Melyik társkereső vált be nektek? Ti hol szoktatok társat keresni? 27/F
Figyelt kérdés
jan. 11. 00:11
1/8 anonim 

válasza:

válasza:Nekem anno a Randivonal vált be, nem tudom, él-e még az oldal.
4/8 anonim 

válasza:

válasza:Randivonal: egy feleség(válás),egy kapcsolat(szex nem volt rossz,szakítottam vele)
Facebook-társkereső:1, 3 hetes kaland(dugni jó volt,aztán kiadtam az útját)
Badoo: egydélutános dugás(nem volt rossz,de semmi extra)
Innen: 1,5 kapcsolat,nagyon jó szex életem szerelme és egyben legnagyobb csalódása-tanulsága. Szakítottam vele.
Tinder: egy alakuló kapcsolat,már egyszer találkoztunk,ma következik a második randi. Szex még nem volt,minden más igen.
37/F
6/8 anonim 

válasza:

válasza:Egyik sem vált be.
Próbáltam: Tinder, Bumble, Badoo, Boo, FB Dating
23/F
7/8 anonim válasza:
Egyik sem. Egyik szarabb, mint a másik. Próbáltam: tinder, bumble, fb társkereső, randivonal, elittárs, szívküldi. Tele vannak kamu profilokkal, botokkal, perverzekkel, ha valaki szimpatikus, az meg nem válaszol. Kár, mert normálisan is lehetne csinálni ezt az online randizást. De lehet, hogy csak én nem voltam szerencsés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!