Akiknek későn lett az 1. kapcsolata, nekik hogy jött össze?
Mondjuk 25+ évesen
Mindenhol azt olvasom hogy tudni fogod ha összetartoztok, egyből meg lesz az összhang stb.
Velem ezt senki nem érzi...
Én ragaszkodnék a randipartnereim többségéhez de ők nem...
Honnan tudtátok hogy végre nektek is összejön a kapcsolat vkivel?

válasza:Eszerint te nő vagy?
(a ragozásból gondolom)
Azért a tapasztalat sokkal inkább azt mutatja, hogy az "összhang" inkább egy illúzionált állapot, amit a testi vágyak mozgatnak. Az "akarlak" mondatja sok férfivel és nővel ezt a maszlagot.
Sose dőlj be ennek!

válasza:Az a bajom van, hogy a párommal véletlen müve volt, hogy sikerült, vagyis megismételni nem fogom tudni.
Nálam azért jött össze mert végre olyasvalakivel ismerkedtem akiből kihoztam azt, hogy velem legyen együtt.
32N

válasza:Szerintem az összhang csak idővel alakul, nem feltétlenül pár szóváltás után.
Nekem úgy sikerült, hogy minden programra amire hívtak avagy láttam elmentem, hogy legyen lehetőségem szocializálódni, fejleszteni a kommunikáció készségem. Idővel lettek ismerőseim, barátaim, akiknek köszönhetően gyakoroltam, új ismerőseim lettek és élményekkel lettem gazdagabb, amiről lehet másokkal beszélni.
Visszajelzést kaptam, ha valamit rosszul csinálok, így tudtam építkezni, javítani. Elkezdtem rendszeresen edzeni, odafigyelni étkezésre, aminek köszönhetően javult a külsőm. Így már előfordult , hogy volt olyan nő, aki megnézett, ami önbizalmaf adott.
Mellette folyamatosan ismerkedtem, rengeteg elutasításban volt részem, de idővel én is utasítottam vissza másokat. Így idővel találtam olyan személyt, akivel egymást kerestük.
Hogyha úgy ismerkedem meg vele, hogy a külsőm elhanyagolt, nem tudok kommunikálni nem tapasztaltam, nem biztos hogy meg tudom hódítani. Minden korábbi erőfeszítés hozzájárult, hogy idővel sikeres lehessek.

válasza:Nem vagyok az a típus aki bárkivel bármikor tud beszélgetni. Párom sem olyan. Ehhez képest, mikor elkezdtünk találkozgatni, napi szinten 6-7 órákat sétáltunk, voltunk erre-arra, és beszélgettünk folyamatosan. Heteken keresztül.
Azt hiszem nem volt kérdés, hogy igen, ő az, vele megvan az összhang.
Kapcsolódó kérdések:
Persze amikor kiderül, hogy megcsal a másik dobbantani kell, ezt sokan tudjak hogy könnyebb mondani mint megtenni, fõleg ha már van közös ház, közös gyerek, közös hitel nehez csak úgy szakítani es elmenni nagyvilágba. Az igazsag az, hogy a kapcsolatok spontánul...
Milyen a kapcsolat?
Ha valaki szeretne de valamilyen ok miatt nem jön össze és sokára lesz kapcsolata, akkor a lelke örökre sérült lesz emiatt? Én már rég óta ismerkedem, de nem jön össze sok randi, ha meg igen akkor elutasítás a vége. Nagyon megvisel lelkileg, hogy az egész...
Fogalmam sincs mit hogy kell csinálni egy kapcsolatban. Meg eleve a kapcsolat kialakítását sem tudom.
Pár év híján harminc éves voltam, amikor életemben elkezdődött az első igazi kapcsolatom. Öt évig voltunk együtt, egy nagyon szép, 10/10-es lány lett az első párom. Mivel egyáltalán nem voltak rossz élményeim korábban szakításról, megcsalásról, stb., számomra...
Igazság szerint már 22 éves korom óta kezdtem el aktívabban a társkeresésbe belecsöppenni. Korábban még nem, mert nem éreztem magam érettnek rá, meg nem is volt rá szükségem. Most 23 vagyok, ismerkedem neten is meg élőben is, ha tudok. Bár már egész jól sikerült...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!