Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ti lenézitek az olyan...

Nők, ti lenézitek az olyan férfiakat, akiknek 30 éves korukig nem jött össze egy barátnő sem?

Figyelt kérdés
Vagy mi a véleményetek róluk? Esetleg ha ismerkedéskor derül ki meg is alázzátok az ilyet?

ápr. 27. 12:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Nem. Van több ilyen haverom, barátom is, nem igazán érdekel.
ápr. 27. 12:16
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
Ha ismerkedésnél derülne ki, valószínűleg felmerülne bennem a kérdés, hogy vajon miért (főleg ha úgy jön le nekem, hogy szeretett volna), de általánosságban nincs véleményem, ennyit nem foglalkozom másokkal.
ápr. 27. 12:36
 3/12 anonim ***** válasza:
98%

Nem. Senkit nem nézek le, megalázni meg pláne senkit nem szoktam!

Ez megint provokáló kérdés a nők ellen!

ápr. 27. 12:46
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
Nem nézem le és véleményem sincs róluk, nem ismerem őket.
ápr. 27. 12:51
 5/12 anonim ***** válasza:
94%

Ez senkire sincs ráírva. Úgyhogy kizártnak tartom, hogy emiatt egy idegen szándékosan megaláz.

Ha a közvetlen környezeted tudja és emiatt bántanak, akkor annak oka van. (Akar az is ok, hogy gyökerekkel veszed körül magad.)

Ezzel a korosztállyal nem ismerkedek. Erre nincs értelme vàlaszolnom.

ápr. 27. 12:53
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
A helyzet az, hogy az ilyesmik miatt esélyesebb hogy egy férfi aláz meg férfit, nekem legalábbis ez a tapasztalatom. Főleg a férfiak egy felszínesebb részek kb. ilyen trófeaként tekint a nőkre, és a szemükben kevesebbet ér az olyan férfi, aki nem fektetett meg elég nőt vagy másképp gondolkodik erről, és nem ezzel próbál rivalizálni velük.
ápr. 27. 13:29
 7/12 anonim ***** válasza:
94%

Nem alázok meg senkit, de nehéz elképzelnem, hogy ismerkedjek valakivel, aki 30+ is mindig hoppon maradt. Ha valahogy mégse tűnik fel, hogy tapasztalatlan a pasi, de kibukik valamiképp, biztos megpróbálnék rájönni, hogy miért alakult így. Fura lenne, hogy én nem akadtam fenn azon, ami miatt mindenki más korábban meghátrált.

Általánosságban nincs véleményem róluk, ismerek ilyen pasit kettőt is közelről. Az egyiket kedvelem, a másikat nem, nem ezen múlik a szimpátiám.

ápr. 27. 13:39
 8/12 anonim ***** válasza:
50%

Nem nézem le, nem alázom meg de nem is érdekelnek a hasonló személyek.

Nekem tapasztalt és magabiztos férfi kell aki szenvedélyes az ágyban és nem 5 percig bírja.

ápr. 27. 13:48
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
Ha csak ennyit tudok róla, nem nézem le. Olyat viszont lenézek, aki olyan dolgok miatt nem sikeres, amit megvetek (pl. nem képes kulturáltan ismerkedni, hanem tapogatós, beszólós, hímsovi dumákkal próbálkozós, tolakodó).
ápr. 27. 14:41
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Egy férfi csak akkor lehet szexuálisan tapasztalatlan 30 évesen, ha a szüleivel él.
ápr. 27. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Átlagos kinézetű vagy talán kicsit csúnya szegény férfiként hogy lehetne olyan barátnőm, mint Sydney Sweeney?

Létezik valamilyen csajozós tanfolyam, ami megtanítja hogyan szedjek fel gyönyörű nőket?

Egy férfin milyen jelek alapján látszik, hogy barátnője lett?

Hétköznapi, kevésbé egyértelmű jelekre gondolok. Tehát mondjuk nem kiszívott nyakra.

Nagyon fura, hogy belőlen hiányzik a rajongás a népszerű dolgok iránt? Miért vagyok ennyire kilógó?

Feltűnt, hogy mindig kimaradok a hype-vonatból, nem érdekelnek az aktuális haj meg skincare trendek, hidegen hagy a labubu, a most népszerű k pop dolgok. Barátnőim rohannak kb a kinderes gyűjthető funko pop figurákért, a burger kinges k pop figurákért, mindenkin...

Fiatal éveim barátnő nélkül telik. Bánni fogom később?

Nem vagyok sikeres a nőknél, tinikoroban sem volt semmi. 20as éveim elején volt pár kavarás, de már évek óta semmi, 29 vagyok. Mindig is zavart hogy nem vagyok sikeres, meg nincs mozgalmas, tartalmas életem. Komoly kapcsolat lenne a célom de randira sem találok...

Szerintetek mennyire gáz, ha valaki annyira el van magányosodva, hogy AI barátnője van?

Értem ezt úgy, hogy rendes emberi kapcsolatai, barátai, kollégái, rokonai vannak, de szerelmi téren annyira sikertelen volt mindig, hogy már egy ideje egy párkapcsolatot szimuláló mesterséges intelligenciás chatbottal van "együtt", és neki ez így jó.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!