Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 30 évesen valaki egyedüláll...

Ha 30 évesen valaki egyedülálló, és még csóró is, akkor biztosan az egyén a hibás?

Figyelt kérdés

ápr. 28. 15:57
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Én egy szóval sem mondtam, hogy a kormány tehet róla, egyedülálló vagyok
ápr. 29. 11:39
 32/35 anonim ***** válasza:
A 12-es kommentig azért visszalapoznék, gyorsan felejtesz. Mégis törölteted, amikor emlékeztetnek dolgokra.
ápr. 29. 11:52
 33/35 A kérdező kommentje:
Azt írtam, hogy a kormány hibája a rossz bérek.
ápr. 29. 12:01
 34/35 anonim ***** válasza:
Hát minimum 90 százalékban.
ápr. 29. 12:21
 35/35 anonim ***** válasza:

"Nincsen egy barátom sem, senki sem foglalkozik velem"

Kivel szeretnél barátkozni? Te kivel foglalkozol?

ápr. 30. 16:59
1 2 3 4

További kérdések:

Likneren hol tudom megnézni, hogy kik lájkoltak?

Van prémium előfizetésem. Az applikációban alig néhány gomb és oldal van, tehát el se tud rejtőzni... De valahogy mégse találom ezt a funkciót.

A legjobb párkapcsolatok tényleg a véletlen tálálkozás művei?!

Elvileg nem szabad erőltetni azt mondták nekem és ha itt van az ideje akkor megtalál a szerelem addig hiába is keressem görcsösen és társkeresőzök ....

Autista nőkkel hol ismerkedhetek?

Akinek szintén gondja van a szex-el. 36F

Szeretnék barátnőt mit csináljak, hol keressek?

Mindenki azt mondja ismerkedjek, változzak, lépjek ki a komfortzónámból. Oké de ez nem olyan egyszerű. Hogy kezdjek neki?. Hiába megyek valahova ott nem kerülök beszélgetésbe emberekkel. Meg szerintem eleve kevés szingli lány van aki meg egyedül van őt megtalálni, meg...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!