Van olyan, hogy valaki extrovertált személyiségű és párkapcsolatilag meg monogám típusú és olyan, hogy introvertált de nem monogám?

válasza:

válasza:Rengeteg ilyen van, a kettőnek semmi köze egymáshoz.
Én (illetve a párom is) például extrovertált vagyok, de monogám. Hiába volt mindig sok barátom és fejlett szociális életem, a szüzességemet is csak huszonévesen vesztettem el, mert akkor jött el az első viszonzott szerelem az életemben.

válasza:Extrovertált vagyok és monogám. Meg nyilas is, akihez mindenki a szabadságot és a szoros kapcsolattól való félelmet köti.
Ezek a dolgok egymástól különálló fogalmak, nincs összefüggés, ahogy az előttem lévők is mondták.

válasza:

válasza:

válasza:Ez marhajó! Ugyanazt válaszoltam, mint az 1-es és 2-es, ők 100-at kaptak, és 59-et.
Logika!
Kapcsolódó kérdések:
Mindenhol ezt olvasom és élőben is látom, hogy a magabiztos, nagydumás férfiak érvényesülnek. Tudom, hogy ezt kellene csinálni, de én egyszerűen nem vagyok ilyen, nem lennék önazonos. A smalltalk jellegű dolgokkal elvagyok, de hogy ilyen nagyon romantikus, nyomulós szövegeket mondjak, nem megy.
20-as évei végén járó férfi vagyok, nem sok tapasztalattal ismerkedés terén. Külsőre átlagos vagyok, de odafigyelek a megjelenésemre. IT-ben dolgozom. Online ismerkedésben nem volt sikerem, így szeretném inkább személyesen folytatni tovább az ismerkedést. Hová...
Mindig is problémám volt az ismerkedéssel, volt amikor lányok irtak rám és keresték is a társaságom viszont akkor még egyáltalan nem álltam készen egy kapcsolatra. Mostmár készenállnék rá viszont nemtudom hol keressek társat , mert abszolút nincsen rá lehetőség (kis...
Teljes mértékben lehetetlen feladatnak tűnik.
Ha nem nagyon jársz sehova, mert a legtöbb társaság túl intenzív és a randiappokon semmi sikered, mi ilyenkor a teendő?
Egy férfi külsőre helyes, tényleg sok lánynak tetszik de sokszor egyedül van, barátja sincs ezek kizáró okok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!