Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak engem zavar, ha valakinek...

Csak engem zavar, ha valakinek nincs szèp keze?

Figyelt kérdés

Úgy jutott eszembe ez, hogy van egy nő, aki nem olyan rossz csaj, de a kezei ilyen dundik, az ujjai tömzsik.

Rájöttem:

Nekem fontos a szèp női kèz, ami:

- kisebb, mint a fèrfiè.

- vèkony

- az ujjak nem tömzsik, hanem kicsit hosszabbak.

Kapcsolatban meg kell fognom az utcán a nő kezèt, nem mindegy, milyen kezet fogok meg!

Egyèbkènt most eszembe jutott az is, hogy női oldalról is hallottam már hasonlót, hogy fontos volt, hogy a pasinak milyen a keze.

Mit gondoltok?

márc. 20. 11:39
A kérdező szavazást indított:
Fontos, milyen a párom keze, elvárom, hogy szèp legyen.
Nem fontos. Mindegy, hogy nèz ki a keze.
21 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem szép a kezem, férfiben se kerestem.soha szép kezűt.

Hallottam ilyet, amit írsz. Sok nőnek van olyan keze, amit akarsz.

márc. 20. 11:43
 2/23 anonim ***** válasza:
97%
Nem a kinezetes a fontos hanem h apolt legyen es ha simogat akkor finom legyen az erintese
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne megfognod, ami nem tetszik?

Ismerkedj mással.

4/23 anonim ***** válasza:
100%

De arról nem tehet hogy tömzsik az ujjai az genetika. Mintha azt mondanád hogy azért nem randizol vele mert nem tetszik ahogy a térdkalácsa áll vagy a nyakszirtje vagy a koponyája formája.

A keze legyen ápolt a körmei férfinak is tiszták ápoltak ne legyen reszelős . de ennyi amit nem tud befolyásolni azt én se tudom megváltoztatni.

5/23 A kérdező kommentje:

Hát nekem pasikènt is elèg vèkony, hosszú ujjaim vannak, azt mondták, ez ilyen zongoristakèz.

De pasiknál a dundi kèz, tömzsi ujj talán mèg elmegy.

Nőknèl számomra ez taszító.

márc. 20. 11:55
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért ilyen a kezed, mert ilyen genetikád kérdező. Másnak meg másmilyen.
márc. 20. 11:59
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne randizz vele majd randizik és gyűrűt húz az ujjaira egy másik pasi aki nem azt nézi. Akinek a jelleme a humora és az odaadása lesz fontos. Aztán lesz egy csomó dundi ujjú gyerekük. MERT GENETIKA:
márc. 20. 12:00
 8/23 anonim ***** válasza:
72%
Engem jobban zavar, ha nem vagy vonzó arcú, puhos vagy, büdös vagy, rondák a fogaid és még az ápolásukra is szarsz. Mellé bunkó a viselkedésed.
márc. 20. 12:03
 9/23 A kérdező kommentje:

Hát jólvan. De most itt nem rólam van szó.

Saját magam számára a nőiessèget a vèkony kèzzel is azonosítom.

De amúgy erre nemrèg döbbentem rá.

Csak kèrdezem, másnak is vanna-e ilyen felfedezèsei?

márc. 20. 12:07
 10/23 anonim ***** válasza:
82%

Ha te magad férfias vagy, akkor válassz nőies nőt.

Sokak szeretik a vékony női kezeket, magas-vékony nőknek általában az van.

márc. 20. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Nem értem. rosszul vagyok a szerelmes csöpögésektől miért van velem ez? Engem zavar már hogy ilyen vagyok. ( nincs barátom ) 21/L

nem értem magamat sem de ha utcan latok ket szerelmest undorodok tőle. haverom a párjának kiirt hogy boldog szülinapot mikor ott van mellette 0-24be!! nem sueretem az ilyen nyáladzásokat és annyira fel tudok ezen idegesedni :@

A párom találkozik olyan pasival, akivel régen kavartak, de semmi több. Nem túl gyakran, de találkozik. Nincs ilyenkor semmi, de ez engem zavar. Mit tegyek?

Szeretem a barátnőm és ő is engem, nem csak úgy "elvagyunk". A helyzet az, hogy van egy faszi, aki a baráti körébe tartozik, régen vonzódtak egymáshoz, de sosem jártak, nem feküdtek le, nem volt semmi, csak csók és nyakkiszívás (nem tud róla, hogy ezt tudom). Mióta...

Engem nem zavar h nincs barátnőm, szerintetek ez baj?

Volt már 3 is,de jelenleg lassan már 1 éve nincs, tehát a boldog egyedülálló életet élvezem. És engem nem zavar, én egyedül is jól érzem magam, eddigi barátnőimmel is úgy jöttem össze,h nem is kerestem őket,hanem csak úgy spontán összejöttek a dolgok. Annyi jó dolog...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!