Milyen indokkal utasítottak el, ha közeledtél a másik felé?

válasza:ja, h 3 gyereked van? bocs, akkor hagyjuk.
48F

válasza:"Anyáddal egy városban élsz?
Na b..meg, "
Szó szerint ezt írta.
Már le is voltam tiltva.
F
További kérdések:
A multkor szomorúan hallottam egy beszélgetést egy jó csaj meg a büdös agresszív csávója között. A lány olyasmit mondott hogy "Jaj, dehát még fogynom kell öt kilót! Borzasztó az alakom!" Mire a pasi a helyett hogy megvígasztalta volna valami olyan dumával hogy "de hát...
Vagy mert én is erősen átlag alatti vagyok? Màr letettem róla elfogadom hogy "civil" nők nem reagálnak ilyenre ami logikus is màr megoldottam hivatalos úton de érdekel hogy ki mit gondol.
Komolyan bárki elhiszi, hogy ennyi milliárd ember pont a másikba szeretett bele?? Ha tényleg létezne nagy szerelem, meg ha mindenkinek csak pár ember felelne meg a sok milliárdból? Akkor eleve sokkal több lenne a mixelt ember, mert nem a faluból ismerkednének,...
Életkor én nemed megadásával válaszolj!🙂
Egy incel férfi, aki a munkahelyén meg ismerősei között szemmel tartaná a becsajozott, párkapcsolatos alfákat meg chadeket, és ha ezek a kanik valami rosszat tesznek, beköpné őket a csajuknak. Pl. ha céges bulin az egyik kemény csávóka úgy beiszik, hogy a wc-be kell...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!