Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Egyébként nem azért tetszett,...

"Egyébként nem azért tetszett, mert volt val@kije, hanem (most jön ami fontos) egyszerűen csak hihetetlenül vonzott." Hölgyek! Ezt szingli férfiak hogyan (vagy mikkel) tudják nálatok elérni? Vagy ha nem is hihetetlen mértékű vágykeltést,de VONZALMAT!

Figyelt kérdés

Ha nem is éppen holmi hihetetlen mértékű vonzalmat, de legalább azt hogyan tudják ők nálatok elérni, hogy jóval könnyebben észrevehetőek legyenek szemeitekben? Legalább ez utóbbit!

Mivel/mikkel/hogyan lesz könnyen (vagy legalább valamivel könnyebben) számotokra feltűnő egy harmincas éveiben járó egyedülálló férfi, mikor ismerkedne veletek?

dec. 21. 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Jól néz ki (ízlésemnek megfelelően, nem fogom kifejteni), magabiztos, jó a humora és látom rajta az érdeklődést, de nem erősen nyomulós, nem ilyen simp fajta. Nem tudom, a “nonchalant” hogy van magyarul, de aki olyan, az is kiábrándító. Elsőre kb ennyi, de ez csak arra elég, hogy az érdeklődést felkeltse, itt még nem fogok őrületes vonzalmat érezni, az pár randi alatt alakul ki, ha úgy viselkedik és passzol a személyiségünk, el tudnám vele képzelni a jövőmet, a szürke hétköznapokat, stb.
dec. 21. 19:09
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

Nincs hozzà ùtmutató!

Van akivel megvan az öszhang, ès annak kb 5 perc alatt megadtam az elèrhetősègemet! Ez kb 1% volt. Nem tudom mièrt!

Talàn a szóhasznàlat, a helyes ìràs, a tisztelet.

Azóta is tart, àtlendültem a ló màsik oldalàra, pedig neki csak jò időtöltès vagyok.

Màsok vagyunk, màskènt èrzünk!

Sokat tanultam sajàt magamról is!!!

Ès vonz, ujra ès ujra, pedig szeretnèm lezàrni...

dec. 21. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:
22%
Ki az akit ennyire megakarsz hódítani?-inkább ezt mond és honnan ismered az illetőt? és mióta?
dec. 21. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:
59%
Jol nez ki es kedves. Ez a ketto tuti kombo minddnkinel
dec. 21. 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem mindig vonzalomról van szó sokszor emberek csak működnek a saját kis pillangójuk inkább fekete lepkéjük vezetik őket.

De amúgy az mindenképp lehet vonzó ha csak a romantikus filmeket veszük alapul ha tiszteletteljes magabiztos és van benne valami titokzatos általában filmekből a nők ilyen férfiba lesznek szerelmesek.

De ha való életet nézzük csak szólísd meg ismerd meg úgy mintha nem lenne tétje mi lesz hiszen nem mind1 eddig még ezt se tudtad megtenni próbáld meg legyjél illedelmes ha beszól meg véd meg magad vagy menj el hisz ez csak őt minősíti. De csak próbálkozz legyjél kedves vedd észre a határait azt tarts tiszteletben de amugy meg nem veszítesz vele semmit nem sikerül akkor nem sikerült de büszke lehetsz magadra hogy megpróbáltad. Ha tényleg akarsz kapcsolatot ne így állj neki tényleg csak élvezd ki azt hogy végre beszélhetsz valakivel a másik nemből ne képzeld el azt már rögtön hogy dugtok csókoloztok vagy házasok vagyjtok. Minden lépésnél dicsérd meg magad hiszen kiléptél a komfortzónádból. Túl régóta vagy itt úgy hogy azon agyjalsz nem tudod. De tudod csináld

dec. 22. 00:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha olyanokról beszélünk, akiket a való életben, offline ismerek meg, és nem internet (mert ott elég pragmatikusan szűrők, azon pár embernek meg, aki átmegy a szűrőn, esélyt adok - kivéve, ha már beszélgetek 1-2 emberrel komolyabban-, még ha nem is dobban meg a szívem a képek láttán, mert tudom, hogy a kisugárzás nem jön át egy fotón), akkor nálam az alábbiak:

- nem erőltetett, nem dicsekvő típusú, lazább jellegű magabiztosság, határozottság

- pozitív kisugárzás, életigenlés, mosolygós jellem; ill. az a fajta kedvesség, amin látom, hogy magától jön és nem az a tanult fajta erőltett kedveskedés, amit azért ölt magára vki, hogy sikeresebb legyen a nőknél

- stílusos öltözködés (itt nem a divatb...iságot értem, hanem azt, ha vki önazonos, ízléses és nem a semmilyen póló, semmilyen farmer, edzőcipő stílusban nyomja, főleg ha túl nagy és láthatóan több éves, elhasznált-elnyűtt)

dec. 23. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Miért hihetetlen a legtöbb ember számára az,hogy egy normál alkatú,jóképű férfinak kifejezetten kövér nő a párja?

Úgy tapasztalom,hogy szinte senki nem hiszi el,hogy vannak olyan férfiak,akiknek csak az extra molett nők tetszenek,őket tartják vonzónak. Azt ostobaságnak tartom,hogy a kövér nők csak azoknak a férfiaknak kellenek,akiknek nem jut más.

A hihetetlen nőtöblett miatt a nők sokkal nehezebb helyzetben vannak párkapcsolatok terén?

Ha megnézzük a ksh adatai 100 férfira 108 nő jutt, szerintem ez elég aggasztó helyzet így a nőknek elég nehéz lehet..

Miért van ennyi hihetetlen sok férfi a társkereső oldalakon, alkalmazásokon?

Nem gondolom magamnak csinos nőnek sőt picit duci is vagyok de felmentem néha ilyen oldalra és gyorsan meg is untam mert egyszerűen használhatatlan volt az a tömkeleg levél az az özön megkeresés az az özön üzenet teljesen úgy éreztem hogy felesleges itt lennem......

Mi lehet az oka, ha foggal-körömmel ragaszkodik egymáshoz két ember akkor is, ha hihetetlen módon mérgezik egymás életét?

Van egy srác, akivel korábban együtt dolgoztunk, majd barátok lettünk. Viszont rengeteg okból el lett cseszve köztünk az egész. Hazugságok, féltékenység, szerelmi háromszög. Eltelt több év, mindketten sokat változtunk, főleg én. Komolyabb lettem, vannak céljaim, előtte...

Miért van úgy beállítva az főleg itt, hogy az valami hihetetlen rossz dolog ha valaki egyedül marad vagy egyedül lesz?

Ha egy férfi vagy egy nő a magányról egyedüllétről magas igényekről tesz fel ide kérdést akkor jönnek kommentem hogy egyedül fogsz maradni marad a marok marcsi neked barátnő sem lesz, maradj egyedül mintha valami hihetetlen rossz dolog lenne egyedül lenni én nem tudom...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!