Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen okokra húzódhatnak meg...

Milyen okokra húzódhatnak meg a háttérben, ha egy férfi közel 30 évesen teljesen tapasztalatlan a nők terén?

Figyelt kérdés

Minden esetben csakis a külső megjelenésben lehet keresni a probléma okát vagy döntő többségében a belső az oka? Ha elsősorban a belső az oka milyen megoldást lehetne arra találni, hogy pozitív irányba tudjon változni? Le lehet-e még győzni azt a félelmet, hogy mivel teljesen tapasztalatlan ezért, ha ez az ismerkedés során felszínre kerülne akkor az összes nő hátat fordítana az adott férfinak és azt mondanák, hogy nem kérnek belőle. Nem akarják tanítgatni és nem kell számukra olyan férfi aki egyetlen egy nőnek sem kell. Ezáltal belekerül egy ördögi körbe a tapasztalatlansága miatt.

Mivel az adott férfi teljes mértékben tapasztalatlan ezért valószínű, hogy a nők közeledését nem veszi észre, nem tudja érzékelni. Milyen egyértelmű jelei vannak annak, ha egy nő próbálna nyitni vagy jelezni a férfi számára, hogy vonzónak tartja és örömmel fogadná a közeledését?

Ha az adott férfi nem jár el sehova sem, nem mutat meg magából igazából semmit sem a külvilág felé az mennyire befolyásolja azt, hogy ennyi idősen is teljesen tapasztalatlan?

ápr. 25. 15:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%

Majd kapod a "minek írod ki minden nap" kommenteket azoktól akik nem képesek másik kérdésre átmenni!

Valószínűleg mentálisan a béka segge alatt lehet az illető! Az önbizalma romokban, szociális skillek 0!

ápr. 25. 15:23
 2/11 anonim ***** válasza:
48%

"Milyen okokra húzódhatnak meg a háttérben, ha egy férfi közel 30 évesen teljesen tapasztalatlan a nők terén?"

A társadalmunk lehet az aszályhoz tartogatja, hogy ne kelljen egy szép női szüzet feláldoznunk esőért cserébe!

ápr. 25. 15:30
 3/11 anonim ***** válasza:
48%

Ronda.

Ennyi.

[link]

ápr. 25. 15:53
 4/11 Noren1989 ***** válasza:
100%

Hàt, tegnap nem kaptàl elég vàlaszt? Reggel?

Merthogy kb 8adjàra olvasom tűpontosan ugyanezt a kérdést a héten.

Ha figyelem kell, menj közösségbe.

ápr. 25. 16:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"Ha az adott férfi nem jár el sehova sem, nem mutat meg magából igazából semmit sem a külvilág felé az mennyire befolyásolja azt, hogy ennyi idősen is teljesen tapasztalatlan?"

Itt a válasz bro 😄 Csak rakd kijelentőbe kérdő helyett

ápr. 25. 16:58
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Az ami nálam nőként

Szar Család

Autizmus

Szociális fóbia

ápr. 25. 17:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Nálam 95%-ban a külső miatt van, a maradék 5% az amiatt, hogy aszociális vagyok. Utóbbi nem derül ki társkeresőről, ellenben az minimum jelzésértékű, hogy ha több ezer (!!!) jobbra húzás és több száz kéretlen ismerkedős üzenet kiküldése után egyetlen nő volt hajlandó foglalkozni velem, és ő is csak azért, mert túlsúlyos (illetve pontosítok: rettentő kövér, nagyjából 120 kg). Másfél évig kínlódtam vele. Az elején volt szex (31 évesen ezt ki kell emelnem, ez a nem semmi!), mert az újdonság ereje hatott. Aztán egyszer ránéztem, és rájöttem, hogy undorodok tőle. Mármint szó szerint, viszolygok attól, hogy hozzáérjek.

Még egyszer: 31 év, rengeteg próbálkozás, csomó önfejlesztés után ő volt az egyetlen, aki képes volt hozzám nyúlni - nyilván kényszerből, mert ilyen testtel nem találna senkit. Egyébként kedves nagyon és végtelenül törődő típus, de mit kezdjek vele, ha undorodok tőle? Ráadásul van egy tippem, hogy ha ő normál testalkatú lenne, hozzám se szólt volna ő se... Úgyhogy igen, szerintem megállapodhatunk abban, hogy borzasztó ronda vagyok, és szerencsére a Photofeeler is megerősít ebben a 3.2 és 4.5 közti értékeléseimmel.

ápr. 25. 18:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

"Ha az adott férfi nem jár el sehova sem, nem mutat meg magából igazából semmit sem a külvilág felé az mennyire befolyásolja azt, hogy ennyi idősen is teljesen tapasztalatlan?"

Maximálisan, 100000%ig ez befolyásol mindent.

Olyan mintha mindenki más leélt volna tucatnyi életet 20tól majdnem 30 éves koráig, ő meg egyet se.

Bármi is volt a baja 20 évesen amitől begubózott, azt ki kell javítania, de ehhez mostmár hozzá jön a kortársaktól való lemaradás is. Nem lehetetlen, de ideje változni.

ápr. 25. 18:33
 9/11 anonim ***** válasza:
72%
Az, hogy nem a csajokat szereti.
ápr. 25. 22:19
 10/11 incelventillator ***** válasza:
Nálam sajnos külső, rondának is szoktak nevezni, nem én találom ki. Az arcom szerkezete nagyon ronda!!! Ez tény!!! Sajnos igen, nem tudok élni! Hiába akarok, hibába próbálkoztam! Nem tudom mit csináljak! És csak telik és telik az idő! De nem tudom mit csináljak!
ápr. 26. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Közel harminc évesen tapasztalatlanul jobban járok, ha el sem kezdek már ismerkedni?

Ha elmondom egy nőnek hogy még egy puszit se kaptam életem során a nőktől. Az mennyire befolyásolja azt hogy összejönne e velem? Érdemes elkezdeni nyitni a nők felé vagy már jobban járok, ha el sem kezdem? Soha nem tartottam magamat méltónak egy nőhöz, nem jártam...

Mi a véleményetek a rapidrandikról/villámrandikról?

Most eléggé sok ilyet látok, 5-6 különböző szervezésben is. Ha igen mesélne a tapasztalatairól? Egy 40 körüli férfi vagyok.

Hogyan lehet elengedni az olyan fajta béna önigazolós elméleteket, hogy miért nem lehet párt találni?

Én sokszor azt érzem, hogy önmagam szabotálom ezekkel. Igazából az internet is ráerősít erre, mert mindenki arról panaszkodik, hogy mennyire nem lehet párt találni, milyen magasak a nők elvárásai, mennyire sok frusztrációt okoz ez az egész. Igazából tényleg sok...

Mióta és miért lett akkora divat idősebb nőkre (milf) vadászni az alig huszonéves srácok körében? Miből gondolják, hogy több tapasztalata van egy...

35 éves nő vagyok. Húsz évesen kb. senkinek nem kellettem a korosztályomból, most szinte minden héten betalál 1-1 fiú. Némelyikük úgy érzem, túlmisztifikálja ezt a "tapasztaltabb az idősebb nő"-dolgot. Szerintem nem feltétlenül. Vannak olyan harmincasok, akiknek csak...

Miből látszik hogy egy 30-as nő tapasztalatlan?

Mennyit várna egy férfi hogy a nő behozza a lemaradást?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!