A szinglik mekkora része érzi nyűgnek az ismerkedést?
Én beismerem, hogy annak érzem. Megvan a kényelmes, berendezett életem, a hobbijaim, ha társaságra vágyok, akkor ott vannak a barátaim, akiket már régebb óta ismerek, kialakult egyfajta bizalom és ebben a körben komfortosan mozgok. Engem valahogy egyfajta nyugtalansággal tölt el az, hogy most akkor menjek oda egy idegen emberhez, tegyem neki a szépet, nem is ismerem gyakorlatilag, fussunk le sok tiszteletkört és a végén jöjjön ez a "bocsi, nem egymást keressük" dolog. Ebben mi a jó?
De tudom, hogy más emberek meg nagyon élvezik és izgalmasnak találják, egyszerre több emberrel is ismerkednek. Valahogy irigylem őket ezért, hogy ilyen pozitívan és energikusan állnak hozzá. Nekem tényleg az, hogy lassan tudnék megnyílni másoknak, zárkózott vagyok és nem tudok annyira lazán viselkedni idegenekkel, hogy egyből poénokat mondjak, sztorikat meséljek, csípkelődjek.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tudom, hogy elég basic kérdés, de tényleg jól jönne pár tanács, ötlet. 25 éves srác vagyok, egyetemista, volt már egy párkapcsolatom korábban , az egy szűk egy évig tartott, kb három éve szakítottam exbarátnőmmel. Az elmúlt 3 évben valahogy nem kezdeményeztem...
Úgy értem, hogy az emberek lusták energiát ölni az ismerkedésbe, nem akarnak randira utazni, azon agyalni, hogy milyen programot találjon a kiválasztottal, milyen ajándékot vegyen. Lusták kiöltözni, energiát, és időt tenni a másikba. Szerintetek?
Ha nem is éppen holmi hihetetlen mértékű vonzalmat, de legalább azt hogyan tudják ők nálatok elérni, hogy jóval könnyebben észrevehetőek legyenek szemeitekben? Legalább ez utóbbit! Mivel/mikkel/hogyan lesz könnyen (vagy legalább valamivel könnyebben) számotokra...
100 nőre már 149 férfi jut
Vagyis, hogy nem regisztrál fel társkeresőkre, nem jár ilyen kifejezetten ismerkedős rendezvényekre, nem randizik, tehát, hogy éli a mindennapi életét és nem töri magát kifejezetten azért, hogy legyen párja. Ez gyakori lehet, hogy valaki így gyakorlatilag belenyugszik?...
Tudtok valami helyet amit érdemes megpróbálni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!