Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan, hogy valaki extrove...

Van olyan, hogy valaki extrovertált személyiségű és párkapcsolatilag meg monogám típusú és olyan, hogy introvertált de nem monogám?

Figyelt kérdés

ápr. 28. 12:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg. Kábé semmi köze a kettőnek egymáshoz.
ápr. 28. 12:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg ilyen van, a kettőnek semmi köze egymáshoz.

Én (illetve a párom is) például extrovertált vagyok, de monogám. Hiába volt mindig sok barátom és fejlett szociális életem, a szüzességemet is csak huszonévesen vesztettem el, mert akkor jött el az első viszonzott szerelem az életemben.

ápr. 28. 12:40
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

Extrovertált vagyok és monogám. Meg nyilas is, akihez mindenki a szabadságot és a szoros kapcsolattól való félelmet köti.

Ezek a dolgok egymástól különálló fogalmak, nincs összefüggés, ahogy az előttem lévők is mondták.

ápr. 28. 12:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Hogyne. A kettőnk nincs köze egymáshoz.
ápr. 28. 14:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Persze. Introvertált vagyok, mégsem tudom nyugton tartani a nunusom, időnként kicsit kikacsintgatok erre-arra.
ápr. 28. 23:38
 6/9 A kérdező kommentje:
#5 A mezei, katolikus stílusú (monogám) házasság nem is opció?
ápr. 29. 08:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez marhajó! Ugyanazt válaszoltam, mint az 1-es és 2-es, ők 100-at kaptak, és 59-et.

Logika!

ápr. 29. 09:02
 8/9 A kérdező kommentje:
#7 Dobok neked egy zöldet.
ápr. 29. 09:07
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 Cuki vagy :-)
ápr. 29. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Mit tegyek, ha elméletileg tudom, hogy magabiztos fellépés, jó kommunikációs készségek kellenének a csajozáshoz, de gyakorlatban nem tudom megvalósítani?

Mindenhol ezt olvasom és élőben is látom, hogy a magabiztos, nagydumás férfiak érvényesülnek. Tudom, hogy ezt kellene csinálni, de én egyszerűen nem vagyok ilyen, nem lennék önazonos. A smalltalk jellegű dolgokkal elvagyok, de hogy ilyen nagyon romantikus, nyomulós szövegeket mondjak, nem megy.

Hol érdemes manapság személyesen ismerkedni?

20-as évei végén járó férfi vagyok, nem sok tapasztalattal ismerkedés terén. Külsőre átlagos vagyok, de odafigyelek a megjelenésemre. IT-ben dolgozom. Online ismerkedésben nem volt sikerem, így szeretném inkább személyesen folytatni tovább az ismerkedést. Hová...

Introvertáltként hol és hogyan ismerkedjek?

Mindig is problémám volt az ismerkedéssel, volt amikor lányok irtak rám és keresték is a társaságom viszont akkor még egyáltalan nem álltam készen egy kapcsolatra. Mostmár készenállnék rá viszont nemtudom hol keressek társat , mert abszolút nincsen rá lehetőség (kis...

Introvertált, melankolikus, otthonülő embereknek lehet barátnője?

Teljes mértékben lehetetlen feladatnak tűnik.

Introvertált emberek hogy találnak párkapcsolatot?

Ha nem nagyon jársz sehova, mert a legtöbb társaság túl intenzív és a randiappokon semmi sikered, mi ilyenkor a teendő?

Ha valaki introvertált, gyenge a szociális készsége úgy szinte lehetetlen barátnőt találni?

Egy férfi külsőre helyes, tényleg sok lánynak tetszik de sokszor egyedül van, barátja sincs ezek kizáró okok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!