Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak a Boomerek ismerkednek...

Csak a Boomerek ismerkednek robotokal a társkereső csoportokban?

Figyelt kérdés
ápr. 28. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
Meg az agyhalott cigányok.
ápr. 28. 11:30
 2/4 SimánSimon ***** válasza:
100%
Nemcsak ők. Minden korosztály belefuthat a gépi profilokba. Sok a magányos ember, a csalók pedig bárkit célba vesznek. A technológia nem válogat generációk szerint. Csak a naivak hiszik el mindenről, hogy valódi. Te is csak egy vagy a sok közül, aki bedől a látszatnak. Ébredj fel végre.
ápr. 28. 12:12
 3/4 A kérdező kommentje:
A fosbúkon a társkereső csoportokban nagyon sok a robot.
ápr. 28. 13:38
 4/4 SimánSimon ***** válasza:
#3: Tele van velük a placc. Az algoritmusok simán behúznak a csőbe mindenkit. Te is csak fújod a sablont ahelyett hogy látnád a lényeget. Nem a robot a sok hanem az ész a kevés. Aki ott keres vigaszt az meg is érdemli a kódolt válaszokat. Ne rinyálj a gépzaj miatt ha te is csak egy statisztikai adat vagy a rendszerben.
ápr. 28. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Milyen párkeresési stratégia, hogy nem társkeresőn próbálok ismerkedni hanem különféle online csoportokban vagy oldalakon amelyek alapjáraton nem társkeresők?

Nagyon izzadságszagú nekem ez a társkereső oldalas próbálkozás, inkább csak lazán beszélgetnék meg ismerkednék lányokkal, azután lesz ami lesz. Mielőtt még kioktatnátok, nem csak a lányok top 20%-ára hajtok, bárkivel nyitott vagyok ismerkedni én se vagyok egy modell arcú srác.

Próbáltad már így a Facebook társkereső csoportokat?

Barátok bíztattak, hogy könnyebb, mert van külön csoport helyileg, korosztály, érdeklődés szerint. Egy barátnőm pedig adott egy tippet. Azt mondta, hogy ő belép, és elkezdi nézegetni a posztokat, beleolvasgat a kommentekbe. Ha olyannal találkozik, amire az első...

A Facebook társkereső csoportok kiválóan jellemzik a mai magyar szingli társadalmat?

Önbecsülés nélküli nők, lelakott férfiak... Elnézve ezeket a csoportokat, a társadalom átlag IQ-ja valahol a cerkof majom szintjén lehet.

Kinek mi a véleménye a társkereső oldalakról / facebook csoportokról?

Ami számomra érthetetlen, hogy vannak egyezések és mikor írok a másik félnek,(nem mizu és társai) akkor jobb esetben ha válaszol ilyen pár szavas válaszokat kapok és néha az egész olyan egyoldalúnak érződik részemről, beszélünk az elképzeléseinkről, a szabadidőben...

Miért az 50+ férfiakat érdeklem? Több társkeresőre is regisztráltam, beléptem fb csoportokba de mindenhol ez a tapasztalatom.

Engem nem vonz a 10+os korkülönbség, de valamiért nem érdeklem csak az 50 felettieket. 36 éves nő vagyok (jóval fiatalabbnak néznek sokszor), korombeli/40-es férfiakkal szeretnék ismerkedni. Mi lehet a gond?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!