Másnak is nehéz?

Figyelt kérdés

Ismerkedni.

Van aki huszon-harminc évesen se ölelve csókolva nem volt nemhogy szex.

És lehet hogy nincs nagy baj a kinézetével.

És nincs szexuális problémája.

És normális.

Csak nehezen kommunikál és ódzkodik a szextől amire iszonyatosan vágyik .

Csak nem tud kapcsolatot teremteni a másik emberrel pedig nagyon szeretne.

Én ilyen vagyok.

Ha magadra ismersz írj!

36F

Nőkkel ismerkednék de férfiak is írhatnak eszmecsere gyanánt.

Köszönöm!

tegnapelőtt 17:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Másnak is nehéz.
tegnapelőtt 18:01
 2/10 A kérdező kommentje:

Szia akkor te ebben vagy😊

Férfi vagy vagy nő?🙂

tegnapelőtt 18:28
 3/10 anonim ***** válasza:
98%
Párkapcsolat könnyen megy. Barátkozás nem.
tegnapelőtt 18:41
 4/10 anonim ***** válasza:
27%

Bró, a férfiak alsó 80%-a ebben van különböző mértékben. Ha kinézetileg az alsó 50%-ba tartozol, akkor meg kb. véged is van. Soha el sem kezdődött.

Saint Hamudi - It's Over

[link]

tegnapelőtt 18:59
 5/10 SimánSimon ***** válasza:
95%
Sokan küzdenek hasonlóan bénító gátlásokkal és belső ellentmondásokkal de ez a feleslegesen túlbonyolított önsajnáltatás aligha segít rajtad. Különös és egyben bosszantó ez a kettősség hiszen egyszerre vágysz az intimitásra és menekülsz is tőle ami tipikus kommunikációs képtelenségre utal. Harminchat évesen ez a fajta tapasztalatlanság nem egyedi tragédia csupán egy megoldandó szociális deficit de amíg ilyen görcsösen és ellentmondásosan állsz hozzá a nők valószínűleg továbbra is csak az akadályt látják majd benned.
tegnapelőtt 19:14
 6/10 A kérdező kommentje:

5#

Nagyon köszönöm a válaszod!

Egyébként én is Simon vagyok☺️

De a kérdés célja az lett volna h találok vkit aki ugyanebben van vagy volt és tudna nekem segíteni vagy mi egy máson.

És a fontos dolog hogy kell-e hazudnom majd egy nőnek erről.

Mennyire kell lehet felvállalni ezt emberek előtt?

Kell-e hazudnom bizonyos szituációkban??

tegnapelőtt 19:33
 7/10 SimánSimon ***** válasza:
95%

6#

Hazudni felesleges és fárasztó de az igazságot sem kell azonnal az emberek arcába tolnod hiszen a túlzott őszinteség ebben a stádiumban csak riasztó gyengeségnek tűnik. A nők többsége nem a tapasztalatlanságot hanem az azzal járó görcsösséget és önbizalomhiányt ítéli el szóval ne hazudj de ne is avasd be őket rögtön a legmélyebb kudarcaidba. Nem kell mindenkinek tudnia a magánéletedről mert a felvállalás nem kötelező érvényű őszinteségi roham hanem fokozatos bizalmi folyamat amit neked kellene végre megtanulnod irányítani. Sokan vannak ebben a cipőben de a megoldást ne egy másik sorstárstól várd hiszen két vak ritkán találja meg együtt a helyes utat.

tegnapelőtt 19:59
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
tegnapelőtt 20:06
 9/10 anonim ***** válasza:
81%

Barátom nekem nagyon könnyű.

A páromat holtan találtam az albérletben.

Azóta egyedül nevelem a gyerekünket, egyedül vezetem a háztartást, egyedül oldok meg mindent.

Mégsem panaszkodom.

Ja, hogy a kutyának nem kellek mert gyerek van... kérdezte bárki is?

tegnapelőtt 21:27
 10/10 A kérdező kommentje:

9#

Sír a szívem..

Örülök h erős vagy!

Sztem sokan találtak párt gyerekkel is.

Ne add fel!

tegnapelőtt 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!