Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szép, egészséges, stb nők...

A szép, egészséges, stb nők hol szoktak megjelenni élőben akkor, amikor idegen férfiakkal szeretnének ismerkedni?

Figyelt kérdés
Járok egy csomó helyre az országban, de alig látni olyan nőt, akiről a kérdésem is szólna.

máj. 5. 10:08
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Hát, én aki ilyennel találkoztam az valami hobbit csinált. Tánc, agyagozás, kertészkedés. Csak azért ezeket írom mert engem ezek érdekelnek, szóval tudom hogy ilyen helyeken biztos vannak normális szingli nők.
máj. 5. 10:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A csinos, vonzó nőknek nem kell ezért külön elmenniük sehova, mert nap mint nap folyamatosan kapják az ajánlatokat mindenhonnan :)

Az hogy kinek mi a hobbija meg egyénfüggő. Van aki színházba, sportolni, kirándulni szeret más meg bulizni.

máj. 5. 14:06
 3/6 A kérdező kommentje:
#2 Értem, tehát nekik nincs is szükségük ismerkedésre már és ezért nem is lehet őket látni sehol sem, ahol amúgy a többiek ismerkedni szoktak. Ha mégis véletlenül megjelennek ilyen helyeken is, akkor sem illik őket már még csak megszólítani sem, hiszen ők sehol sem ismerkednek már, csak éppen ott vannak most, ahová mentek.
máj. 5. 14:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

#3 ahogy a közgazdaságtan tanítja jó ajánlatokra hamar lecsapnak a piacon :) értsd, egy csinos, vonzó nő ha reális elképzelései vannak akkor keresnie sem kell mert hamar megtalálja elfogadható ajánlat.

Megszólíthatod, de még a nem csinos nők is elhajtanak ha "hideghívásra" (idegenként) leszólítgatod őket hogy sziamia van-e kedved ismerkedni.

máj. 5. 14:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Általában a barátnőikkel igényesebb szórakozóhelyeken.
máj. 5. 18:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Sztem közülük is az, aki konkrétan aktívan ismerkedni akar, és nem úgy van vele, hogy "nem zárom ki azt, ha vki betoppan az életembe" az alábbiakat csinálja:

- online társkereső

- ha bulisabb, őrültebb típus, akkor szórakozóhely

- baráti körön belül kérdezősködik

Az más kérdés, hogy nyilván lehet találni szingli szép, sőt még tegyük hozzá azt is nagyvonalúan, hogy még értelmes is, nőt mindenfelé, de hogy akar-e épp akkor és pont veled ismerkedni, az megint más téma. Ált. kézműves/tánc szakkörökön, sportegyletekben, kulturális műsorokon megfordulnak.

máj. 6. 12:31

További kérdések:

Mért van az, hogy tíz éve folyton cigányokkal jövök össze? Pedig nacionalista vagyok.

Régen csak magyarokkal, értsd fehérekkel voltam. Aztán volt egy sváb-tót sráccal egy hat éves kapcsolatom ami unalomba fulladt. Végül összejöttem egy kollégával aki izgalmas volt, sváb-cigány keverék. Azóta folyamatosan csak roma pasasok találnak meg. Volt egy magyar...

A "nagy Ő" koncepciója összességében többet árt a társadalomnak, mint használ?

Én ezt mindig úgy képzelem, hogy annó a német romantikusok mikor kitalálták ezt a fogalmat úgy, hogy nézték a tenger hullámait és elképzelték, hogy van az életben egy ember, aki gyógyír minden sebedre meg úgy tökéletes számodra, akkor ők valószínűleg nem neveltek fel...

Párkeresésnél érdemes figyelembe venni a nő iskolai végzettségét, mert az meghatározza a jellemét?

8 általános = proli nő Középfokú végzettség = normál, átlag nő Diploma = nagyképű

Észrevettétek, hogy az elmúlt 10 évben a néhai friendzone srácokból és lelki szemetesládákból lettek az incelek? Nincs utánpótlás.

Régebben sokkal naivabbak voltak a fiatal srácok és szinte tipikus volt, hogy minden jobb csajnak van ilyen lelkizős barátja, aki bár vágyik rá, de sose kaphatja meg, cserébe végigasszisztálhatja a csaj összes kudarcos kapcsolatát és hogy milyen szemetek a pasik (azok...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!