Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 30 évesen valaki egyedüláll...

Ha 30 évesen valaki egyedülálló, és még csóró is, akkor biztosan az egyén a hibás?

Figyelt kérdés

ápr. 28. 15:57
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
68%
Ki más lenne? A saját életedet te magad alakítod.
ápr. 28. 16:03
 2/35 anonim ***** válasza:
85%
Most őszintén: nem kib.szott mindegy, hogy kinek a hibája? Nem lenne jobb azon törni a fejed, hogy hogyan mássz ki belőle?
ápr. 28. 16:05
 3/35 anonim ***** válasza:
81%
#2: 24-25 éves kora óta írja ki ezeket a kérdéseket, egy-egy hullámban (két tiltás között) több tucatszor. Az önsajnáltatáson túl még nem jutott, közben telnek az évek.
ápr. 28. 16:21
 4/35 anonim ***** válasza:
77%
Az miért hiba hogy egyedülálló? Az döntés is lehet. És nem mindenki a pénzre hajt, attól még lehet boldog.
ápr. 28. 16:24
 5/35 A kérdező kommentje:
Nekem csak egy érettségim van, és egy Pénzügyi-Számviteli Ügyintéző
ápr. 28. 16:28
 6/35 anonim válasza:
51%
Mindegy. Iratkozz be okj tanfolyamra, aminek haszna van, szükség van rá.
ápr. 28. 16:34
 7/35 anonim ***** válasza:
68%

Ezt-, és ehhez hasonló kérdést miért kell kb. naponta kiírni?

Érdemes lenne már megnézni a 126 hasonló kérdésre a válaszokat is...

ápr. 28. 18:04
 8/35 anonim ***** válasza:
84%

1: ez nem hiba

2: ki más okozná ezt, mint te magad?

3: hány kérdést akarsz még kiírni? (bocs ha az előző ezermillió nem te voltál. Úgy látszik a 30 éves egyedülálló férfiak bekattantak az elmúlt pár hónapban)

ápr. 28. 18:32
 9/35 Noren1989 ***** válasza:
50%
Ohh, boi, csaktán nem a törölt kérdésed miatt kellett kiírni egy újat?
ápr. 28. 18:32
 10/35 anonim ***** válasza:
87%
Oké. Szerinted kinek a hibája?
ápr. 28. 18:42
1 2 3 4

További kérdések:

Tettem fel kérdést arról hogy csúnya àtlag alatti nőnek fizettem volna randikért és ami utánna van és egyetlen választ sem kaptam, azért mert félnek...

Vagy mert én is erősen átlag alatti vagyok? Màr letettem róla elfogadom hogy "civil" nők nem reagálnak ilyenre ami logikus is màr megoldottam hivatalos úton de érdekel hogy ki mit gondol.

Miért mondják az emberek hogy nehéz a társkeresés, miközben ennyire elszaporodott a faj és az az alap, hogy nem számít a rossz külső sem? Illetve az...

Komolyan bárki elhiszi, hogy ennyi milliárd ember pont a másikba szeretett bele?? Ha tényleg létezne nagy szerelem, meg ha mindenkinek csak pár ember felelne meg a sok milliárdból? Akkor eleve sokkal több lenne a mixelt ember, mert nem a faluból ismerkednének,...

Hogy nézel ki külsőleg, és te kit keresel?

Életkor én nemed megadásával válaszolj!🙂

Egy incel bosszúálló sikeres lehetne a nőknél?

Egy incel férfi, aki a munkahelyén meg ismerősei között szemmel tartaná a becsajozott, párkapcsolatos alfákat meg chadeket, és ha ezek a kanik valami rosszat tesznek, beköpné őket a csajuknak. Pl. ha céges bulin az egyik kemény csávóka úgy beiszik, hogy a wc-be kell...

Van esélyem normális kapcsolatot találni 50 éves nőként?

Ilyenkor már megint mindenki párban van aki elvált. Egyedül nem szeretnék maradni. Írjam le magam?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!