Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az elméletem segíthet jobb...

Az elméletem segíthet jobb pozíciót fogni a társkeresésben a sex marketen?

Figyelt kérdés

A nőknek megvannak a maguk preferenciái. A lehető legjobb, legmagasabb státuszú, legizgalmasabb pasit szeretnék kifogni. Ez alapvető emberi ösztön, nem lehet rajta változtatni.

Viszont!

Mi van, ha társadalmilag megváltoztatnánk, hogy mi számít a legjobbnak, a legmagasabb státusznak, a legizgalmasabbnak?

Pl. magas státuszú most az a csávó, akinek BMW-je van meg évente háromszor utazik exotikus helyekre nyaralni. De egy társadalmi átnevelőkampánnyal, a popkultúra átalakításával elérhetnénk, hogy az emberek azt tartsák megnőnek, aki mondjuk penge a videójátékokban vagy fejből felsorolja a Warhammer 40k fajok főbb fegyvertípusait.

Így a kockák és jófej incelek boldogok lennének, mert végre labdába rúghatnának a sex marketen. A nők is boldogok lennének, mert továbbra is a legmagasabb státuszú pasit kapnák meg. Mindenki jól járna, kivéve a mostani BMW-s fuckboy chadeket, de értük úgyse kár.

ápr. 21. 13:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Valaki nem játszik ezen a "piacon", mert nem ennyire kommersz... Ők magasabb státuszúak, és már értékrend szerint mennek.

Így ezzel falszifikállak.

ápr. 21. 13:28
 2/13 anonim ***** válasza:
74%

A szüleid nem szégyellik magukat, mert ilyen selejtes senkivel átkozták meg a bolygót? Nem azért, mert szereted a Warhammer-t, Henry Cavill is szereti, és felteszem minden más szempontból ég és föld vagytok. Azért vagy selejtes, mert legjobb esetben az a szórakozásod, hogy ostoba, gyűlölködő provokációkkal szennyezed az internetet, míg legrosszabb esetben te tényleg ennyire semmibe veszed a nőket és tényleg ennyire képtelen vagy észrevenni a saját hibáidat. Erősen ajánlott lenne egy pszichiáter.

Mi a párommal köszönjük, jól megvagyunk. ;)

ápr. 21. 13:37
 3/13 anonim ***** válasza:
57%
Érted nem lenne kár. Ha holnap meghalnál, hiányoznál bárkinek is? Feltűnne bárkinek a hiányod? Erősen kétlem.
ápr. 21. 13:37
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
A válasz az hogy szerintem neked édesmindegy, megváltoztathatnának minden szabályt, és agymoshatnák az összes nőt a világon, viszont az, aki ilyeneken gondolkodik (komolyan, vagy csak trollkodásból, nem számít) az az ember egy veszett ügy. Viszont így belegondolva rengeteg, de tényleg rengeteg ilyen film és sorozat van. A romantikus média többsége kifejezetten ilyen. Van pár kivétel, de a médiában azokat a történeteket preferálják ahol végül a rendes, jólelkű, de valamilyen szempontból lúzer férfinak jut a nő, míg a gazdag/jóképű férfi, aki általában bunkó is, az hoppon marad.
ápr. 21. 13:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent az, hogy legmagasabb státuszú? Ez az lenne amikor kèt gondolatmenettel többre képés a nőnél vagy azèrt mert magasabb és a felé tud kerekedni. Jó a sejtés? Kár, hogy nem csak azt nézik a nők, hogy a legdélcesebbet fogják ki aki nekik a vezetőjük lesz. Jól írtam remélem!
ápr. 21. 13:57
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Az elméleted... "apró" bökkenő, hogy a gyakorlatban nem működik 😂

Senki sem fog ilyen átnevelőkampányt indítani.

Amúgy az emberek többségének nincs BMW-je mégis van nője. Na ők hogy csinálják?

ápr. 21. 14:08
 7/13 A kérdező kommentje:

"tényleg ennyire semmibe veszed a nőket " - tehát ha valaki azt mondja, hogy a nőknek nem csak a top chadek közül kéne választania, az a nők "semmibevétele". Ezzel azt az álláspontot erősíted, hogy a nőknek a top pasik kellenek.

"Nem azért, mert szereted a Warhammer-t, Henry Cavill is szereti," - hát igen, ha Henry Cavill szereti a Warhammert, az izgi, ha egy átlag férfi, akkor az lúzer nerd, geek.

"Érted nem lenne kár. " - ha valaki nem top pasi, akkor át fogja élni a gender empathy gapet, és a teljes részvétlenséget.

ápr. 21. 14:08
 8/13 anonim ***** válasza:
81%

Mi lenne, ha megtanulnál magyarul beszélni a sok idióta angol szleng helyett?

Tudom, menő akarsz lenni, de ettől csak még kreténebb leszel a csajok szemében (kivéve az alja).

ápr. 21. 14:12
 9/13 anonim ***** válasza:
58%

"A nőknek megvannak a maguk preferenciái. A lehető legjobb, legmagasabb státuszú, legizgalmasabb pasit szeretnék kifogni. Ez alapvető emberi ösztön, nem lehet rajta változtatni." - cáfolom. Sok nő nem magas státuszú, hanem szimplán csak egy normális, kedves, figyelmes és szerető férfira vágyik.

"Pl. magas státuszú most az a csávó, akinek BMW-je van meg évente háromszor utazik exotikus helyekre nyaralni."

- cáfolom. Bmw-s ecsetfejű gyerekekre csak a kislányok buknak. Exotikus helyek meg: nem mindenki vágyik erre. Magyarországon is annyi szép táj van. Sőt egy romantikus séta egy közeli erdőben, parkban többet jelent mint a tengerparti rongyrázás.

Képzeld, férjem is imádja a Warhammert. És nem chad. Nem kigyúrt, nem magas. És kocsija sincs. Egyszerűen csak normális, értelmes felnőtt férfiként él, aki őszintén szereti a nejét :)

ápr. 21. 18:20
 10/13 anonim ***** válasza:
66%

Olyat akarsz megváltoztatni, amit egyáltalán nem értesz.

Az, hogy mi vonzó, valóban evolúciósan kódolt.

Leegyszerűsítve a férfiakat az vonzza, ami az utód LÉTREHOZÁSÁBAN segít (termékeny, egészséges, szülőkorban van) a nőket az, ami az utód FELNEVELÉSÉBEN. Erős védelmező, tudja a családot etetni, jó apa)

Egy kétméteres gorilla meg tud védeni, és egészséges, erős gyerekei lesznek. Egy milliomos pasi mindent meg tud adni a családnak.

De az mit ad a nőnek, a családnak, ha egy ostoba antiszociális kocka vagy? Penge a videójátékban?? Wtf?! Online él. A valóságban meg ülsz a se.ggeden és nem csinálsz semmit. Ebből maximum online csajod lesz: fizess elő onlyfansre! Vagy tölts le virtuális barátnőt!

ápr. 21. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A nők hogy nem tudnak választani a több száz kérőből a netes oldalakon?

Mindig van "jobb", és elvesznek a lehetőségekben? Érthetetlen férfi szemmel.

Nekem egy olyan problémám van, hogy szeretnék kapcsolatban lenni amikor viszont megvan a lehetőség rá, ismerkedek valakivel akkor meg elfog a félelem...

arra vagyok kíváncsi hogy aki ilyennel küzdött az hogyan döntötte el hogy mit szeretne,adna e valami tanácsot? 37/F (amugy volt már kapcsolatom az jó régen volt de azt szerettem)

Nem jutok nőhöz, jobb lenne a prostizás mint a társkeresés?

Mindegyik nő, pláne netes társkeresésbe a csúcs pasit meg a magas pasit keresi még ha egy dagadt ronda bálna is. Hogyan keressen barátnőt így a férfi amelyik nem top 5% ?

Megéri változtatni magadon akaratod ellenére, egy jobb élet reményében?

Sziasztok! A lényeg hogy 31 éves vagyok és szűz. Ennek oka hogy nem nézek ki jól. De már nagyon szeretnék egy barátnőt. Megoldás lehet a következő? - Őrültem szőrös a testem, biztos nem tetszene a nőknek -> lézeres szőrtelenítés több alkalommal ~ 1 - 2 mil -...

Miért az a mondás, hogy élőben jobb ismerkedni, mint randi appokon?

Én úgy látom és gondolom, hogy a nőknek manapság már csak a kockás has, nagy kar, izmos test számít, pl egy átlagosabb kinézetű srácnak semmi esélye... Mivel a nők 98%-ának ez az esete, miben lenne más, ha élőben próbálok meg egy lányhoz közeledni? Ugyanúgy kigyúrt...

Nyugat-Európában könnyebb csajozni mint itthon, mert jobb a társkeresési piac?

Régebben pár éve még azzal próbáltak lebeszélni a külföldre migrálástól, hogy igaz hogy több kint a pénz, de csajozni azt nem fogsz tudni, azt csak itthon lehet. Mert ott egy senki vagy. Most meg már az van, hogy nincsenek csajok itthon akik társat keresnek. Tinderen...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!