Az incelek valójában irigyek a top nők életvitelére?
Mindig azt olvassuk tőlük, hogy top nőkre vágynak és lesajnálóan beszélnek azokról a férfiakról, akiknek nem top nőjük van, kb mintha büntetés lenne. Eszükbe se jut az érzelem, csak a külsőségek.
Észrevettétek? Folyton panaszkodnak, hogy a top nők válogatnak, de csak a chad-ek közül. Ez az ő teóriájuk.
De fordított esetben ők ugyanezt csinálnák mindig lelkiismeret furdalás nélkül. Ezért látszik, hogy nem elveik vannak, hanem csak irigykednek. Valamint rossz érzés nekik, hogy ők nem kapnak top nőket, mert csak akkor éreznék magukat értékesnek (ugye nekik csak a külsőben van az érték).
Mikor fognak már felébredni és nem a nőket hibaztatni? Az a kognitív torzítás amiben élnek veszélyes. Önmagukra is, a férfiakra és a nőkre is. Láttam, hogy az USA-ban már vannak ilyen programok inceleknek, akik ki akarnak lépni ebből a dologból (olvastam, hogy sok incelnek az változtatta meg a véleményét, hogy elmentek dolgozni, ahol találkoztak nőkkel, és kiderült számukra, hogy a nők nem is olyan gonoszak... Tehát ezek az emberek sokszor ki se mozdulnak a szobájukból! Aztán frusztráltak lesznek, elkezdenek incel videókat nézni, ami torzítja a valóságukat).
Itthon nincsenek ilyen programok, amik segítenének nekik? Vagy ha nem akarják, úgysem tudnak rajtuk segíteni? Hogy lehetne elérni, hogy magukba nézzenek? Vannak ötleteitek?

válasza:

válasza:Szerintem az, hogy mások foglalkoznak-, mások véleményt képeznek az incelekról úgy, hogy az egy "Tegyük fel, hogy"-nak tekinthető, egy nagy marhaság.
Nem kellene mindenbe belegondolni többet, mint ami van.
#1 igen lehet gáz az életvitelük, de minek kell ezzel foglalkozni? Azért rakják ki, mert mások meg ezt nézik...
Én sem nézem sem top nők, sem top férfiak napi képeit az instán...

válasza:Ki ne lenne irigy egy olyan életre mint amit a top nők mutatnak?
Utazás, fasza verda, fancy kaják fancy éttermekben,stb. Ha ilyen volna az életem simán lennék nő!
Kapcsolódó kérdések:
Bocsássatok meg, nem vagyok incel, három elég hosszú kapcsolaton vagyok már túl, nem is szoktam gyűlölködni a nőkön soha. Lassan két éve vagyok egyedülálló férfi. Jó kiállásúnak, intelligensnek tartanak a barátaim, munkatársaim. Még a legelfogultabb, legkritikusabb...
Sokszor előkerül ez a pénz kérdés vagy, hogy kinek milyen státusza van, de igazából szerintem nem mindenki hirdeti ezt. Lehet, hogy valaki azt mutatja, hogy nagy háza, menő autója van, drága ruhák, telefon, luxus nyaralások, de igazából rengeteg adósság mögötte, más...
Randiznátok nem roma pasival, komoly kapcsolat céljából?
Ha a 40-es pasi átlagosan néz ki: kopaszodó, pocakos stb. és mondjuk nincsen családja, akkor gyanakodva teszik fel a kérdést hogy vajon mi lehet vele a baj és figyelembe sem veszik hogy attól még egzisztenciálisan rendben lehet. De ha a 40-es pasi jó genetikájú, dús...
Az előző munkahelyén úgy érezte, kiégett, elege lett a stresszből, munkahelyi intrikákból. Ezért döntött, hogy váltani akar. Kilépett a melójából, most részmunkaidőben dolgozik, csak annyit, hogy ne a félretett pénztartalékait apassza, és fedezve legyenek a mindennapi...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!