Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresés piacán "csökkent...

A társkeresés piacán "csökkent értékű" az a csávó, aki ozempiccel fogyott le, nem pedig "természetes" módon sovány?

Figyelt kérdés
Elvégre ő nem az akaraterejének vagy az egészségtudatos életmódjának köszönheti a soványságot, hanem egy "csalásnak". Ez lustaságra meg kényelmességre vall?
ápr. 28. 13:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%
2-es, pedig ő is szült. Orvosi értelemben is. Egyébként messzemenően az egyik legrosszindulatúbb, legostobább hozzászólás volt a tiéd, amit mostanában itt olvastam.
ápr. 28. 14:22
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen oké, ha valaki gyógyszerrel fogy le.

Nem kell itélkezni: valaki a cigit nem tudja letenni, valaki az alkoholt.

Ha valaki állandóan nassol és nem tudja abbahagyni (és nem fogja másra, hogy ő a levegőtől hízik), akkor ez egy elfogadható dolog.

A mellkhatásait bőven ellensúlyozzák a pozitív hatások, mint vérnyomáscsökkenés, izületek terhelésének mérséklése, fáradékonyság, izzadás, szuszogás, stb.

Emellett az illető végezhet tornát vagy sportolhat komolyabban is, ha izomtónust akar.

Nekem az egyetlen problémám az lenne, hogy ha kövér ember ezzel lefogy, akkor a kinyúlt bőre számomra egyáltalán nem vonzó, helyesebben taszító.

Kikapcsolva a képmutatást tehát én nem lennék boldog ilyen emberrel, de csak azért, mert hiába fogy le, esztétikailag nem lesz olyan, mint valaki aki sose hízott meg.

Viszont ha már korán detektálható, hogy itt komoly elhízás van kinézőben és képtelen az életmódváltásra (értsd: túlevés befejezése), akkor időben elkezdve ezzel a gyogyival megelőzhető a bőrkinyúlás.

Azokra a szülőkre vagyok mérges, akiknek a gyereke már tizenévesen 20 kilós túlsúllyal rengenek. Minden kezelés akkor a leghatásosabb, ha idejében kezdik. Kis bajt kisebb mellékhatással lehet helyrehozni.

ápr. 28. 14:23
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
A #2-es annyira sötét, hogy azt se tudja, mit beszél!
ápr. 28. 14:30
 14/22 anonim ***** válasza:
35%

10-es, senki nem kelt még úgy fel reggel, hogy a semmiböl hirtelen 200 kilós ember lett belöle. Ezért is mondom, hogy ez mind eleve akaratgyenge ember, Ozempic ide vagy oda. Nem akkor kell észbe kapni, amikor 200 kilós lettél, hanem amikor rádtelepszik az elsö 5 kiló, akkor kell abbahagyni a zabálást. Egy 200 kilós embernek egyelöre már annyi is elég, hogy lecseréli a fos kaját zöldségekre, még csak megmozdulnia se kell, bár gyorsgyalogolni simán tudna.

Igen, tudom, vannak betegség miatt, gyógyszer mellékhatásaitól meghízott emberek, de ez elenyészö. A nagy többség csak simán lusta és szarik bele az egészségébe. De az Ozempic ezen nem fog segíteni, ha nem hagy fel azokkal a szokásokkal, amik odáig vezettek, hogy képtelen az elsö emeletre fújtatás nélkül felmászni.

Az elsö lépés ehhez például az, hogy a "maradj csöndben" helyett elgondolkodom, hogy lehet-e esetleg valami igazság abban, amire sértödöttségemben így reagálok.

ápr. 28. 14:37
 15/22 anonim ***** válasza:
83%

14# olvasd csak el 12#-t

Aki elhízik az akaratgyenge. De az is, aki nem tud reggel időben beírni a munkahelyére, aki nem tud hetente kitakarítani, aki nem tudja a nadrágjában tartani a farkát ha egy jó nő van a közelben. A lista végtelen.

Ez a gyógyszer egy esély annak, aki akaratgyenge. Mert attól, hogy akaratgyenge még nem rossz ember és nem kell meghalnia 40 évesen szív és érrendszeri betegségben. Vagy lenyomorodni és tönkretett izületekkel szenvedni.

Én sokat ehetek mert kiszarom. Ilyen az alkatom. Más meg a nasitól szépen meghízik.

Ezek a gyógyszerek elnyomják az étvágyat. Nem lesznek éhesek, ezért nem fognak annyit enni és lefogynak. Egyszerű a mechanizmus.

Ez a fórum nem arról szól, hogy mindenféle szarnak elmondd az akaratgyenge embereket. Ez arról szól, hogy lehet-e kívánatos az, aki ETTŐL a szertől tudott csak lefogyni.

ápr. 28. 16:16
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

#14 Nem vagyok sértett, pláne, hogy én 45 kiló vagyok, mielőtt ezzel is jössz.

Csak közelről ismerek ilyen embereket, és az sértő, hogy ontod a rosszindulatot!

ápr. 28. 16:22
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Van benne igazság akaratgyengék.

Ha hízékony akkor először nem KIFOGÁSOKAT kell kereseni hanem nyugatiasan MEGOLDÁST.

Elmegy személyi edzőhöz,

utána olvas a kalóriadeficitnek, leviszi a CH-t nem eszik csokit hanem húst zöldséggel megiszik 1liter víz per 20kg.

Ezek ilyen aprósàgok, de ott van mindenkinek OKOSTELEFON tehát van chatGPT, Gemini, Claude.

Csak használni kellene még fotót is elemez ha kell.

Minden adott MINDEN, csak tudni kellene használni nem nyafogni rinyálni.

Hanem tenni érte.

Kalória deficit ez a titok meg alacsony CH magas fehérje és zsír meg sport.

ápr. 28. 17:53
 18/22 anonim ***** válasza:

És a homlokára írja, hogy így fogyott le?

Amugy szinte biztos, hogy előbb-utobb elő fog jönni valami nagyon komoly mellékhatása. Már most is sok mindent rebesgetnek. Akinek egy kis esze van, csak akkor használja ha valamiert nagyon muszáj. Soha semmit nem ad ingyen az élet.

ápr. 28. 22:11
 19/22 anonim ***** válasza:

"Okoska, aki 200"-ról indul, hogy sportoljon!"

Nem a #9 vagyok, de ex munkatársam 202 kilóról 98 kilóra fogyott kevesebb, mint 1,5 év alatt, mindezt úgy 15 éve tehát Ozempic és kémia nélkül, csak kajával és edzéssel. ( nyilván a gyors fogyás miatti lógó bőrt műtéti úton távolították el )

Ha ő tudott sportolni, akkor nagyjából mindenki más is tud.

ápr. 29. 02:02
 20/22 anonim ***** válasza:

Figyi kilences. Azt kell megértened, hogy vannak betegségek, aminél nem ilyen egyszerű, hogy sportolj és figyelj oda a kajára.

Ezért írtam, hogy könnyen pampog, aki nincs benne.

ápr. 29. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Létezik jó társkereső oldal?

Természetesen ahol valós nők szeretnének ismerkedni férfiakkal.

Szakítás után természetes, higy napokig gyomorgörcsben vagy, enni nem tudsz, és bár korlátozod a személlyel való kommunikációt, 1-1x visszaírtok egymásnak?

Nem haragból váltunk szét, inkább reális megfontolásból. Ettől még sok mindenben tudjuk egymást támogatni, de kapcsolati szinten nem működik a dolog. Én nagyon nehezen viselem ezt, nem bírok rendesen aludni. Eddig csak az alkohol segített...Ma fogok beszélni egy pszichológussal

Szerintetek a természetes lányok hátrányban vannak társkereséskor?

A tipikus "mű" nőkön jobban megakad a pasik szeme. Értem ezalatt azokat a nőket, akiknek a következőből néhány, vagy mind megvan - mű mellük van/egyéb plasztikai beavatkozáson estek át (ami természetes nem egészségügyi indokkal volt, csupán esztétikai) - műszempilla,...

Jól gondolom, hogy egy nő a férfiak számára privilégium és nem természetes adottság?

Mert jelenleg abban a korba léptem és olyan státuszban vagyok (26/tartós diplomás munkanélküli és egyre gyengébb testalkat), ami miatt még a korábbinál is távolabbinak látszik egy barátnő esélye. Miközben másoknak annyira természetes, hogy vagy egyik kapcsolatból a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!