A szép, egészséges, stb nők hol szoktak megjelenni élőben akkor, amikor idegen férfiakkal szeretnének ismerkedni?

válasza:

válasza:A csinos, vonzó nőknek nem kell ezért külön elmenniük sehova, mert nap mint nap folyamatosan kapják az ajánlatokat mindenhonnan :)
Az hogy kinek mi a hobbija meg egyénfüggő. Van aki színházba, sportolni, kirándulni szeret más meg bulizni.

válasza:#3 ahogy a közgazdaságtan tanítja jó ajánlatokra hamar lecsapnak a piacon :) értsd, egy csinos, vonzó nő ha reális elképzelései vannak akkor keresnie sem kell mert hamar megtalálja elfogadható ajánlat.
Megszólíthatod, de még a nem csinos nők is elhajtanak ha "hideghívásra" (idegenként) leszólítgatod őket hogy sziamia van-e kedved ismerkedni.

válasza:

válasza:Sztem közülük is az, aki konkrétan aktívan ismerkedni akar, és nem úgy van vele, hogy "nem zárom ki azt, ha vki betoppan az életembe" az alábbiakat csinálja:
- online társkereső
- ha bulisabb, őrültebb típus, akkor szórakozóhely
- baráti körön belül kérdezősködik
Az más kérdés, hogy nyilván lehet találni szingli szép, sőt még tegyük hozzá azt is nagyvonalúan, hogy még értelmes is, nőt mindenfelé, de hogy akar-e épp akkor és pont veled ismerkedni, az megint más téma. Ált. kézműves/tánc szakkörökön, sportegyletekben, kulturális műsorokon megfordulnak.
További kérdések:
Régen csak magyarokkal, értsd fehérekkel voltam. Aztán volt egy sváb-tót sráccal egy hat éves kapcsolatom ami unalomba fulladt. Végül összejöttem egy kollégával aki izgalmas volt, sváb-cigány keverék. Azóta folyamatosan csak roma pasasok találnak meg. Volt egy magyar...
Én ezt mindig úgy képzelem, hogy annó a német romantikusok mikor kitalálták ezt a fogalmat úgy, hogy nézték a tenger hullámait és elképzelték, hogy van az életben egy ember, aki gyógyír minden sebedre meg úgy tökéletes számodra, akkor ők valószínűleg nem neveltek fel...
8 általános = proli nő Középfokú végzettség = normál, átlag nő Diploma = nagyképű
Régebben sokkal naivabbak voltak a fiatal srácok és szinte tipikus volt, hogy minden jobb csajnak van ilyen lelkizős barátja, aki bár vágyik rá, de sose kaphatja meg, cserébe végigasszisztálhatja a csaj összes kudarcos kapcsolatát és hogy milyen szemetek a pasik (azok...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!