Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 30 évesen valaki egyedüláll...

Ha 30 évesen valaki egyedülálló, és még csóró is, akkor biztosan az egyén a hibás?

Figyelt kérdés

ápr. 28. 15:57
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Élettársam elhunyt.

Kb. 3milla kölcsönt hagyott rám.

Nehéz volt felállni belőle.

De elvégeztem a mester képzést. Most jogot tanulok.

Ennek köszönhetően a fizetésem 1,5x több lett, mint eddig volt.

Szóval tudom, hogy nincs lehetetlen. Csak tehtetlen.

Sírni mindig könnyebb, mint tenni azért, hogy az élet jobb legyen.

Most angolt tanulok, hogy még több lehetőségem legyen az életben.

ápr. 29. 08:29
 22/35 A kérdező kommentje:
Az nem lehet egyedülálló, akinek éppen nincs szerencséje megismerkedni valakivel?
ápr. 29. 08:30
 23/35 anonim ***** válasza:

Ez is kifogás csak.

Mi az, hogy nincs esély?

Burokban élsz, mindentől elzárva?

Ugye, hogy nem.

Attól meg, hogy te béna vagy, nem tehet senki.

ápr. 29. 08:33
 24/35 A kérdező kommentje:
Nincsen egy barátom sem, senki sem foglalkozik velem
ápr. 29. 08:39
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a csepegtetett infók nekem mindig troll gyanúsak, de, kezeljük a leírtakat tènyként.

Tehàt, a kormány hibája, hogy alacsony a fizetésed és nem tanulsz, lépsz tovább. Oké. Mi a magyarázat arra, hogy nincsenek emberi kapcsolataid? Azt ki akadályozza? Orbán személyesen kergette el az elmúlt 16 évben azokat, akik közel mentek hozzád?

ápr. 29. 09:07
 26/35 A kérdező kommentje:
Nagyon zárkózott, és szerény voltam mindig, nehezen nyitok, de a munkám megfelelően látom el, nem vagyok troll. Azt mondjátok már meg akkor, hogy 3 millió valahány ember miért szavazott, akkor a Tiszára?! Valami csak nem jó az országban, és ezt tudja mindenki
ápr. 29. 09:11
 27/35 A kérdező kommentje:
Egyébként van egy Pénzügyi-Számviteli Ügyintéző szakképesítésem, hova tanuljak már?
ápr. 29. 09:12
 28/35 anonim ***** válasza:
26, csak ez teljesen érdektelen párkapcsolati szempontból. Az egyén életéért az egyén felelős, az orszàg életéért az országfő. Ennyire egyszerű.
ápr. 29. 09:14
 29/35 anonim ***** válasza:
Mindig van hová fejlődni.
ápr. 29. 09:53
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Mások is ebben a környezetben (országban) élnek, és megis van párjuk. Gondolod, hogy magyarorszagon nagyobb az egyedülállók aranya a (volt) kormany miatt? Nem túl okos állitás...
ápr. 29. 10:27
1 2 3 4

További kérdések:

A nők miért olvadoznak, ha egy pasi agresszíven beszél velük? Miért nem egy jófiúval jönnek össze inkább?

A multkor szomorúan hallottam egy beszélgetést egy jó csaj meg a büdös agresszív csávója között. A lány olyasmit mondott hogy "Jaj, dehát még fogynom kell öt kilót! Borzasztó az alakom!" Mire a pasi a helyett hogy megvígasztalta volna valami olyan dumával hogy "de hát...

Tettem fel kérdést arról hogy csúnya àtlag alatti nőnek fizettem volna randikért és ami utánna van és egyetlen választ sem kaptam, azért mert félnek...

Vagy mert én is erősen átlag alatti vagyok? Màr letettem róla elfogadom hogy "civil" nők nem reagálnak ilyenre ami logikus is màr megoldottam hivatalos úton de érdekel hogy ki mit gondol.

Miért mondják az emberek hogy nehéz a társkeresés, miközben ennyire elszaporodott a faj és az az alap, hogy nem számít a rossz külső sem? Illetve az...

Komolyan bárki elhiszi, hogy ennyi milliárd ember pont a másikba szeretett bele?? Ha tényleg létezne nagy szerelem, meg ha mindenkinek csak pár ember felelne meg a sok milliárdból? Akkor eleve sokkal több lenne a mixelt ember, mert nem a faluból ismerkednének,...

Hogy nézel ki külsőleg, és te kit keresel?

Életkor én nemed megadásával válaszolj!🙂

Egy incel bosszúálló sikeres lehetne a nőknél?

Egy incel férfi, aki a munkahelyén meg ismerősei között szemmel tartaná a becsajozott, párkapcsolatos alfákat meg chadeket, és ha ezek a kanik valami rosszat tesznek, beköpné őket a csajuknak. Pl. ha céges bulin az egyik kemény csávóka úgy beiszik, hogy a wc-be kell...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!