A társkeresés piacán "csökkent értékű" az a csávó, aki ozempiccel fogyott le, nem pedig "természetes" módon sovány?

válasza:20-as, igen értem, a 14-es hozzászólásomban írtam is, hogy vannak ilyenek. De ha lenne statisztika arról, hogy az Ozempicet szedök körében ez a csoport hány százalék, hát nagyon meglepödnénk. Aki beteg, az más, nem rájuk vonatkozott a véleményem.
De szerintem 90%-a egyszerüen csak kövér, mert rosszul eszik és nem mozog.
Sokkal könnyebb beszúrni egyet, mint heti háromszor sportolni meg fözni a meki helyett. Azt is írtam, hogy náluk is ül 2 ilyen az irodában, meg ismerek egy harmadikat is, neki sincs más betegsége. Huszonévesen.

válasza:#21 jó'van, igazad van. most boldog vagy?
ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Természetesen ahol valós nők szeretnének ismerkedni férfiakkal.
Vagy amíg nem alakul ki komolyabb kapcsolat köztetek ez természetes?
Nem haragból váltunk szét, inkább reális megfontolásból. Ettől még sok mindenben tudjuk egymást támogatni, de kapcsolati szinten nem működik a dolog. Én nagyon nehezen viselem ezt, nem bírok rendesen aludni. Eddig csak az alkohol segített...Ma fogok beszélni egy pszichológussal
A tipikus "mű" nőkön jobban megakad a pasik szeme. Értem ezalatt azokat a nőket, akiknek a következőből néhány, vagy mind megvan - mű mellük van/egyéb plasztikai beavatkozáson estek át (ami természetes nem egészségügyi indokkal volt, csupán esztétikai) - műszempilla,...
Mert jelenleg abban a korba léptem és olyan státuszban vagyok (26/tartós diplomás munkanélküli és egyre gyengébb testalkat), ami miatt még a korábbinál is távolabbinak látszik egy barátnő esélye. Miközben másoknak annyira természetes, hogy vagy egyik kapcsolatból a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!