Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyemények, ha egy humoros...

Hölgyemények, ha egy humoros férfiú megnevettet titeket randevún, az hatalmas piros pont a részéről?

Figyelt kérdés

Mondjuk elhív lángosozni vagy kávézni, és randi végén, mikor hazafelé andalogtok, előkap a zsebéből egy szép fényes, krómozott ajtózsanért. És ezekkel a szavakkal mutatja fel nektek:

"Ez itt az én zsanérom,

És te vagy a zsánerem!

Nem ülök a babéron,

Vár reád a háremem!"

febr. 6. 09:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
febr. 6. 09:56
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fura a humorod. A mindennapjaidban is ilyeneket tolsz, vagy csak ide írod le, mikor beugrik valami?
febr. 6. 09:56
 3/14 gergelice16 ***** válasza:
85%

Azt ugye tudod, hogy egy nő se értékelné, ha meghívod őt a háremedbe?

Több okból is. Egyrészt azt mutatja, hogy képtelen vagy egészséges párkapcsolatra, mert amint "megszereztél" egy nőt, rögtön többet akarsz. Másrészt ez a gondolkozásmód azt mutatja, hogy téged csak a külsőségek érdekelnek, nem is érdekel a nő személye.

febr. 6. 10:02
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Hülye idős verses inci.
febr. 6. 10:11
 5/14 anonim ***** válasza:
86%
Kettőt lapoztál az értelmező szótárban, amikor a humor jelentését tanulmányoztad okoska.
febr. 6. 10:15
 6/14 anonim ***** válasza:
64%
Ne bántsátok már, szerencsétlen úgyis egyedül fog meghalni 🤡
febr. 6. 10:24
 7/14 anonim ***** válasza:
febr. 6. 10:25
 8/14 anonim ***** válasza:
71%
A háremed, jaja. Álmodik a nyomor! Egy nőt se bírsz összeszedni, nemhogy egy háremet🐒🐒🐒
febr. 6. 10:28
 9/14 anonim ***** válasza:
89%

Ezt válaszolnám:

Azt hiszed vicces vagy,

ez számodra a humor,

szavaid úgy hatnak,

mint fülemben egy tumor.

Pókerarccal nézném

kezedben a zsanért,

s azon gondolkodnék,

miért nem léptem le még.

Fáradtan nagyot sóhajtok,

fogalmazom fejben, hogyan

mondjam úgy hogy ne vedd zokon:

fejezzük be a randit de k#rva gyorsan.

febr. 6. 11:16
 10/14 anonim ***** válasza:
89%
Ez már kb. a 200-dik kérdésed, az általad feltételezett nyerő "humorodról". Ha annyira vevők lennének rá a nők, már rég lenne csajod és nem kérdezgetnél itt folyton baromságokat! Fogalmad sincs, milyen az igazán jóhumor!
febr. 6. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hatalmas külső különbségekkel működhet hosszú párkapcsolat? (10/2 férfi, 10/8 nő)

Ilyen nővel alakul egy kapcsolat de nagyon félek rövid lesz a kapcsolat

Ha valaki képes lesz meglovagolni a zeneipar következő nagy dobását, és sikeres előadóvá válik, akkor hatalmas sikerei lehetnek a csajoknál?

Egyre több férfi marad magára a sex marketen. Az ő hangjukat nem hallatja senki. Az ezeket a milliós sexhiányos tömegeket megszólító előadók lehetnek a zeneipar következő nagy dobásai.Ha a normie-rap, inc-hop (incel hiphop) és átlagcsávokál (átlagcsávó vokál) berobban,...

Más nem retteg attól, hogy szerelmes lesz és belemegy egy kapcsolatba, majd a hatalmas szerelem közli, hogy már nem szeret és véget akar ennek vetni...

Hiszen ilyet túl sem lehet élni. Akivel ilyen megtörtént és nagyon szerelmes volt, az hogy jött ki belőle? Mert ahhoz képest hogy mennyi pár van, nem sok ilyen haldokló szerelmes bejegyzését olvastam akit elhagytak Én szeretem idealizálni a vágyam tárgyát, de...

SOS, hatalmas a baj, mit tudok ezzel kezdeni? (teljesen kivagyok lelkileg fordulhatott ilyen elő)

Felmentem egy internetes társkeresőre és elkezdtem nézegetni a nőket valahogy egyik sem jött be vagy cicababás vagy csúnya kövér, vagy nem elég szép, de találtam egy nagyon aranyos nagyon cuki lányt így vettem a bátorságot és küldtem neki egy szép levelet erre azt írta...

A nők körében manapság ilyen magasak az elvárások? Egy ilyen apró baki már "hatalmas redflag" a számukra?

Tegyük fel, hogy egy pasas online beszélget egy nővel, ismerkednek stb. Írogatás közben a férfi megeszeget egy egész zacskó dianás cukrot, és ettől kissé elálmosodva bealszik a messenger előtt. Így aztán nem tud egyből válaszolni a csajszi üzenetére. Másnap elmeséli...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!