Férfiak, nektek nem hat vissza az önértékelésetekre, ha nem tudtok nőkkel összejönni?

válasza:Regen igen. De amiota vilagossa valt, hogy a nok a ferfiak 80%-at atlag alatti kulsejunek tartjak, illetve egy rakas faszi ugyanigy kuszkodik, es kisertetiesen hasonlitanak a tapasztalataik az enyeimre, azota mar kevesbe.
41F truecel

válasza:

válasza:

válasza:Nem.
Igazabol mem ez eletem fugg attol van e csajom baratnom felesegem.
Sokkal jobban motival h a munkabban jo legyek, ne hanyagoljam a baratokat csaladot. A hobbimban egyre jobb legyek. Tanuljak.
A baratno/csaj/feleseg egy kellemes dolog az eletben ha jo a kapcsolat. De nem dol ossze a vilag ha eppen nincs.

válasza:#4
Egyszerűen csak úgy lehet összejönni két embernek, ha kölcsönösen tetszenek egymásnak, vagy kölcsönösen leadják a szintet.
Egyébként meg hiába akarsz te valamit, ha a másik nem.
De nem érzed valahol azt, hogy kevés voltál, a biológiai versenyben lemaradtál? Ahogy a mondásban van, hogy "megszámláltattál és híjával találtattál".
A társadalmi közvélemény azért minden változás ellenére az, hogy akinek nincs párkapcsolata, azzal valami "baj" van. Szerintem kell egy egészséges önreflexió, hogy az ember ezt ne vegye magára.

válasza:"A társadalmi közvélemény azért minden változás ellenére az, hogy akinek nincs párkapcsolata, azzal valami "baj" van"
Mert a tarsadalom agyilag 1978-ban jar.
41F truecel

válasza:Az ember egy összetett lény. Mégis, ha valaki párkapcsolatban mer élni, akinek van valami hibája, akkor rögtön jön az a feltételezés, hogy a párja "leadta a szintet" vagy "kölcsönösen leadták a szintet". De az interneten kívüli valóság az, hogy sok átlag ember átlagos szépséghibákkal őszinte szerelemben él, nem pedig megalkuvásban. Ez a "szintleadás" a besavanyodott internetfüggők hazugsága. Azzal nyugtatják magukat, hogy a másik boldogságát degradálják. Semmibe nézik a kevésbé szép párok szerelmét és továbbra is ragaszkodnak ahhoz az ostoba 80-20% téveszméhez.
Aki a fentiekben magára ismer, annak írom: ezért nem lesz soha nő az életedben :D

válasza:Ha már alakult valami és tényleg jól éreztem magam vele és jó fejnek tartottam, mondhatjuk, hogy elcsavarta a fejemet, akkor de, persze, hogy hat rám. Még szomorú is vagyok miatta, ez természetes.
Ha meg csak egy random bepróbálkozás, vagy még alig ismerem és az elején elküld, akkor nem, akkor nem érdekel, korrekt volt, megértem, nem mentem bele, ennyi.
További kérdések:
Első hetekben nem akar testi kontaktot, csókot, érintést.
Ugye mindenkinek más a kövér. Simán lekövéreznek valakit, csak mert nem fitness vékony. Tehát az lenne a kérdés, neked mikortól kövér valaki? A skinny fat is kövér, mert magas a testzsírszázalék?
Sok nő elmondása szerint egy-egy részletbe, gesztusba, testrészbe, stb. szeret bele, vagy arra figyel föl egy férfinél. A pasik meg mintha valamiféle "mission impossible"-nek élnék meg az ismerkedést, és nem is sejtik, milyen kevés dolog elég lehet ahhoz, hogy...
Mi okozta, hogy nehéz esetnek ítélted meg?
Nem tűnik bonyolultnak hogy csak beszélgetni kéne de még sem egyszerű nekem. Max csak beszélgetni szoktam de barataim sosem voltak, meg tartós haverság sem volt nekem. Senki nincs akivel tudnék találkozni. Ha én ilyen vagyok párom ettől még lehet? Szeretni tudok...
Nekem az ismerkedés, főleg nőkkel (férfi vagyok) sosem ment. Tini korom óta vágyom de lassan 30 ként sem volt párom. Néhány ismerkedésben volt csak részem de az is nehezen jött össze, legnagyobb problémám hogy nincs kivel ismerkedjek. Pedig Budapesti vagyok....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!