Másnak is nehéz?
Ismerkedni.
Van aki huszon-harminc évesen se ölelve csókolva nem volt nemhogy szex.
És lehet hogy nincs nagy baj a kinézetével.
És nincs szexuális problémája.
És normális.
Csak nehezen kommunikál és ódzkodik a szextől amire iszonyatosan vágyik .
Csak nem tud kapcsolatot teremteni a másik emberrel pedig nagyon szeretne.
Én ilyen vagyok.
Ha magadra ismersz írj!
36F
Nőkkel ismerkednék de férfiak is írhatnak eszmecsere gyanánt.
Köszönöm!
Szia akkor te ebben vagy😊
Férfi vagy vagy nő?🙂

válasza:

válasza:Bró, a férfiak alsó 80%-a ebben van különböző mértékben. Ha kinézetileg az alsó 50%-ba tartozol, akkor meg kb. véged is van. Soha el sem kezdődött.
Saint Hamudi - It's Over

válasza:5#
Nagyon köszönöm a válaszod!
Egyébként én is Simon vagyok☺️
De a kérdés célja az lett volna h találok vkit aki ugyanebben van vagy volt és tudna nekem segíteni vagy mi egy máson.
És a fontos dolog hogy kell-e hazudnom majd egy nőnek erről.
Mennyire kell lehet felvállalni ezt emberek előtt?
Kell-e hazudnom bizonyos szituációkban??

válasza:6#
Hazudni felesleges és fárasztó de az igazságot sem kell azonnal az emberek arcába tolnod hiszen a túlzott őszinteség ebben a stádiumban csak riasztó gyengeségnek tűnik. A nők többsége nem a tapasztalatlanságot hanem az azzal járó görcsösséget és önbizalomhiányt ítéli el szóval ne hazudj de ne is avasd be őket rögtön a legmélyebb kudarcaidba. Nem kell mindenkinek tudnia a magánéletedről mert a felvállalás nem kötelező érvényű őszinteségi roham hanem fokozatos bizalmi folyamat amit neked kellene végre megtanulnod irányítani. Sokan vannak ebben a cipőben de a megoldást ne egy másik sorstárstól várd hiszen két vak ritkán találja meg együtt a helyes utat.

válasza:Barátom nekem nagyon könnyű.
A páromat holtan találtam az albérletben.
Azóta egyedül nevelem a gyerekünket, egyedül vezetem a háztartást, egyedül oldok meg mindent.
Mégsem panaszkodom.
Ja, hogy a kutyának nem kellek mert gyerek van... kérdezte bárki is?
9#
Sír a szívem..
Örülök h erős vagy!
Sztem sokan találtak párt gyerekkel is.
Ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!