Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok olyan 180cm...

Miért nem találok olyan 180cm vagy magasabb lányt, akit nem zavar hogy 165cm magas vagyok? 27/F

Figyelt kérdés

jan. 20. 01:51
1 2
 1/17 anonim válasza:
55%
Mert a legtöbb esetben egy nő magasabb férfit szeretne magának. Én is kaptam már meg 185 centisként hogy nem vagyok elég magas neki (egy 178 cm-es lány volt az illető), de figyelj nem 0% az esély de igen kicsi. Szóval szerintem 160 körülivel próbálkozz ;)
jan. 20. 02:41
 2/17 A kérdező kommentje:
1-es 180cm alatti csajok nem érdekelnek
jan. 20. 02:46
 3/17 anonim ***** válasza:
42%

Ez vicces én meg 187 vagyok fèrfiba és a kedvenceim a törpillàk😅

Nekem meg pont a 165 centis nök jönnek vagy annál kisebbek.

Vagy inkább úgy mondom 38as làb

jan. 20. 03:31
 4/17 anonim ***** válasza:
53%
Talán mert 10/9 csaj (még a 150 centisek is) 180+os pasit akar magának. 180+ csajok közül pedig kevés, akik az akkora pasikat keresik, akiket a hónuk alá csaphatnának! 😉
jan. 20. 05:51
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem vonzó egy alacsony pali. Nem férfias se kisebb, se magasabb nőknek.
jan. 20. 07:20
 6/17 anonim ***** válasza:
43%
Mert nem szeretünk úgy kinézni a párunkkal egymás mellett, mintha a kisfiunk lenne.
jan. 20. 08:03
 7/17 anonim ***** válasza:
19%
Nem keresed kitartoan. A fenti incelekkel ne foglalkozz.
jan. 20. 10:50
 8/17 anonim ***** válasza:
62%
Az jó ha akkora főnyeremény vagy, hogy törpe férfi létedre válogathatsz magasság szerint is a lányok közt.
jan. 20. 12:06
 9/17 anonim ***** válasza:
32%
Mert nem te vagy Tom Cruise, azért...
jan. 20. 14:26
 10/17 anonim ***** válasza:
84%

Ha egy nő akar magasabbat az nem szép dolog de ha te akarsz akkor természetes igény.

Centinként százezer euró jól kompenzál, magasságot és hosszúságot is.

jan. 21. 08:57
1 2

További kérdések:

Likneren hol tudom megnézni, hogy kik lájkoltak?

Van prémium előfizetésem. Az applikációban alig néhány gomb és oldal van, tehát el se tud rejtőzni... De valahogy mégse találom ezt a funkciót.

A legjobb párkapcsolatok tényleg a véletlen tálálkozás művei?!

Elvileg nem szabad erőltetni azt mondták nekem és ha itt van az ideje akkor megtalál a szerelem addig hiába is keressem görcsösen és társkeresőzök ....

Autista nőkkel hol ismerkedhetek?

Akinek szintén gondja van a szex-el. 36F

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!