Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresés piacán "csökkent...

A társkeresés piacán "csökkent értékű" az a csávó, aki ozempiccel fogyott le, nem pedig "természetes" módon sovány?

Figyelt kérdés
Elvégre ő nem az akaraterejének vagy az egészségtudatos életmódjának köszönheti a soványságot, hanem egy "csalásnak". Ez lustaságra meg kényelmességre vall?
ápr. 28. 13:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
42%

20-as, igen értem, a 14-es hozzászólásomban írtam is, hogy vannak ilyenek. De ha lenne statisztika arról, hogy az Ozempicet szedök körében ez a csoport hány százalék, hát nagyon meglepödnénk. Aki beteg, az más, nem rájuk vonatkozott a véleményem.

De szerintem 90%-a egyszerüen csak kövér, mert rosszul eszik és nem mozog.

Sokkal könnyebb beszúrni egyet, mint heti háromszor sportolni meg fözni a meki helyett. Azt is írtam, hogy náluk is ül 2 ilyen az irodában, meg ismerek egy harmadikat is, neki sincs más betegsége. Huszonévesen.

ápr. 29. 08:17
 22/22 anonim ***** válasza:

#21 jó'van, igazad van. most boldog vagy?

ennyi

ápr. 29. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Létezik jó társkereső oldal?

Természetesen ahol valós nők szeretnének ismerkedni férfiakkal.

Szakítás után természetes, higy napokig gyomorgörcsben vagy, enni nem tudsz, és bár korlátozod a személlyel való kommunikációt, 1-1x visszaírtok egymásnak?

Nem haragból váltunk szét, inkább reális megfontolásból. Ettől még sok mindenben tudjuk egymást támogatni, de kapcsolati szinten nem működik a dolog. Én nagyon nehezen viselem ezt, nem bírok rendesen aludni. Eddig csak az alkohol segített...Ma fogok beszélni egy pszichológussal

Szerintetek a természetes lányok hátrányban vannak társkereséskor?

A tipikus "mű" nőkön jobban megakad a pasik szeme. Értem ezalatt azokat a nőket, akiknek a következőből néhány, vagy mind megvan - mű mellük van/egyéb plasztikai beavatkozáson estek át (ami természetes nem egészségügyi indokkal volt, csupán esztétikai) - műszempilla,...

Jól gondolom, hogy egy nő a férfiak számára privilégium és nem természetes adottság?

Mert jelenleg abban a korba léptem és olyan státuszban vagyok (26/tartós diplomás munkanélküli és egyre gyengébb testalkat), ami miatt még a korábbinál is távolabbinak látszik egy barátnő esélye. Miközben másoknak annyira természetes, hogy vagy egyik kapcsolatból a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!