A társkeresés területén miért értelmezik ennyire másképp a szépséget férfiak és nők vonatkozásában?
Azt vettem észre, hogy a közvélekedés teljesen mást tart "szépnek" férfiak és nők esetében.
Egy nőn lehet 10-15 kiló plusz, lehet flegma arca, tokája, előnytelen alkata vagy arcberendezése. Ez mind nem számít, mert ha kicsit sminkel, befesteti a haját, és felkap pár fast fashion göncöt, akkor a közvélekedés szerint máris "csodaszép" meg "gyönyörű" nő lesz belőle, aki "főnyeremény" kell hogy legyen a pasik számára. Ilyen esetekben mintha összekevernék a minimális igényességet a szépséggel.
Ellenben ha egy férfi hozza ugyanezt a szintet, vagy még túl is teljesíti (tehát megborotválkozik, törődik az arcápolással, igényesen öltözködik), akkor kb. annyit kap, hogy "LOL, ez az alap, ettől nem leszel jobb pasi. Azt hitted, ennyiért hasra esnek majd előtted?" Vagyis érdekes módon a férfiak esetében az igényesség nem lesz egyenlő a szépséggel.

válasza:

válasza:

válasza:11/12.
Olyan mértéktelen igényem van.
Legyen 180 cm feletti. (én is 178 vagyok, nem akarok törpét, így remélem érthető)
Lehessen a pasival beszélgetni.
Igényes legyen. (tiszta ruha. Nem lyukas, nem foltos.)
Kb ennyi.

válasza:Ez már megint egy felesleges általánosítás.
Mi értelme az ilyen kérdéseknek?

válasza:

válasza:

válasza:Parom 115 kg, jelenleg bebuffocsolt a cége igy az én penzemből élünk, es próbal valami újat kitalálni, a házunk közös.
Oke, önbizalma van :)
Nem tűnik fel senkinek hogy mennyi total atlagos pasas él parkapcsolatban?!

válasza:

válasza:Jó 17-es ez szép és jó de nem tudom te se az a fitneszes csinos szexi nő lehetsz.
Nem mondom így van de ez a pali egy igényes nőnek sose kellene 115kg-al pláne nem.

válasza:Incelek nem léteznek, csak olyan férfiak akik nem hajlandóak fizetni a szexért!
Hagyok időt... jól véssétek az agyatokba.
Kapcsolódó kérdések:
Valahogy úgy érzem, hogy teljesen outsider pozícióban mozgok és nagyon nem is egyenlőek az esélyek. Amíg én vért izzadok, hogy akárcsak egyetlen randiig valahogy eljussak, addig a lánynak, akivel találkozom valószínűleg a tízedik vagyok a sorban és ha nem tudok valami...
Olyan érzésem van, hogy nekem már nem lenne érdemes elkezdenem ismerkedni a nőkkel hiszen ennyi idősen tapasztalatlan vagyok és megvagyok győződve arról, hogy csak visszautasításban lenne részem. Hiába közeledtek felém a nők soha nem mertem semmit sem kezdeni az adott...
Igazából a legtöbb könyv, film nőkkel foglalkozik a témában. A szingli szót is többnyire nőkhöz társítják, főleg nagyvárosi, magasan iskolázott társadalmi réteghez. Nyilván nem véletlenül, mert akkor valószínűleg ezzel a szereppel tudnak legtöbben azonosulni. Ha...
Egyre több férfi ébred rá, hogy havi 20 euróért előfizethet egy AI Girlfriend generatorra. És egyre több férfi jobban jár ezzel, mintha "hús-vér" nőkkel ismerkedne tinderen. Miért? - Az AI nem csak egyszavas válaszokat ad, hanem teljes mondatokban válaszol, az...
Nekünk el kell fogadni a nehéz dolgokat? Hogy egyszerűen nem kellünk, nulla a kereslet ránk? A nulla matchből, érdeklődésből nem lesz semmi?
Vagyis valakiknek muszáj szívni, ahhoz, hogy másoknak jól menjen? A gazdaság is valahogy így működik, hogy ha valahol több pénz lesz, az hiányozni fog máshonnan. Ha valaki nagyon népszerű és nagyon sok figyelmet, érdeklődést kap, azt elvonja másoktól. A rendszer csak valakik kárára tud működni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!