaim szüleivel jobban eldumáltam, mint a haverokkal. nem tudom, miért. :)

válasza:Felteszek egy fotót társkereső csoportba. Jönnek az üzenetek 50 feletti nőktől. A korosztályomból egytől sem. Random ráírok egy nőre facebookon, akiről tudom, egyedülálló, korombeli? Nem reagál. Az idősebbek reagálnak.
Társaságban beszédbe próbálok elegyedni velük? Finoman lepattintanak.
Ennyi.

válasza:Én meg pont ìgy érzem a férfiakkal kapcsolatban.
Jò lenne beszélgetni sokfajta témáròl, de vagy szűkös a látòkörük vagy nem érdekli őket mi történik a nagyvilágban.
Mindig ùgy képzeltem, hogy majd a saját korosztályban találom meg a párom.
Hát nem ìgy lett.
Az idősebb férfiakkal jobban kijövök, de velük nem tervezek mert szinte mind házasok.
30-asokkal ismerkednék, de ők meg a fiatalabb csajokat keresik, akiket könnyű irányìtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!