Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a legjobb módja annak,...

Mi a legjobb módja annak, hogy valaki valóban komoly, közös értékeken alapuló kapcsolatot találjon?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy létezik-e olyan platform vagy közeg, ahol az emberek kifejezetten hosszútávú kapcsolatot keresnek, és már viszonylag korán kiderül, hogy az alapvető értékrendjük, világnézetük mennyire egyezik.

Férfiként, a 20-as éveim közepén, ráadásul egy kisebb településen élve azt látom, hogy a személyes ismerkedési lehetőségek elég korlátozottak, így valószínűleg online irányba érdemes nyitni.

A klasszikus társkereső appokkal kapcsolatban sok vegyes tapasztalatot hallani, főleg abból a szempontból, hogy mennyire nehéz ott valóban komoly szándékú emberekkel találkozni. Kíváncsi lennék, hogy van-e ennél célzottabb vagy "szűrtebb" megoldás.

Számomra például fontos lenne, hogy a kapcsolat elején legyen idő megismerni egymást, ne siettessük a dolgokat, és mondjuk az intimitás ne legyen rögtön elvárás, hanem maradjon különleges. Úgy érzem, ez sok helyen nem feltétlen az alapértelmezett hozzáállás.

Akinek van ebben tapasztalata, szívesen olvasnék konkrét példákat vagy bevált megközelítéseket.

máj. 5. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

Sok mindenen múlhat, többek között azon, milyen korosztályban nézelődtél, mennyire komoly az elhatározásod és mennyi kompromisszumra lennél hajlandó, ha esetleg nem az és nem olyan lenne a potenciális jelölt.

Egyébként maximálisan becsüllek azért, mert tartós és komoly kapcsolatot preferálsz !

máj. 5. 11:45
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Mára megszűntek a komoly kapcsolatot kereső emberek. Csak rövidtávú, önző emberek maradtak.
máj. 5. 12:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Legyen tiszás. Woke-istaként lehet aztán tolni az elfogadásról, empátiáról stb. szóló szöveget.
máj. 5. 12:11
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Az online-t felejtsd el. Akkor lesz nagy koppanás mikor abba belevágsz. :))
máj. 5. 12:11
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Az online azzal kezdődik, hogy szimpatikus legyél az illetőnek (ha Tinder akkor a beugró szint a külső megjelenés) és majd menet közben a társalgás során kiderül minden más.
máj. 5. 13:58
 6/6 anonim ***** válasza:
40%
Nem a platform fogja meghatározni, hanem te magad, hogy kivel, hogyan ismerkedsz. Attol mert az online tarskeresokon van egy általános trend, még nem zárja ki, hogy a leirt kriteriumokkal ismerkedj. Maximum többet kell szűrni, kevesebben akadnak fent a rostán, hosszabb ideig fog tartani találni valakit. De csak mert tinderen kezdesz valakivel beszélgetni, még nem jelenti, hogy sietned kéne és nem lehetne időt szánni a beszélgetésre. Ha valakinek ez nem tetszik, ugyse a te embered, tovább kell próbálkozni.
máj. 5. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Ebben az esetben mi a legjobb, teljesen megszakítani a kapcsolatot, vagy még várni, hátha megváltozik?

Ő a férfi, én a nő. Most készülök elküldeni a fenébe, mert most lett elegem belőle. Jó ideje köröz körülöttem, mindig nagyon odafigyelt, próbálta magát jófiúnak beállítani (és a volt feleségét ilyen, meg olyan gonosznak, ez nekem már kicsit red flag volt...

Hogy lehetne azon dűlőre jutni, hogy nagyon magányos vagyok és a kisebb baráti társasággal való utazásokat tartom az egyik legjobb dolognak a földön,...

Ez a gondolat most hirtelen jött, ezért gyorsan kiírom magamból.Alapvetően mindig is gondom volt a magánnyal és vágytam a barátokra, de valahogy sosem jöttek olyan emberek az életembe, akik hosszútávon megfeleltek volna nekem baráti szempontból.Most volt egy hosszabb...

Ha a legjobb barátom belém szeretett,akkor azt a kapcsolatot meg kell szakítani?

Párkapcsolatban élek,és észrevettem kb 2 éve,hogy amikor a paromról beszélek, féltékeny. Akkor megmondtam neki,hogy ezt fejezze be,mert a párkapcsolatom az életem egyik legfontosabb része, és ha arról nem tudok beszélni, akkor ezt a barátsagot le is zárhatjuk. 8 éve...

A Debreceni klinikán ki a legjobb nőgyógyász, aki műt is?

Sajnos kromoszóma rendellenesség miatt 18.heti terhességmegszakítás lesz.(művi vetélés) Szeretném vele felvenni a kapcsolatot.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!