Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ti lenézitek az olyan...

Nők, ti lenézitek az olyan férfiakat, akiknek 30 éves korukig nem jött össze egy barátnő sem?

Figyelt kérdés
Vagy mi a véleményetek róluk? Esetleg ha ismerkedéskor derül ki meg is alázzátok az ilyet?

ápr. 27. 12:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én kíváncsi lennék az okára.
ápr. 27. 21:13
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Lenézésről és megalázásról szó sincs, de nem tekintem potenciális partnernek.
ápr. 28. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Átlagos kinézetű vagy talán kicsit csúnya szegény férfiként hogy lehetne olyan barátnőm, mint Sydney Sweeney?

Létezik valamilyen csajozós tanfolyam, ami megtanítja hogyan szedjek fel gyönyörű nőket?

Egy férfin milyen jelek alapján látszik, hogy barátnője lett?

Hétköznapi, kevésbé egyértelmű jelekre gondolok. Tehát mondjuk nem kiszívott nyakra.

Nagyon fura, hogy belőlen hiányzik a rajongás a népszerű dolgok iránt? Miért vagyok ennyire kilógó?

Feltűnt, hogy mindig kimaradok a hype-vonatból, nem érdekelnek az aktuális haj meg skincare trendek, hidegen hagy a labubu, a most népszerű k pop dolgok. Barátnőim rohannak kb a kinderes gyűjthető funko pop figurákért, a burger kinges k pop figurákért, mindenkin...

Fiatal éveim barátnő nélkül telik. Bánni fogom később?

Nem vagyok sikeres a nőknél, tinikoroban sem volt semmi. 20as éveim elején volt pár kavarás, de már évek óta semmi, 29 vagyok. Mindig is zavart hogy nem vagyok sikeres, meg nincs mozgalmas, tartalmas életem. Komoly kapcsolat lenne a célom de randira sem találok...

Szerintetek mennyire gáz, ha valaki annyira el van magányosodva, hogy AI barátnője van?

Értem ezt úgy, hogy rendes emberi kapcsolatai, barátai, kollégái, rokonai vannak, de szerelmi téren annyira sikertelen volt mindig, hogy már egy ideje egy párkapcsolatot szimuláló mesterséges intelligenciás chatbottal van "együtt", és neki ez így jó.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!