Ha egy nagyon szép, értelmesebb nőnek az összes kapcsolata csak pár hónapig tart, maximum 8-10 hónapokig, akkor ott mi lehet a gond? Biztos vele van a baj? Milyen tanácsot lehetne neki adni ismerősként?
Nyilván ezt így látatlanban nehéz megmondani, de én nem értem ezt a jelenséget
Van egy nagyon régi ismerősöm, aki most már 38 éves
Nagyon el van keseredve, mert gyereket akar, de nem annyira rég újra szingli lett kb. 10 hónap után.
A gond az hogy sosem mondja hogy miért van vége a kapcsolatainak, csak annyit hogy “nem ment”, “nem működött” ...
Azt megfigyeltem hogy azért kicsit finnyásabb kategória, mert csúnya pasival nem láttam még, az összes azért jobb volt az átlagnál
De nem is kell neki Brad Pitt, beéri a mérsékelten helyessel.
Bár ha az is kellene neki, azt is megkaphatná, mivel konkrétan modell arca és teste van. Tényleg, nem túlzok.
A huszas évei eleje óta ismerem, elvileg ott volt egy hosszabb kapcsolata, talán 3 év ha jól emlékszem, azon kívül szó szerint bármibe belemegy, 5-8-10 hónap után vége lesz...
volt ami csak pár hétig tarott és csak annyit mondott hogy azt sem kellett volna.
Most legutóbb egy vele egyidős sportos, elég helyes normálisnak tűnő pasival volt, együtt jártak edzeni is, meg túrázni.
Azt hittem hogy na végre, megvan az apa, jöhet a gyerek
Ehhez képest kb. 9-10 hónap után ennek is egyik napról a másikra vége lett...
Most őszintén, ilyenkor mi lehet a gond?
Még ha magas elvárásai is vannak, ilyen külsővel lehet is, meg ráadásul tanult is, szóval el is tartja magát.
Simán lehetne a legnagyobb gold digger, fix hogy Pesten is ki tudna fogni bármilyen nagyon gazdag pasit
De neki ez sem kell, mert a legutóbbi pasi sem volt gazdag max átlagnál kicsit jobb keresetű...
Ez nem egy lehetetlen helyeznek tűnik?
Én már a helyében rosszul lennék hogy egy ilyen nővel ennyi pasi szakít...

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem lehet, hogy te vagy maga az "ismerős"?
Azért egyfajta kereslet-kínálat különbözősége lehet okozó...

válasza:Miért furcsa, hogy szakítanak vele?
Valami lehet nem okés a személyiségével, amit te nem látsz.
Még hiszek abban, hogy a férfiaknak is fontos valamennyire a belső és nem csak a külső...

válasza:Én már ott elakadtam, hogy szerinted gond a 8-10 hónapos kapcsolat.
Pontosan miért gondolod ezt?

válasza:

válasza:4
🙄
Nem, nem lehet
6
Mert szted mi értelme van egy 8-10 hónapos kapcsolatnak?
Ha meg az összes csak eddig tart az biztos normális
Kapcsolódó kérdések:
Ha elmegy pl. egy pszichológushoz valaki, ő tudni fogja, hogy ez a realitás, vagy hitetlenkedne?
Mi volt eddig a legnagyobb összeg?
Mondjuk ha egy férfinak 3-4 gyereke van, az kizáró ok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!