Ti voltatok úgy,hogy azt gondoltátok nem találtok hozzátok illő nőt?

Figyelt kérdés
máj. 5. 10:35
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Olyat kell választani aki megfelel. Ennyi a titok.
máj. 5. 10:41
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Ezt az gondolja, aki a számára 100%-ban tökéletest keresi, mert az az elve, ha csak pl. 90%-ban felel meg, akkor az megalkuvás, csak beéri valakivel, stb.
máj. 5. 10:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt az gondolja, aki a számára 100%-ban tökéletest keresi,"

Manapság inkább az a helyzet, hogy ezt az a férfi gondolja, aki mondjuk 182 centis, sportos, jól kereső, karizmatikus férfiként nem akarja beérni egy flegma arcú, 10 kiló túlsúllyal szaladgáló, a sminkréteg alatt totál jellegtelen arcú travel addict nővel.

máj. 5. 12:40
 4/8 anonim ***** válasza:
26%
Én mint St sem találtam meg azt a nőt. Domináns, szadista férfi vagyok.
máj. 5. 13:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ... milyen az illető (mag)személyisége. Aki szorongó típus az akár ezen is aggódik, szorong állandóan. A győztesen viszont bíznak magukban és abban hogy ha elég kitartóak, mennek folyamatosan előre rendíthetetlenül akkor minden sikerül.
máj. 5. 13:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja, kb. egy évvel a válásom után. Aztán mégis találtam.
máj. 5. 18:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
persze. 18-32 éves korom között. aztán megismertem a feleségemet.
máj. 5. 19:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, csak így voltam/vagyok.

24/F

máj. 8. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Voltatok már úgy, hogy egy teljesen más típusú lányba/srácba szeretettek meg, mint akit az ideálotoknak gondoltatok?

Ugye, mindenkinek van egy "típusa", például kék szemű, alacsony,hosszú haj vagy magas, helyes, szőke stb. Ennek ellenére ha találkozol egy olyasvalakivel akire egyáltalán nem (vagy részben nem) illik az elképzelésed, mégis azt érzed, hogy nem érdekel. Fordult már...

Voltatok már úgy, hogy egy teljesen más típusú lányba/srácba szeretettek meg, mint akit az ideálotoknak gondoltatok?

Ugye, mindenkinek van egy "típusa", például kék szemű, alacsony,hosszú haj vagy magas, helyes, szőke stb. Ennek ellenére ha találkozol egy olyasvalakivel akire egyáltalán nem (vagy részben nem) illik az elképzelésed, mégis azt érzed, hogy nem érdekel. Fordult már...

Voltatok már úgy, hogy ezt gondoltátok?

Voltatok már úgy, hogy az adott emberrel akivel együtt voltatok valami miatt vége lett. Aztán azt gondoltátok, hogy "hogyan lehettem én vele?" és utáltatok stb. de ahogyan teltek a hónapok, évek széplassan rá jöttetek, hogy igázából ő egy egészen jó srác/lány volt?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!