Lányok! Titeket mennyire zavar vagy mennyire kizáró ok az ismerkedésnél, ha a fiú egyáltalán nincs fent közösségi médián?

válasza:Egy jó pontod biztos van nálam.
Én sem vagyok fent, sehol.
🙂

válasza:

válasza:

válasza:Facebook profilom van. Insta, Tiktok, stb nem is lesz. Eddig egy ismerkedésnél sem okozott gondot.
F

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Engem nem, ameddig:
- el lehet érni napközben, ha sürgős az ügy (pl. üzenetküldő alkalmazáson fent van, vagy nincs lenémítva egész nap a telefonja, hogy csak este lásson meg egy sms-t)
- nem az a típus, aki ezzel gizdáskodik, hogy ő mennyire nonkomformista meg "not like the other boys"
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Muszáj vagyok ezt megkérdezni, hogy velem van-e a "baj", vagy sem. Haverommal 1 hete kisebb vitába keveredtünk. Az Ő nézete szerint soha nem próbálkozna egy mozgássérült lánynál, így fogalmazott: "Aki nyomorék, az nyomorék is marad." Eléggé...
Az bejön a nőknek, hogy szeretem a mozit, irodalmat, képzőművészetet és lehet sok dologról dumálni velem. De ha arról van szó, hogy már voltam egyszer sráccal és izgat ez a fajta együttlét is, akkor eddig mindig elutasítás volt a válasz. Tagadjam le ezt az...
Felfüggesztenétek az ismerkedést az illetővel, ha megtudnátok, hogy swinger klubbokba járt? Nem feltétlenül szexelt ott pasikkal, esetleg az akkori párjával, inkább csak nézelődni ment. Kizáró ok ez így?
Felső két első fogam kicsit befelé, az egyel melletti mindkét oldalon kicsit kifelé megy.Fiú vagyok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!