Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az elméletem segíthet jobb...

Az elméletem segíthet jobb pozíciót fogni a társkeresésben a sex marketen?

Figyelt kérdés

A nőknek megvannak a maguk preferenciái. A lehető legjobb, legmagasabb státuszú, legizgalmasabb pasit szeretnék kifogni. Ez alapvető emberi ösztön, nem lehet rajta változtatni.

Viszont!

Mi van, ha társadalmilag megváltoztatnánk, hogy mi számít a legjobbnak, a legmagasabb státusznak, a legizgalmasabbnak?

Pl. magas státuszú most az a csávó, akinek BMW-je van meg évente háromszor utazik exotikus helyekre nyaralni. De egy társadalmi átnevelőkampánnyal, a popkultúra átalakításával elérhetnénk, hogy az emberek azt tartsák megnőnek, aki mondjuk penge a videójátékokban vagy fejből felsorolja a Warhammer 40k fajok főbb fegyvertípusait.

Így a kockák és jófej incelek boldogok lennének, mert végre labdába rúghatnának a sex marketen. A nők is boldogok lennének, mert továbbra is a legmagasabb státuszú pasit kapnák meg. Mindenki jól járna, kivéve a mostani BMW-s fuckboy chadeket, de értük úgyse kár.

ápr. 21. 13:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha változást akarsz, magaddal kell kezdeni. Talán sokkoló lesz, de nem tudod a világot a saját képedre formálni.

Csatlakozom az előttem válaszolóhoz. A férjem nem magas, nincs kigyúrva, kopaszodik, nincs BMW-je, csak egy 10+ éves autója, nincs extra magas fizetése és mégis van felesége. Előttem is voltak párkapcsolatai (mielőtt belekötne valaki, 50 kiló vagyok és nem vagyok egy bányarém)

ápr. 21. 19:55
 12/13 anonim ***** válasza:
86%
Sokkal boldogabb és sikeresebb leszel, ha nem mindenkit akarsz megváltoztatni azért, mert másmilyen vagy, helyette inkább próbálj meg fejlődni, alkalmazkodni!
ápr. 21. 21:42
 13/13 anonim ***** válasza:

1. Amit leírtál, nagyon nem minden nőre igaz ebben a formában.

2. Az ösztönlényebb csajok meg azt akarják, ami az adott társadalmi helyzetben hasznot hoz, nagyobb biztonságot ad. Ősembereknél az volt, aki a legjobban tudott mamutot ölni meg a legerősebb volt vagy a legfifikásabb volt, hogy meg tudja védeni a családját, most meg az, aki anyagi biztonságot tud nyújtani. Ha majd elérkezünk egy olyan helyzetbe, ahol az fogja a legtöbb hasznot hozni, hogy hogy a LoL-ban ki hányas szinten van, akkor az ösztönlény nőcik arra fognak hajtani.

ápr. 22. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A nők hogy nem tudnak választani a több száz kérőből a netes oldalakon?

Mindig van "jobb", és elvesznek a lehetőségekben? Érthetetlen férfi szemmel.

Nekem egy olyan problémám van, hogy szeretnék kapcsolatban lenni amikor viszont megvan a lehetőség rá, ismerkedek valakivel akkor meg elfog a félelem...

arra vagyok kíváncsi hogy aki ilyennel küzdött az hogyan döntötte el hogy mit szeretne,adna e valami tanácsot? 37/F (amugy volt már kapcsolatom az jó régen volt de azt szerettem)

Nem jutok nőhöz, jobb lenne a prostizás mint a társkeresés?

Mindegyik nő, pláne netes társkeresésbe a csúcs pasit meg a magas pasit keresi még ha egy dagadt ronda bálna is. Hogyan keressen barátnőt így a férfi amelyik nem top 5% ?

Megéri változtatni magadon akaratod ellenére, egy jobb élet reményében?

Sziasztok! A lényeg hogy 31 éves vagyok és szűz. Ennek oka hogy nem nézek ki jól. De már nagyon szeretnék egy barátnőt. Megoldás lehet a következő? - Őrültem szőrös a testem, biztos nem tetszene a nőknek -> lézeres szőrtelenítés több alkalommal ~ 1 - 2 mil -...

Miért az a mondás, hogy élőben jobb ismerkedni, mint randi appokon?

Én úgy látom és gondolom, hogy a nőknek manapság már csak a kockás has, nagy kar, izmos test számít, pl egy átlagosabb kinézetű srácnak semmi esélye... Mivel a nők 98%-ának ez az esete, miben lenne más, ha élőben próbálok meg egy lányhoz közeledni? Ugyanúgy kigyúrt...

Nyugat-Európában könnyebb csajozni mint itthon, mert jobb a társkeresési piac?

Régebben pár éve még azzal próbáltak lebeszélni a külföldre migrálástól, hogy igaz hogy több kint a pénz, de csajozni azt nem fogsz tudni, azt csak itthon lehet. Mert ott egy senki vagy. Most meg már az van, hogy nincsenek csajok itthon akik társat keresnek. Tinderen...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!