Férfiak, ezek a dolgok mennyire red flagek ismerkedéskor nektek?
Figyelt kérdés
- nagyon vastag ujjaim vannak, ha csak azt látnád, simán azt hinnéd, hogy 120 kg-os dagadt tehén vagyok, emellé még ráadásul picik a kezeim
- allergiás vagyok a műszempillaragasztóra, csak simán spirálozni szoktam a szemem, a sminkelést nem viszem túlzásba
-aszimmetrikusak a melleim, nem nagyon durván, de azért szabad szemmel is látható, hogy a jobb egy picivel nagyobb, mint a bal
- a bal lábam minimálisan bütykös
jan. 10. 15:22
11/12 anonim 

válasza:

válasza:- picit fura lenne, de nem gond
- nem probléma
- nem probléma
- picit zavarna, de ez sem red flag
12/12 anonim 

válasza:

válasza:Egyik sem zavaró, szerintem ha alapvetően rendben van a külsőd, akkor egyik dolog sem tűnne fel. A műszempilla dolog meg abszolút nem elvárás, vagy igénytelenség ha nincs. Sőt inkább jobb ha nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!