Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek olyan férfival...

Összejönnétek olyan férfival aki beteges gyakran?

Figyelt kérdés

És nektek kéne ápolni?

Pl ma torokgyulladàsom van és felázott a hólyagom. Egész nap fekszek az ágyban. Kellene egy nő aki támogat és főzi nekem a mézes teàt.

jan. 4. 14:52
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Benne lehet vannak gondskodó nők
jan. 4. 14:54
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Olyannal nem, aki ezt elvárja, mint valami csecsemő, de ha együtt élek a párommal, akkor alap, hogy ilyenkor segítek. Randizási időszakban viszont még senki nem várta el tőlem, hogy ha beteg, akkor ott dekkoljak nála, ilyenkor maximum felugrok, viszek neki a boltból ezt-azt, ha szeretné, de általában a másik fél is úgy volt vele, hogy nem akar megfertőzni, megoldja, ha találkozunk is, az tényleg annyi, hogy feldobom, ami kell neki és megyek.
jan. 4. 14:55
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Troll kérdés, de képzeljük el a szitut. Én gyakran vagyok beteg, gyerekekkel dolgozom és a felsőlégúti cuccok megtalálnak. Ha valaki játsza az eszét és panaszkodik, épp csak bele nem hal, ellátást igényel, meg odafigyelést, hogy szedje a gyógyszereit (tehát hozza egy átlag óvodás szintjét) akkor esélytelen. Én is végig dolgozom az enyhébb betegségeket (sokszor a komolyabbakat is) és magánemberként is funkcionálni képes maradok, értsd, programozok, ellátom magam, az állataimat, a háztartást stb. Szóval egy olyannal, aki a tipikus férfi náthában szenved és minden 5 percben van valami hasfájása, nem jönnék össze.
jan. 4. 14:56
 4/23 A kérdező kommentje:

1-2

Köszi van remény

3

Neked meg valami terminátor kell? Aki sose beteg? Mi is emberek vagyunk. Tiszta làz vagyok.

jan. 4. 14:59
 5/23 anonim ***** válasza:
96%
Ha egy torokgyulladást úgy ad elő mintha a halálán lenne és egy teát nem tud megcsinálni, azzal nem jönnék össze.
jan. 4. 15:20
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Alap, hogy ápolom a páromat, amikor beteg, de azért függ a betegség gyakoriságától. Ha kéthetente náthás lenne és minden sz@rba bele akarna halni, azt nem biztos, hogy tudnám tolerálni. Az enyém evente max. 1-2 alkalommal beteg, főzök neki teát, meg viszek lázcsillapítót és hagyom pihenni. Fordítva is így van. Amíg egyedül éltünk, addig megoldottuk ezeket a nagy betegségeket egyedül is. Mondjuk lázasan főzni egy teát nem megoldhatatlan feladat. A párom pl. egyedül ápolta magát covidosan.
jan. 4. 15:26
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedeskor nem apolnek egy idegent. Ha gyakran beteg, vizsgaltassa ki magat, hogy mi a baja. Azert az apolasnak is van egy hatara.
jan. 4. 17:15
 8/23 A kérdező kommentje:

Pedig arra gondoltam hogy simogatna. Megfürdetne ha elhagy az erőm. Főzne, takarítana stb

Most miért baj ha valaki hasznosnak találta a nőket és nem egy nő gyűlölő incel?

jan. 4. 17:22
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Ápolónőt és bejárónőt keresel ingyen. Good luck!
jan. 4. 17:29
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
A seggedet is kimosnám és az ormányodból a túrót... Jajj egyelek meg! Feküdj le szépen jól takarózz be! Mindjárt főzök neked mézes teát! Algopirint be vetted? Jól van!
jan. 4. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!