Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert erzem ugy minden randin...

Miert erzem ugy minden randin magam mintha egy allasinterjun lennek?

Figyelt kérdés

Komolyan a kerdesek 90% nem ram hanem a korulmenyeimre kerdezz ra.

Hol laksz

Miben laksz

Mi a munkad

Mennyit dolgozol

Mennyi a szabadidod

Mi a hobbid

Szereted a markad dolgokat

Fast fassion bejon e

Milyen ekszert hordasz

Milyen parfumot

Nyaralas welnessben luxusban vagy jo a fesztival sator is

Stb

Az osszes kerdes olyan mintha azt akarnak kideriteni mennyit kellene kolteni ram havonta...

Amit nem ertek mert sajat lakasban elek (orokolt) van onnallo jovedelmem autom neha utazok ide oda de nem extra helyekre olcso szallas nagyreszt ingyenes programokkal.

ápr. 26. 18:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Velem randiznal biztos nem kérdeznék ilyen f@szságokat. Csak lényegre törőt. Idővel úgy is kibukna minden. Egyébként ilyen világot élünk!
ápr. 26. 19:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A szabadidő mennyisége fontos infó. A többi valóban kiderül idővel.
ápr. 26. 19:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem ezek nem igazán érdekelnek. Ezeket vagy elmondod vagy kiderül. De hogy direktben nem kérdezek ilyet, az is biztos. Sokkal fontosabb hogy jól érezzük egymást egymás társaságában. Meg legyen az összhang, a kémia, és hogy legyen benned bájosság, nőiesség kívül-belül.
ápr. 26. 19:25
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

Nekem az első pár elég alap kérdés nőként is.

Hol laksz -> nekem pl. fontos, hogy milyen körülmények között él, akivel ismerkedek. Felnőttként ez sokat elárul. Már az is üzenetértékű, ha szégyenli, vagy takargatja.

A miben laksz szerintem se lényeges, de nem is valami nagy kérdés. Emellett el lehet belőle indítani a kertesház/panel témát, ami későbbiekben meghatározó lehet, ha eltér az igény.

Mi a munkád -> a napod ébren töltött részének felét kiteszi. Emellett nekem fontos, hogy hogyan nyilatkozik a munkájáról, mit csinál, miért azt csinálja és ehhez szorosan kapcsolódik az, hogy mennyi a szabadideje, milyen a munkarendje. Nem akarnék olyan párt, akivel legfeljebb aludni találkozunk, vagy hetel és gyakorlatilag nem találkozunk. Olyat se, aki ellébecol és ennyi, igénye sincs többre. Sok minden kiderül, ráadásul hosszan vesézhető téma.

A hobbi is az egyénről szól. Hogy mit csinál szívesen, miért azt szereti és megint csak itt van, hogy mennyire elfoglalt, én mennyire tudok csatlakozni, alkalmazkodni ehhez stb.

A márkás dolgok, fast fashion valóban fura kérdés, bár, ha olyan a ruhatárad, lehet teljesen logikus. Nem csak anyagilag érdekes kérdés, hanem, hogy mik a mozgatórugóid, van saját stílus, vagy trend követő vagy, mennyire pazarolsz (egy zöldnek pl. ez nagyon sarkalatos kérdés). A többi valóban inkább az anyagiakra vonatkozik, azon jogosnak érzem a felháborodásod.

ápr. 26. 20:01
 5/11 anonim ***** válasza:
57%

Kérdésre válaszolva.

Takaros, igényesen berendezett családi házban lakom. Ruhatárát Devergo, Retro, Mustang, Nike és Adidas úgy cipők mint ruházat. Kényelmesen szeretem nem a társadalom felé menő cuccokat. Nincs alma telefonom mert hülyeségnek tartom, csak a divat az is. Másrészről vállalkozó vagyok, szóval nem 7-15-ig dolgozom. De hétvégém szabad, napközben kb 7-17-ig dolgozom, utána szabad másnap reggelig. Független férfi vagyok. Szerinted kérdező ez mennyire jó válasz?

ápr. 26. 20:26
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
Miért mit gondoltál mi más lesz? Egy randi az pontosan egy interjú. Meg győződtök arról, hogy a másik az-e amit keresel.
ápr. 26. 20:26
 7/11 A kérdező kommentje:

A felre ertesek elkerulese erdekeben no vagyok.

5

Teljesen jo ha a no ezt kerdezi

Nem a valasszal van a baj hanem a kerdessel.

En nem kerdezek ilyeneket.

En olyan temat szeretek felvetni ami erdekel. Egy konyv vagy szinhaz vagy kulturalis esemeny, utazassal kapcsolatos elmeny.

Ami viszont nem tetszik az az h amint kiderul h nem vagyok megmenteni valo alig kereso otthon elo kislany maris ulnenek bele a joba. Hozzam koltozne meg milyen jo h sokat keresek akkor neki eleg lenne egy felallas is. Persze a haztartas az enyemert ha a te lakasod... Nonszensz...

4.

Lehet turibol vadiuj markas ruhat venni, de egy jo stilust osszeallitani sem vagyonok. A koppintott/eredeti verziokat ugysam ismeri fel a legtobb ember

Szbadidom arra van amir idot szeretnek szanni. 🙂

ápr. 26. 21:41
 8/11 anonim ***** válasza:
84%
7, értelemszerűen, de ha nagyon eltérő két ember szabadidő eltöltésének módja, az azért előre jelez gondokat. Teszem azt, az egyik utazgatni szeret, a másik megrögzött otthonülő. Én tartom, hogy ezek a kérdések (már az első pár) teljesen helyénvalóak és fontosak. De, az is rendben van, ha valakinek nem azok, csak annyi a lényeg, hogy nem kifejezetten az anyagi részre vonatkoznak, hanem az egyénről árulnak el rengeteg mindent.
ápr. 26. 21:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor legközelebb írd meg ezeket a randipartnerednek, így a randin már másról tudtok dumálni.
ápr. 26. 23:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenekre nem pazarolnám az időt, hogy ezért készüljek a randira, ezért menjek el itthonról. Ezeket meg lehet beszélni írásban, még a randi előtt. Ha bármelyik félnek nem tetszik egy válasz, emiatt már nem akar randizni, akkor annál jobb, hogy még a személyes találkozó előtt ez kiderült.
ápr. 26. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Komoly red flag(ek sora..) egy munkahely kapcsán ha már az állásinterjún kiderül hogy minden feltétel kőbe vésett, semmi nem alku tárgya semmilyen szinten?

Bér munkaidő feladatkör semmiről nem alkuszik a cég A bér annyi amennyi, ha nem jó ne gyere ide, a munkaidő tól ig, nem rugalmas nincs játéktér, ha nem jó ne gyere ide, tehát semmi kapcsán nincs alku. Minden adott belépsz vagy sem? Ha azt mondanád belépsz de adjanak...

Nemrég voltam egy állásinterjún és ledöbbentem amik ott elhangzottak, minden cég ilyen gázos mentalitású és szemérmetlenül hülyének nézik az embert?

Egyben el is vagyok keseredve, mert feleslegesen mentem oda, és többszörösen átverve érzem magam. Először nagyon megörültem, mert álmaim melója lett volna, egy általam rég vágyott területen. Aztán jött a fekete leves. Kiderült, hogy nem is abba az irodába kerestek...

Minden új jelentkezőt behívnak erre az online állásinterjúra? Van olyan, aki elküldte az önéletrajzát, kitöltötte a megfelelő online űrlapot, és nem...

Feltett szándékom jelentkezni nyári munkára Erzsébet-táborba, mint "TESO". Tavaly próbálkoztam, az állásinterjúra behívtak, de végül nem vettek fel. Minden platformon az van feltűntetve, hogy csak azt hívják be, aki "felkeltette az érdeklődésüket". Ez mennyire igaz?...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!