Csak a Boomerek ismerkednek robotokal a társkereső csoportokban?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nagyon izzadságszagú nekem ez a társkereső oldalas próbálkozás, inkább csak lazán beszélgetnék meg ismerkednék lányokkal, azután lesz ami lesz. Mielőtt még kioktatnátok, nem csak a lányok top 20%-ára hajtok, bárkivel nyitott vagyok ismerkedni én se vagyok egy modell arcú srác.
Barátok bíztattak, hogy könnyebb, mert van külön csoport helyileg, korosztály, érdeklődés szerint. Egy barátnőm pedig adott egy tippet. Azt mondta, hogy ő belép, és elkezdi nézegetni a posztokat, beleolvasgat a kommentekbe. Ha olyannal találkozik, amire az első...
Önbecsülés nélküli nők, lelakott férfiak... Elnézve ezeket a csoportokat, a társadalom átlag IQ-ja valahol a cerkof majom szintjén lehet.
Ami számomra érthetetlen, hogy vannak egyezések és mikor írok a másik félnek,(nem mizu és társai) akkor jobb esetben ha válaszol ilyen pár szavas válaszokat kapok és néha az egész olyan egyoldalúnak érződik részemről, beszélünk az elképzeléseinkről, a szabadidőben...
Engem nem vonz a 10+os korkülönbség, de valamiért nem érdeklem csak az 50 felettieket. 36 éves nő vagyok (jóval fiatalabbnak néznek sokszor), korombeli/40-es férfiakkal szeretnék ismerkedni. Mi lehet a gond?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!