Milyen indokkal utasítottak el, ha közeledtél a másik felé?

válasza:

válasza:Soha nem kaptam szavakat, inkább csak a szex volt az ami kellett nekik.
32N

válasza:Legutóbbiak:
-mert kopasz vagyok
-mert fiatalabb vagyok és ezért "nem tudnak rám férfiként nézni"
-mert nem fogtam meg a kezét sem az első randin
41/f

válasza:16 évesen- nem tetszel
20 évesen- a barátnőd tetszik
Azóta megtanultam, hogy azokból kell válogatni akik érdeklődnek.

válasza:15 évesen: ronda vagy!
16 évesen: te mit tudsz???
Ezt így!!!
Wtf?
24 évesen: migràns! Dirr egy pofon gràtiszba!

válasza:Nem keres komolyat.
De ez nem biztos hogy így hangzott el

válasza:További kérdések:
Eddig mindig olyan volt mintha ráeröltetném magam a férfire... én kérdezek többet, én vagyok a lelkebb, de konkrétan nem tudom mit kell csinálni mert ez nem olyan mint a tojásrántotta hogy felversz 2 tojást 1csipet sóval és kész...
Tinderről még egy match se jön össze vagy max véletlen jobbra húz valaki, de utána nem ír vissza. Velem ellentétben több haveromtól hallom, hogy hetente, kéthetente randiznak onnan csajokkal és sok esetben már az első randin náluk alszik a csaj és meg is történik...
2,5 éve nagyon tetszik egy pasi, akit látni szoktam hetente egyszer egy bizonyos helyen. Sosem beszéltünk még, maximum hosszabb ideig szemeztünk egymással. Amúgy elég nyuszi vagyok,józanul biztos nem tettem volna ilyet, de múlt szombaton barátnőimmel elmentünk...
Eddig minden “szép és jó” volt sokszor hívott át, hiányzom neki, rosszul alszik nélkülem és a többi.. hirtelenjében “ez így túl sok neki” pedig ezeket inkább ő kezdeményezte és már kezdtem én is azt gondolni, amit magamnak nem nagyon engedek meg.. nem akar...
Igazából a mai világban az van, hogy legtöbbnek unaloműzés vagy szórakozás a randizás. Maga a szavak, amiket használnak az emberek, hogy tali, progi, stb, olyan lazává teszik az egészet meg az is valamilyen szinten elvárt, hogy gyakorlott legyél ebben. Viszont vannak...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!