Sok férfi azért marad egyedül, mert a kihívások helyett megmarad a komfortzónájában?

válasza:A párkapcsolat nem zárja ki azt, hogy legyenek hobbiaid és legyenek barátaid. "Gyerekkor" pedig nem kell, én szeretem azt, hogy saját életem van ahol nem függök senkitől. (Például anyagilag)
Tartozni pedig sokkal jobb valakihez, mint egyedül lenni. A barátok és a haverok nem tudják ugyan azt megadni amit egy párkapcsolatban megkaphatsz.

válasza:

válasza:

válasza:"Sok férfi azért marad egyedül, mert a kihívások helyett megmarad a komfortzónájában?"
A boltban is az marad meg ami nem kell a vevőknek! Régen is volt és most is van ilyen!(nemtől függetlenül)

válasza:#4 A boltban az is megmarad, amiből túl sokat rendelnek, és nincs rá igény. Lásd pl társkeresőkön a nemek aránya. Meg hogy manapság a kapcsolat is kevésbé érték, a kötetlen dugás, alkalmizás, laza kapcsolatok korát éljük.
Meg a bolti példánál maradva, ami túlárazott, az is egyre inkább ott marad. Sok férfi úgy áll hozzá, hogy neki már nem éri meg a rengeteg betenni való energiát, amit cserébe kapna.
A kérdés kapcsán meg alapvetően az első 3 válaszolóval értek egyet, nem zárja ki egymást hobbi és párkapcsolat. Nem kell feltétlen feladni önmagunkat, főleg ha a megfelelőt válasszuk társnak.

válasza:

válasza:"A boltban is az marad meg ami nem kell a vevőknek! Régen is volt és most is van ilyen!(nemtől függetlenül)"
Rossz a hasonlat, nem mindenki eladó, nincs mindenki "a boltban" kirakatban.

válasza:

válasza:"Az "eladó" dolgokról volt szó, nem pedig a nem eladókról!"
Ugyan hol?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van egy lány akivel udvaroltam azt mondta hogy nagyon nem vagyok az esete merthogy nem vagyok magas és ez nagyon rossz lesett annyira hogy most találkoztunk 10 év elteltével és hát elsírta magát hogy 10 év alatt tragédia ami volt vele társkeresés tekintetében max. 3...
Nincsenek illúzióim magammal kapcsolatban, tudom, hogy átlagos, 30 éves férfi vagyok, átlagos jövedelemmel, átlagos lakhellyel, átlagos kinézettel. Edzek ugyan és 182cm magas vagyok, de nem vagyok fotogén alkat, sem Instagram fitnesz model szépfiú, mondták már...
Ha mondjuk tele van önbizalom hiánnyal, nem vastag a pénztárcája, szociális szorongásos, nem társaságkedvelő, de viszont baromira jó pasas meg jól néz ki. Ilyen eset lehetetlen vagy lehetséges? Mi a véleményetek
Vannak itt ilyenek? Leírod hogy érzed miért nem találsz férfit?
És ha nincs szükségük társra "mindenáron" akkor miért hemzseg fullos 40+ nőkkel pl a tinder?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!