Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen indokkal utasítottak...

Milyen indokkal utasítottak el, ha közeledtél a másik felé?

Figyelt kérdés
Férfiaknál, és nőknél is.

ápr. 27. 20:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Vannak értékrendbeli eltérések... Ezt sokan elutasításként, hibának róják fel, de nem biztos, hogy ezt az érintett személy valóban vétkesnek találja.
ápr. 27. 20:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem kaptam szavakat, inkább csak a szex volt az ami kellett nekik.

32N

ápr. 27. 20:30
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hugod vagyok 🤣
ápr. 27. 20:38
 4/13 Ford Fairlane ***** válasza:
100%

Legutóbbiak:

-mert kopasz vagyok

-mert fiatalabb vagyok és ezért "nem tudnak rám férfiként nézni"

-mert nem fogtam meg a kezét sem az első randin

41/f

ápr. 27. 20:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen- nem tetszel

20 évesen- a barátnőd tetszik

Azóta megtanultam, hogy azokból kell válogatni akik érdeklődnek.

ápr. 27. 21:31
 6/13 anonim ***** válasza:
61%

15 évesen: ronda vagy!

16 évesen: te mit tudsz???

Ezt így!!!

Wtf?

24 évesen: migràns! Dirr egy pofon gràtiszba!

ápr. 27. 21:41
 7/13 anonim ***** válasza:
Semmilyen, eltűnt.
ápr. 27. 21:56
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem keres komolyat.

De ez nem biztos hogy így hangzott el

ápr. 28. 00:05
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Direkt visszautasításban nem igazán volt részem, ellenben eltűnés és passzív reakció igen.
ápr. 28. 06:39
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert tul nagy a farkam
ápr. 28. 08:28
1 2

További kérdések:

29 vagyok de sosem volt még kapcsolatom, hogyan tudhatnám meg hogy mit kell csinálni a randikon hogy abból kapcsolat legyen?

Eddig mindig olyan volt mintha ráeröltetném magam a férfire... én kérdezek többet, én vagyok a lelkebb, de konkrétan nem tudom mit kell csinálni mert ez nem olyan mint a tojásrántotta hogy felversz 2 tojást 1csipet sóval és kész...

Miért nem vonzódnak a nők hozzám?

Tinderről még egy match se jön össze vagy max véletlen jobbra húz valaki, de utána nem ír vissza. Velem ellentétben több haveromtól hallom, hogy hetente, kéthetente randiznak onnan csajokkal és sok esetben már az első randin náluk alszik a csaj és meg is történik...

Hogyan tovább, nekem kéne írnom neki, vagy nem akar tőlem semmit?

2,5 éve nagyon tetszik egy pasi, akit látni szoktam hetente egyszer egy bizonyos helyen. Sosem beszéltünk még, maximum hosszabb ideig szemeztünk egymással. Amúgy elég nyuszi vagyok,józanul biztos nem tettem volna ilyet, de múlt szombaton barátnőimmel elmentünk...

Van olyan, hogy valaki “megijed” az érzéseitől és “visszavonulót fúj”?

Eddig minden “szép és jó” volt sokszor hívott át, hiányzom neki, rosszul alszik nélkülem és a többi.. hirtelenjében “ez így túl sok neki” pedig ezeket inkább ő kezdeményezte és már kezdtem én is azt gondolni, amit magamnak nem nagyon engedek meg.. nem akar...

Azoknak a férfiaknak, akiknek nem fekszik a mostani randi kultúra, tényleg csak annyi a lehetőségük, hogy kiszállnak a játékból?

Igazából a mai világban az van, hogy legtöbbnek unaloműzés vagy szórakozás a randizás. Maga a szavak, amiket használnak az emberek, hogy tali, progi, stb, olyan lazává teszik az egészet meg az is valamilyen szinten elvárt, hogy gyakorlott legyél ebben. Viszont vannak...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!