Nőként mennyire zavar, hogy nem sikerült olyan férfit találnod aki képes megfelelően szeretni téged?

válasza:Már most 37 évesen nem zavar.
Jobb egyedül, mint egy bántalmazó kapcsolatban.

válasza:1
Érthető és jogos az álláspontod. Nem is látsz esélyt, hogy sikerüljön a jövőben?

válasza:

válasza:

válasza:1es vagyok.
Nem keresem.
Boldog és teljes így is az életem.
Van hobbim. Vannak barátaim.
Szexet megkapom bármikor ha szeretném.
Anyagilag független vagyok.
Kell ennél több.

válasza:7es: azért egy pszichológussal nem ártana beszélgetni egy kicsit.
És ebbe légyszi NE rosszindulatot láss!!!

válasza:Köszönöm 8as.
Tudom.
De nem ér annyit, hogy olyan traumákat hozzon fel, amit már blokkoltam magamban mélyen.
7
Ha teljes az életed akkor rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Egy dolog kizárt, mégpedig az, hogy ugyanolyan végzettségű személlyel ismerkedjek. Ennek oka, hogy nem akarok otthon is szakmázni. Azt vettem észre, ha kiderül a végzettségem, akkor a legtöbb férfi megrémül, azt gondolják, hogy kevesek hozzám, pedig sosem érdekelt a...
Úgy jutott eszembe ez, hogy van egy nő, aki nem olyan rossz csaj, de a kezei ilyen dundik, az ujjai tömzsik. Rájöttem: Nekem fontos a szèp női kèz, ami: - kisebb, mint a fèrfiè. - vèkony - az ujjak nem tömzsik, hanem kicsit hosszabbak. Kapcsolatban meg kell...
Mindig azt olvassuk tőlük, hogy top nőkre vágynak és lesajnálóan beszélnek azokról a férfiakról, akiknek nem top nőjük van, kb mintha büntetés lenne. Eszükbe se jut az érzelem, csak a külsőségek. Észrevettétek? Folyton panaszkodnak, hogy a top nők válogatnak, de csak...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!