29/N vagyok.A korosztályomban más is küzd párkeresési problémákkal? Van egy szuper kis családom(anyukámék),barátaim,hobbik,munkám-amivel tudok haladni egyről a kettőre, ami nem egyszerű Nőként. Viszont a 30.életévem

válasza:Miért van olyan érzésem, hogy kizárod az összes tőled alacsonyabb férfit és így már eleve egy 20%-os halmazon belül akarod megtalálni azt a hűséges, de jóképű meg ilyen-olyan embert, akit 150-160-170 centis nőtársaid sokkal nagyobb halmazból válogatva is nehezen találnak?
Elsőként azt kérdezd meg magadtól, hogy centiben méred-e a boldogságot?

válasza:

válasza:#12: Nem okoskodok róla, mert nem ismerlek, csak felvetettem egy tipikus lehetőségként.
Én pl. 174 centi vagyok. Velem randiznál? Aztán lehet, hogy semmi közös nincs bennünk és alapból be sem jönnénk egymásnak, de itt a kérdés akörül forog, hogy adnál-e ezen információ birtokában esélyt, vagy továbbra is a magasságban hozzád illő jelöltek között szomorkodnál, hogy egyiknek sem kellően pozitívak számodra a belső tulajdonságai?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!