Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan alakult ki ez a mai...

Hogyan alakult ki ez a mai (fiatalabb) nők fejében, hogy az red flag egy férfinél, ha ő pont nem szeretné vele látni és "felfedezni" az egész világot?

Figyelt kérdés

Miért nem elégszenek meg azzal a nők, hogy csak ők, vagy egy hozzájuk hasonló gondolkodású és értékrendű baráti társaság csatangolja csak be velük az egész világot?

Miért annyira elfogadhatatlan ez a számukra és miért lett ez - a világban való haszontalan csavargás - ennyi ember életének szinte az egyetlen értelme?

febr. 23. 08:00
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
95%
Én férfi vagyok és szeretném bejárni a világot. Imádok utazni és megismerni más kultúrákat, de teljesen megértem azt is, ha valaki ezt időpazarlásnak tartja, hiszen "elmész, hazajössz, aztán kész!", de ezt rá lehet húzni igazából mindenre, ami örömet okoz.
febr. 23. 08:02
 2/56 anonim ***** válasza:
94%
Fiatalabb koromban nem szerettem utazni. Most 35 évesen igen. És igen olyan társat keresek, aki ebben partner és együtt fedezzük fel a világot.
febr. 23. 08:11
 3/56 anonim ***** válasza:
95%
Akkor olyan nőt kell keresni, akinek ez nem fontos! Miért akarsz olyan nővel együtt lenni, akivel nem egyeztek? Mi értelme lenne? Ha meg azt várod el, hogy ő adja fel azt amit szeret, akkor azzal őt megváltoztatod, saját igenyedre formálod. Ez ideig-óráig működik, de egy idő után úgyis kibukik a saját személyisége és lépni fog tőled. Akkor gondolom ő lenne a szemét. :D
febr. 23. 08:14
 4/56 anonim ***** válasza:
93%
Én nem szeretek utazni, vagyis van pár hely a világon, amit szívesen megnéznék, de azt a párommal. Nem szeretek baráti társasággal utazni, egyedül meg nem szívesen mennék egy idegen országba. Nemrég voltunk egy olyan helyen, ahová mindketten szerettünk volna elmenni. Azóta is sokat beszélgetünk róla, nagyon szép közös élmény volt. Ezeket a kalandokat az ember szívesebben osztja meg a párjával, mint más emberekkel.
febr. 23. 08:32
 5/56 anonim ***** válasza:
94%

Nálunk pont ez a helyzet és nem működik (mi már házasok vagyunk)

Pont így ugrottunk neki, hogy őt nem erdekli, ő már nagyon fiatalon bejárta Európát ifi sportolóként.

Nekem megvoltak a barátnők utazáshoz, tiszta sor.

Eleinte nem zavarta látszólag.

Most meg mindig hallgatom, hogy már megint megyek (évi max 2 hosszú hétvége, low cost utazások Európán belül)

Szóval hallgatom, hogy minek, nem bírok magammal, biztos pasizni megyek. Fikázza, lehúzza a helyeket ahova megyek stb. , állandó vita forrás. Ha anno az elején ezt tudom, nem kötöm vele össze az életem.

febr. 23. 08:55
 6/56 anonim ***** válasza:
93%
De miért kéne megelégednem? Miért ne kereshetnék olyan férfit akivel együtt bejárjuk a világot?
febr. 23. 08:57
 7/56 A kérdező kommentje:
De miért van ez az ösztön(?) az emberekben? Nem tudtok Ti sem ésszerű választ adni, hogy miért alapból red flag, csak érzelmi alapon kinyilatkoztatjátok, hogy aki nem olyan és ott is jól tudja érezni magát a bőrében, ahol éppen él és van, akkor az ilyen az alapból kuka. Mitől lesz az automatice s..r ember is, aki nem akar állandóan elmenekülni valahová a való életéből?
febr. 23. 09:08
 8/56 anonim ***** válasza:
86%
#7 Egészen pontosan 5 ésszerű választ kaptál a kérdésedre. Mit szeretnél még?
febr. 23. 09:11
 9/56 anonim ***** válasza:
94%

5-ös vagyok. A férjem nem szar ember, csak egyáltalán nem érdekli az, ami engem igen.

Nem menekülök sehova, de vannak kultúrák, amelyekért rajongok, olasz, spanyol, portugál. Beszélem is a nyelveket, bár a portugált nem annyira jól, de értem. Semmi nem tölt fel annyira mint eltölteni ott pár napot, beszélgetni az adott nyelven helyi emberekkel, enni a helyi ételekből. Gyönyörködni a narancsfákban, ami itt nem terem, vagy ülni a tenger mellett, amit itt szintén nem lehet

febr. 23. 09:15
 10/56 anonim ***** válasza:
79%

Normális válaszokat kaptál, de semmi értelme nem volt. Tőlem nem is fogsz. :)

Senki nem írta, hogy szar ember vagy azért, amiért nem utazol, teljesen türelmesen elmagyarázta 1-1 válaszoló, hogy miért szereti, fontos neki, és olyan embert szeretne maga mellé, aki partner ebben.

Senki se sértegetett téged.

Te viszont sunyi, undorító módon szólod le azokat, akik szeretnek utazni.

Semmi empátiád nincs, te kijelented, hogy haszontalan csavargás, meg állandó menekülés a "való életből", csak mert TE nem vágysz rá. Így mit vársz?

Gusztustalan a kommunikációd, én pl. még ha csak egy kolléga lennél, de így nyilvánulnál meg, onnantól a kötelező körökön kívül az életben többet nem szólnék hozzád. Pedig férfi vagyok.

Ja, igen, a már így a nemeknél tartunk:

Miért a fiatal nőkhöz kötöd az utazás szeretetét? Azt hiszed, férfiak nem szeretnek utazni, és mind az asszony miatt megy fancsali képpel? :D

Amúgy megfigyeltem, hogy az utazás ilyen kis picsa hobbinak van számon tartva néhány kan által, kb. mint a plázázás, vagy az, hogy beülnek a körmöshöz.

1-2 férfi pont ugyanazzal a lenéző stílusban beszél arról, ha egy nő utazgat.

Szerintem elkezdte pár idióta, aztán egymásban gerjesztitek a baromságot.

Nem az a baj, hogy nem szeretsz utazni - nem kötelező -, de a stílusod, arroganciád elárulja, mi lehet veled a valódi gond

febr. 23. 09:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Mennyire normális ez hogy otthon szinte egész nap rajtam lóg de ha elmegyünk otthonról akkor bátran szalad felfedezni a világot?

Másfél éves, 3 hónapja jár önállóan. Itthon ha elmegyek wc-re, de úgy hogy viszem magammal már, akkor is ordít, földhöz veri magát (ez már gondolom dackorszakos dolog), de ha teljesen idegen helyen vagyunk is, simán előre szalad, az se baj ha mi felnőttek megállunk,...

Miket játszotok/csináltok otthon 13 hónapos kisgyereketekkel?

Mivel kötitek le? A tiétek is egész nap csak felfedezne?

Hogy tudom a törőenyuszimat rászoktatni, hogy az önitatóból igyon?

Nem akarja megszokni, jelenleg van bent neki látban is víz. Ha ez nincs akkor nem iszik egész nap. Nincs szivem kivenni a tálat, de félek, így nem fogja felfedezni az itatót.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!