Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresés piacán "csökkent...

A társkeresés piacán "csökkent értékű" az a csávó, aki ozempiccel fogyott le, nem pedig "természetes" módon sovány?

Figyelt kérdés
Elvégre ő nem az akaraterejének vagy az egészségtudatos életmódjának köszönheti a soványságot, hanem egy "csalásnak". Ez lustaságra meg kényelmességre vall?
ápr. 28. 13:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
25%
Nem hiszem, hogy bárkinek szimpatikus lenne egy gyógyszerfüggő; nem sokkal jobb, mint egy alkoholista vagy dohányos.
ápr. 28. 13:20
 2/22 anonim ***** válasza:
5%

Semmi baj majd elvesz egy nőt akiből kiműtik a gyereket és Ő azt fogja mondani hogy szült.

Összeillő pár.

Igen csalás. Nem túl bizalomgerjesztő hogy nem volt képes edzeni és figyelni hanem beszúrt valamit.

Nekem fordítva se lenne jobb az optikája mármint hogy ha valaki lusta edzeni és inkább beszúr valamit hogy izmosnak tűnjön közben a fúrót nem tudja megtartani.

ápr. 28. 13:25
 3/22 anonim ***** válasza:
89%

Mivel nekem két munkatársam is van, aki így fogyott le, orvosi felügyelet mellett, mert a közel 300 kilóról már nehéz mozgással, edzéssel, ugyebár...

Szóval egyáltalán nem elítélendő, csak utána a leállásnál kell a szintet tartani, az már mehet sporttal, étkezéssel.

ápr. 28. 13:27
 4/22 anonim ***** válasza:
73%
De itt mindenki olyan okos rögtön.
ápr. 28. 13:27
 5/22 anonim ***** válasza:
87%
Miért lenne "csalás", van valamiféle verseny itt talán?
ápr. 28. 13:44
 6/22 anonim ***** válasza:
0%

Ezzel nem tónusosan fogy hanem plötyi lesz ami undorító, nulla izom semmi, nem lesz kívánatos.

Ezt edzéssel diétával érdemes csak plusz esetleg így Ozempickkel.

De önmagában csúnya leszel.

Nekem ha nő csinálná ezt nem lenne szimpatikus ott lenne vége a randinak is mondjuk eleve szóba nem állnék olyannal aki nem karcsú, vékony hanem fogyókuràzik és nem életvitelszerűen sportol.

ápr. 28. 13:51
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ítélkezem, jómagam endokrin beteg vagyok, könnyen pampog, aki nincs benne.

Az Ozempic önmagában nem gáz, de mielőbb kezd el sportolni, mert ha leteszed, visszajönnek a kilók.

ápr. 28. 13:51
 8/22 anonim ***** válasza:
90%

2-esnek:

Tényleg hallatlan, hogy valaki gyógyszer segítségével fogy le, vagy nem szül, hanem "kiműtik belőle a gyereket". Inkább haltam volna ott meg a kölykömmel együtt mint hogy kiműtsék belőlem, de tényleg! Fő a természetesség.

Ne aggódj, nem téged keres, a te kancsal optikád nem érdekli a kérdezőt.

ápr. 28. 14:10
 9/22 anonim ***** válasza:
6%

7-es erröl van szó, ha elkezdene sportolni meg normálisan táplálkozni, akkor nem kellene Ozempic. Ahogy írod is, amint abbahagyja, visszajönnek a kilók, szóval én semmi értelmét nem látom ennek. Számomra ez mind akaratgyenge ember. Az irodában is vannak ketten, akik szúrják magukat, az volt rá az indok, hogy hát nincs idöm sportolni meg egészségesen enni se. Mondta ezt úgy, hogy egy évvel ezelött csak azzal lefogyott 20 kilót, hogy nekiállt otthon normális kaját fözni.

Szóval az én szememben igen, csökkent értékü, de annyira csökkent, hogy szóba se jöhetne. Nem is tudom, mit kezdenék vele. Mire visszaérek a futásból, addigra beszúrta magának a szert és aztán mind a ketten elégedettek vagyunk a nap végére? Kösz, nem.

ápr. 28. 14:12
 10/22 anonim ***** válasza:
67%

#9 Okoska, aki 200"-ról indul, hogy sportoljon!

Maradj csöndben, ha nem vagy ilyen helyzetben!

ápr. 28. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Létezik jó társkereső oldal?

Természetesen ahol valós nők szeretnének ismerkedni férfiakkal.

Szakítás után természetes, higy napokig gyomorgörcsben vagy, enni nem tudsz, és bár korlátozod a személlyel való kommunikációt, 1-1x visszaírtok egymásnak?

Nem haragból váltunk szét, inkább reális megfontolásból. Ettől még sok mindenben tudjuk egymást támogatni, de kapcsolati szinten nem működik a dolog. Én nagyon nehezen viselem ezt, nem bírok rendesen aludni. Eddig csak az alkohol segített...Ma fogok beszélni egy pszichológussal

Szerintetek a természetes lányok hátrányban vannak társkereséskor?

A tipikus "mű" nőkön jobban megakad a pasik szeme. Értem ezalatt azokat a nőket, akiknek a következőből néhány, vagy mind megvan - mű mellük van/egyéb plasztikai beavatkozáson estek át (ami természetes nem egészségügyi indokkal volt, csupán esztétikai) - műszempilla,...

Jól gondolom, hogy egy nő a férfiak számára privilégium és nem természetes adottság?

Mert jelenleg abban a korba léptem és olyan státuszban vagyok (26/tartós diplomás munkanélküli és egyre gyengébb testalkat), ami miatt még a korábbinál is távolabbinak látszik egy barátnő esélye. Miközben másoknak annyira természetes, hogy vagy egyik kapcsolatból a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!