Hogy lehet túllépni azon ha elrontottam egy ismerkedést?
Évi 1/2 férfivel van meg az összhang de ezt is elrontom.
Izgulok, szorongok, túlgondolok, túl aktív vagyok vagy túl passzív mindig van vmi
Elrontom mindig.
Olyan nehéznek érzem a kapcsolat kialakítását mintha körbe kellene futnom a világot
Most is elrontottam. Nagyon görcsöltem a randin erre elutasított a pasi vagyis még azt se csak nem válaszolt a randi után. Most megint fél-1 év mire megint jön valaki és azt is elronthatom a tapasztalatlanságommal
Nem tudom mennyi rutin kellene hogy nekem is olysn gördülékenyen menjen mint másoknak

válasza:Az a trükk, hogy többet kell ismerkedni és akkor a félévet ledolgozod 1 hónapra vagy pár hétre.
A másik meg, hogy folyamatosan nyugtatnod kell magad, aki hozzád való az elfogad úgy is, hogy kicsit stresszes vagy.
Ne görcsölj rá és jó lesz!

válasza:Nyilván a megoldás az, hogy ne görcsölj, csak ez nem ilyen egyszerű.
"túl aktív vagyok vagy túl passzív mindig van vmi"
Ebből nekem az jön le, hogy mindig túlságosan próbálsz a másikhoz igazodni és megfelelni. Vagyis játszmázol, nem pedig önmagad adod. Ez már eleve egy plusz stresszforrás, hiszen izgulsz, nehogy kiderüljön, milyen vagy valójában, mert mi van, ha az igazi énedet nem kedvelné.
A megoldás viszont pontosan ebben rejlik. Ne másoknak megfelelni akarjál, hanem legyél önmagad. Aki tényleg igazán őszintén téged kedvel, az önmagadért fog szeretni. Akinek meg az nem tetszik, az így járt.
Nyilván fel kell ismerni magadban, ha akadnak, akkor mik lehetnek negatív tulajdonságok, amiken érdemes dolgozni, de az alap személyiséged az te vagy. Szóval ne eladni próbáld magad, ami miatt rágörcsölsz a randikra, hanem egyszerűen add önmagad.

válasza:Ha evente 1-2 pasit talalsz aki megfelel neked mikozben atlag noknek napi 50 kerojuk van manapsag az eleg sokat elarul.
Valoszinuleg nagyon valogatos vagy es az olyan ritka ferfiak akik megutik az elvarasaidat altalaban egyebkent is duskalnak a figyelemben noktol. Ezert utasitanak vissza, nem azert mert elszursz valami aprosagot aminek egyebkent sincs jelentosege. Tul sok masik novel versenyzel ezekert a ferfiakert.

válasza:Milyen érdekes, ha egy nővel történik ilyen, akkor az magát hibáztatja éd önmagában keresi a hibát, belül és változtatni akar.
Ha férfival történik ez, akkor pedig "minden nő egy qurva", "erkölcstelen nők", meg "mindegyiknek csak a pénz/chad áll/nagy pénisz kell"
És eszükbe se jut változtatni magukon. Esetleg jönnek a kondival. De leginkabb azzal se.
Hm... :)

válasza:

válasza:

válasza:Evente fel ferfival megvan? :)
Ne gorcsolj ra, nem neked kell izgulni. :)
Majd ha jon az igazi, megolel es nem lesz semmi feszenges reszedrol se.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy ifjúsági táborban egy beszélgetés közben került ez elő elég hamar, de nem úgy, hogy rámozdultam volna. Őt így elbuktam?
Van egy férfi, aki nagyon tetszik. Élőben párszor beszéltünk, úgy vettem észre, hogy én is neki (mindig alaposan megnéz, visszamosolyog rám, drágának hív, úgy általában szó szerint figyeli minden mozdulatom). Mivel nem tudunk találkozni a karantén miatt, facen...
Sajnos rossz pályaválasztási döntéseket hoztam és egy szakot sok év tanulással járó reménytelen küzdés után félbehagytam, hogy utána megkezdjek egy másikat és várhatóan 27 éves korom előtt legyen végre egy BSc-m a jelenlegi második szakomon. Diákmunkán is csak pár...
Tinderen megismerkedtem egy aranyos kedves csinos lánnyal, tegnap felmentem hozzá és egy jót szeretkeztünk, úgy néz ki hogy tökre kezd alakulni köztünk valami, viszont mikor nála voltam elég sokáig ott maradtam olyan nyolc kilenc órakor anyukám már ideges volt és...
2 randink volt, az első 4 órás, a második 6 órás. Az elsőn volt ital, séta, gyros és hazakísért. Közben chateltünk és írta, hogy már nem "16-20" éves, hogy mindig csak padon üljön, nála gyorsabban mennek a dolgok, 2. randin szeretne megcsókolni. Azt írtam, ha olyan a...
24/F vagyok, van egy 20 éves lány, akinél régebben is próbálkoztam facebook-on, talán két éve. Most egyik nap együtt buszoztunk. Beszélgetünk 10 percet, már az alatt is elsütöttem egy bókot. Aztán elhívtam randira, amit elutasított. Az után is beszélgettünk a buszon,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!