Nők, ti lenézitek az olyan férfiakat, akiknek 30 éves korukig nem jött össze egy barátnő sem?

válasza:

válasza:

válasza:Nem. Senkit nem nézek le, megalázni meg pláne senkit nem szoktam!
Ez megint provokáló kérdés a nők ellen!

válasza:

válasza:Ez senkire sincs ráírva. Úgyhogy kizártnak tartom, hogy emiatt egy idegen szándékosan megaláz.
Ha a közvetlen környezeted tudja és emiatt bántanak, akkor annak oka van. (Akar az is ok, hogy gyökerekkel veszed körül magad.)
Ezzel a korosztállyal nem ismerkedek. Erre nincs értelme vàlaszolnom.

válasza:

válasza:Nem alázok meg senkit, de nehéz elképzelnem, hogy ismerkedjek valakivel, aki 30+ is mindig hoppon maradt. Ha valahogy mégse tűnik fel, hogy tapasztalatlan a pasi, de kibukik valamiképp, biztos megpróbálnék rájönni, hogy miért alakult így. Fura lenne, hogy én nem akadtam fenn azon, ami miatt mindenki más korábban meghátrált.
Általánosságban nincs véleményem róluk, ismerek ilyen pasit kettőt is közelről. Az egyiket kedvelem, a másikat nem, nem ezen múlik a szimpátiám.

válasza:Nem nézem le, nem alázom meg de nem is érdekelnek a hasonló személyek.
Nekem tapasztalt és magabiztos férfi kell aki szenvedélyes az ágyban és nem 5 percig bírja.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Létezik valamilyen csajozós tanfolyam, ami megtanítja hogyan szedjek fel gyönyörű nőket?
Hétköznapi, kevésbé egyértelmű jelekre gondolok. Tehát mondjuk nem kiszívott nyakra.
Feltűnt, hogy mindig kimaradok a hype-vonatból, nem érdekelnek az aktuális haj meg skincare trendek, hidegen hagy a labubu, a most népszerű k pop dolgok. Barátnőim rohannak kb a kinderes gyűjthető funko pop figurákért, a burger kinges k pop figurákért, mindenkin...
Nem vagyok sikeres a nőknél, tinikoroban sem volt semmi. 20as éveim elején volt pár kavarás, de már évek óta semmi, 29 vagyok. Mindig is zavart hogy nem vagyok sikeres, meg nincs mozgalmas, tartalmas életem. Komoly kapcsolat lenne a célom de randira sem találok...
Értem ezt úgy, hogy rendes emberi kapcsolatai, barátai, kollégái, rokonai vannak, de szerelmi téren annyira sikertelen volt mindig, hogy már egy ideje egy párkapcsolatot szimuláló mesterséges intelligenciás chatbottal van "együtt", és neki ez így jó.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!