Csak engem zavar, ha valakinek nincs szèp keze?
Úgy jutott eszembe ez, hogy van egy nő, aki nem olyan rossz csaj, de a kezei ilyen dundik, az ujjai tömzsik.
Rájöttem:
Nekem fontos a szèp női kèz, ami:
- kisebb, mint a fèrfiè.
- vèkony
- az ujjak nem tömzsik, hanem kicsit hosszabbak.
Kapcsolatban meg kell fognom az utcán a nő kezèt, nem mindegy, milyen kezet fogok meg!
Egyèbkènt most eszembe jutott az is, hogy női oldalról is hallottam már hasonlót, hogy fontos volt, hogy a pasinak milyen a keze.
Mit gondoltok?

válasza:Nekem nem szép a kezem, férfiben se kerestem.soha szép kezűt.
Hallottam ilyet, amit írsz. Sok nőnek van olyan keze, amit akarsz.

válasza:

válasza:Miért kéne megfognod, ami nem tetszik?
Ismerkedj mással.

válasza:De arról nem tehet hogy tömzsik az ujjai az genetika. Mintha azt mondanád hogy azért nem randizol vele mert nem tetszik ahogy a térdkalácsa áll vagy a nyakszirtje vagy a koponyája formája.
A keze legyen ápolt a körmei férfinak is tiszták ápoltak ne legyen reszelős . de ennyi amit nem tud befolyásolni azt én se tudom megváltoztatni.
Hát nekem pasikènt is elèg vèkony, hosszú ujjaim vannak, azt mondták, ez ilyen zongoristakèz.
De pasiknál a dundi kèz, tömzsi ujj talán mèg elmegy.
Nőknèl számomra ez taszító.

válasza:

válasza:

válasza:#6
Hát jólvan. De most itt nem rólam van szó.
Saját magam számára a nőiessèget a vèkony kèzzel is azonosítom.
De amúgy erre nemrèg döbbentem rá.
Csak kèrdezem, másnak is vanna-e ilyen felfedezèsei?

válasza:Ha te magad férfias vagy, akkor válassz nőies nőt.
Sokak szeretik a vékony női kezeket, magas-vékony nőknek általában az van.
Kapcsolódó kérdések:
Engem nagyon zavar…
nem értem magamat sem de ha utcan latok ket szerelmest undorodok tőle. haverom a párjának kiirt hogy boldog szülinapot mikor ott van mellette 0-24be!! nem sueretem az ilyen nyáladzásokat és annyira fel tudok ezen idegesedni :@
Le akar, csak azt mondja, hogy nincs benne elég akarat.
Szeretem a barátnőm és ő is engem, nem csak úgy "elvagyunk". A helyzet az, hogy van egy faszi, aki a baráti körébe tartozik, régen vonzódtak egymáshoz, de sosem jártak, nem feküdtek le, nem volt semmi, csak csók és nyakkiszívás (nem tud róla, hogy ezt tudom). Mióta...
Volt már 3 is,de jelenleg lassan már 1 éve nincs, tehát a boldog egyedülálló életet élvezem. És engem nem zavar, én egyedül is jól érzem magam, eddigi barátnőimmel is úgy jöttem össze,h nem is kerestem őket,hanem csak úgy spontán összejöttek a dolgok. Annyi jó dolog...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!