Lányok! Titeket mennyire zavar vagy mennyire kizáró ok az ismerkedésnél, ha a fiú egyáltalán nincs fent közösségi médián?

Figyelt kérdés

márc. 23. 00:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%

Egy jó pontod biztos van nálam.

Én sem vagyok fent, sehol.

🙂

márc. 23. 04:40
 2/18 anonim ***** válasza:
21%
Zavaró. Feltöltőkártyás vagyok. Nem fogok miatta telefonálni, vagy valami havi díjas csomagra váltani.
márc. 23. 07:31
 3/18 anonim ***** válasza:
26%
Nálam abszolút redflag. A tapasztalat azt mutatja, hogy a legtöbb azt hiszi magáról, hogy mennyire egyedi meg eredeti hogy ő nem megy a tömeggel, illetve rendkívül együgyűek is általában a közösségi médiával kapcsolatban.
márc. 23. 07:32
 4/18 anonim ***** válasza:
84%
Hidegen hagy, talán még pozitív is.
márc. 23. 09:09
 5/18 anonim ***** válasza:
91%

Facebook profilom van. Insta, Tiktok, stb nem is lesz. Eddig egy ismerkedésnél sem okozott gondot.

F

márc. 23. 09:41
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha amúgy valami chatre alkalmas appon elérhető, akkor nem zavar.
márc. 23. 10:36
 7/18 anonim ***** válasza:
43%
Hogy akar beszélgetni? SMS-ben? Egy chat app is közösségi média.
márc. 23. 10:45
 8/18 anonim ***** válasza:
Lányt meg fiút említesz, szóval már más korosztály leszek, de én gyanakodnék, hogy családja van.
márc. 23. 10:51
 9/18 anonim ***** válasza:
88%
Egyik exem sem volt fent, értelemszerűen nem zavart. Csak tudjunk hol kommunikálni, az a lényeg.
márc. 23. 15:42
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem, ameddig:

- el lehet érni napközben, ha sürgős az ügy (pl. üzenetküldő alkalmazáson fent van, vagy nincs lenémítva egész nap a telefonja, hogy csak este lásson meg egy sms-t)

- nem az a típus, aki ezzel gizdáskodik, hogy ő mennyire nonkomformista meg "not like the other boys"

márc. 24. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Kizáró ok lenne, ha valaki mozgássérült?

Sziasztok! Muszáj vagyok ezt megkérdezni, hogy velem van-e a "baj", vagy sem. Haverommal 1 hete kisebb vitába keveredtünk. Az Ő nézete szerint soha nem próbálkozna egy mozgássérült lánynál, így fogalmazott: "Aki nyomorék, az nyomorék is marad." Eléggé...

Hol találhatnék olyan nőt, akinél nem kizáró ok a srác bi érdeklődése?

Az bejön a nőknek, hogy szeretem a mozit, irodalmat, képzőművészetet és lehet sok dologról dumálni velem. De ha arról van szó, hogy már voltam egyszer sráccal és izgat ez a fajta együttlét is, akkor eddig mindig elutasítás volt a válasz. Tagadjam le ezt az...

Férfiak! Nektek kizáró ok lenne ismerkedésnél, ha a nő volt már swinger klubban?

Felfüggesztenétek az ismerkedést az illetővel, ha megtudnátok, hogy swinger klubbokba járt? Nem feltétlenül szexelt ott pasikkal, esetleg az akkori párjával, inkább csak nézelődni ment. Kizáró ok ez így?

Rendezetlen fog az kizáró ok tud lenni ismerkedésnél?

Felső két első fogam kicsit befelé, az egyel melletti mindkét oldalon kicsit kifelé megy.Fiú vagyok.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!