Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként mennyire zavar, hogy...

Nőként mennyire zavar, hogy nem sikerült olyan férfit találnod aki képes megfelelően szeretni téged?

Figyelt kérdés
Szeretet alatt nem a birtokoló majom-szeretetre gondolok, hanem az igazi odaadó szeretetre.

ápr. 28. 11:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

9es: ezért kell jó szakembert választani. Olyan ez, mint a gyomtalanítás, ha nem gyökerestül téped ki, akkor előbb utóbb visszanő.

És pontosan tudom miről beszélsz. Magam is átéltem egy bántalmazó kapcsolatot. Még nekem sem sikerült felállnom belőle, de igyekszem dolgozni rajta.

Magamon inkább azt vettem észre, inkább bezárkóztam mások elől, és belül vagyok boldog. Mondjuk annyi hendikeppel vagyok hozzád képest, hogy én az emberektől is bezárkóztam.

ápr. 28. 12:37
 12/32 Kv-An ***** válasza:
11 mondjuk jó szakember lehet akár egy közönséges normális, aki megfogja a kezed.An
ápr. 28. 12:55
 13/32 anonim ***** válasza:
12es: ezt nem értettem.
ápr. 28. 13:21
 14/32 Kv-An ***** válasza:
62%
13 megismersz egy olyan férfit aki mellett rájössz milyen a másik oldal, aki ad és nem elvesz belőled. Aki szószerint is fogja a kezed pl. az utcán sétálva, aki mellett nem érzel kényszert, nyugalmad van, aki törődik veled, és te törődhetsz vele.An
ápr. 28. 13:39
 15/32 anonim ***** válasza:

14es: ja... bocsi, ha félreérthető voltam. Én férfi vagyok :)

Ettől függetlenül válaszoltam a 9esnek. Szomorú, ha valaki ebben a cipőben jár, legyen az nő vagy férfi.

ápr. 28. 13:46
 16/32 Kv-An ***** válasza:

15 szándékosan nem hoztam fel a nemeket. "közönséges normális" mert mindkét oldalon vannak bántalmazók. A neked szánt válaszomban pedig tévesen azt hittem nő vagy.☺️

Egyébként a második férjem pont ilyen kapcsolatban élt, hiába súlyzózik, hiába erős fizikailag, hiába határozott ha kell agresszív idegenekkel, családon belül nem képes bántani. Tűrte. Egészen addig míg rá nem jött, hogy az exe bántalmazza a gyerekeket is. Nagy balhé lett, és csak azért nem kerül ilyen eset címlapra mert férfi. A legidősebb lánya nem engedi be a saját anyját a házába, pedig nem laknak messze. Képzelheted.An

ápr. 28. 14:22
 17/32 anonim ***** válasza:

Kb. mintha rólam írtad volna...

Nagyon sok mindent elnéztem. És sajnos még nincs vége. Lehet, hogy csak a bíróság fogja tudni tisztára mosni a becsületemet...

ápr. 28. 14:32
 18/32 anonim ***** válasza:
41%
A 14-est jól lepontozták többnyire az olyanok, akiknek nincs rendes viszonítási alapjuk, mert életükben nem volt egy normális megbecsült párkapcsolatuk. Pedig ami le van írva, az tény és tapasztalat még számomra is.
ápr. 28. 16:32
 19/32 anonim ***** válasza:
36%
18 Nem mindenkinek a kéz a kézben andalgás jön be, bocs. Az egyébként pont ugyanúgy lehet megjátszott, mint bármi más. Nem ez fogja eldönteni, hogy igaz szerelemről van-e szó.
ápr. 28. 16:35
 20/32 anonim ***** válasza:
51%

19es a mintapéldánya annak, hogy mindent is le lehet lesz*rozni.

És most lehet lepontozni :)

ápr. 28. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Miért zavar titeket, ha doktor az, akivel ismerkedtek?

Egy dolog kizárt, mégpedig az, hogy ugyanolyan végzettségű személlyel ismerkedjek. Ennek oka, hogy nem akarok otthon is szakmázni. Azt vettem észre, ha kiderül a végzettségem, akkor a legtöbb férfi megrémül, azt gondolják, hogy kevesek hozzám, pedig sosem érdekelt a...

Csak engem zavar, ha valakinek nincs szèp keze?

Úgy jutott eszembe ez, hogy van egy nő, aki nem olyan rossz csaj, de a kezei ilyen dundik, az ujjai tömzsik. Rájöttem: Nekem fontos a szèp női kèz, ami: - kisebb, mint a fèrfiè. - vèkony - az ujjak nem tömzsik, hanem kicsit hosszabbak. Kapcsolatban meg kell...

Az incelek valójában irigyek a top nők életvitelére?

Mindig azt olvassuk tőlük, hogy top nőkre vágynak és lesajnálóan beszélnek azokról a férfiakról, akiknek nem top nőjük van, kb mintha büntetés lenne. Eszükbe se jut az érzelem, csak a külsőségek. Észrevettétek? Folyton panaszkodnak, hogy a top nők válogatnak, de csak...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!