Lassan 35 éves férfiként mit tehetek?
Mit tehetek akkor ha ilyen idősen teljesen kiszorultam a társkeresési piacról? Az összes nő a a menő fiatal srácokra és a jóképű tinifiúkra hajt. Ők meg persze el is happolják őket. Teljesen lenullázva érzem magam. Mit lehet tenni ha már teljesen kifutottam az időből és az öregedés illetve az öregség által láncra vagyok verve és eldugva a legsötétebb pincék zugában ahol csak vegetálva élhetem életem hátralévő részét?
Már sose leszek menő csávó, nagydumás pénzes babaarcú szépfiú akiért döglenek a csajok.

válasza:Nem igazán egyáltalán, hogy mindenki a tinikre megy. Én 35 éves nőként a 40-50-es korosztályt szeretem.
Neked meg ennyi.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"Már sose leszek menő csávó, nagydumás pénzes babaarcú szépfiú akiért döglenek a csajok."
Hát ezek szerint eddig se voltál.
Akkor mit panaszkodsz?
3: Nem vagyok "femcel".
5: Azt írtam hogy "már sose leszek", nem pedig azt hogy "már sose leszek többet". Van különbség.

válasza:Ez a legnagyobb hülyeség, ami elterjedt talán a 65 kg-s ideális testsúlyon kívül az incel körökben itt gyk-n. A korban hozzád illő nők nagy része nem hajt tinifiúkra, sem 20évesekre (azt már inkább látom, hogy ráfogják a 40es, csinos, ápolt nőkre, hogy fiatallal hemperegnek, amikor meglátják őket a fiukkal... pl. egyik munkatársnőm is megkapta, és még hergelte is őt vmi hülye, hogy hát az nem lehet, mert a gyerek fekete hajú, a munkatársnőm meg szőke... csak épp apuka haja fekete és győzött az ő genetikája :D).
Amit tudok ajánlani: ne válogass nagyon felszínesen, és korban hozzád illő nőt keress (ha 20éves csajokra hajtasz, ott nyilván előbb választ egy 18 évest, mint téged).

válasza:Nem kell tini fiúnak vàltoznod! Csak legyél te is 60-72 kg mint ők.
Szívesen bácsi 😘

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Itt az ábra arról hogyan változik a nők és férfiak értéke a koruknak megfelelően átlagot számolva. A női görbe az teljesen igaz. Magam is tanúsíthatom, hogy így volt. Amint elkezdett gimiben nőni a cicijük a lányoknak, az értékük a társkeresési piacon kilőtt az...
Sokan mondják, hogy manapság egy átlagos férfinak ne legyenek elvárásai, az elégedjen meg akármilyen nővel, mert hát férfitöbblet van. Elégedjen meg 40 évessel is, kövérrel is, nem dolgozóval is, meg minden. Viszont én olyannak nem tudok megbékélni akinek gyereke van....
Figyelmes, intelligens, jóképű férfi vagyok, saját lakásom van. A szerelem mégis messze elkerül, mint oltás után a vírus. 35 F
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!