Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 48 éves pasi vagyok.. Fél...

48 éves pasi vagyok.. Fél éve váltam el.. Nőktől kérdezném tényleg nem találok olyan nőt 50 felettit aki nemcsak programokon szeretne részt venni hanem még aktív a szexuális élete is? Nyilván nem a szex a hangsúly de fontos..

Figyelt kérdés

Persze különböző programok,

Harmónia békesség ezek a fő szempontok..

De 50-65 között már nem lehet a nőkre számítani szexuálisan?

máj. 5. 12:33
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

érdekes kérdés...

jómagam akkor vágyok egy férfira ha megfog valamivel. de az nem 2 perc, nem 2 randi. szex is akkor lesz ha már érzem h jólesik az érintése és ismerem annyira h bízzak benne, és elindult a kötödés ... de ahhoz kell program kapcsolódás kommunikáció és hasonló.

másik egy 50 nő már nagyon megnézi ki az aki szóba jöhet sok csalódás sérelem van mögöttük és már óvatosak, nem lépnek olyan gyorsan mint egy 20éves hanem megfontoltan akarnak dönteni mert ennyi idősen a legtöbben már nem játszótársak akarnak lenni.

máj. 5. 17:16
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
A közelmultban 2 nőismerősömmel is megtörtent, hogy valas utan egy új férfi oldalan annyira atalakultak, hogy alig lehetett rajuk ismerni (jó ertelemben), 10-15 kg minusz, uj frizura, edzes, es egyertelműen latszott rajtuk, hogy nem epp abbahagytak a szexualis eletuket, hanem epp most kezdtek újra... az egyikőjükrol tudom, hogy még a menstruacioja is visszajött. 50-52közöttiek.
máj. 5. 17:16
 23/30 anonim ***** válasza:
43%

másik...

szexualitás

a mai 50es nők nem testtudatosak sokaknak az h orgazmus nem mond semmit nem élték át nem volt olyan férfi akivel lehetett, a szex valami elviselhető dolog lett. majd meg is szűnt a vágy.

voltam egy csoportban ahol 50es nők voltak, ez egy ilyen önsegítő kipanaszkodós nem is tudom minek nevezzem csoport volt. mikor szóba került a szex kiderült a legtöbben nem ismerték a saját nemi szervük soha nem nyúltak magukhoz nem hogy orgazmusuk lett volna ... egyszerűen nem abba szocializálódtak mint a mai 20 évesek

máj. 5. 17:25
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

23:

Ez azért meglepő. Én úgy emlékszem, tini koromban az általam oly áhított lányok-ma bőven 50-esek- úgy váltogatták a pasikat, mint a zoknit. Keféltek mint a nyulak. A haverom egy 10 évvel idősebb férjes asszonnyal veszítette el a szüzességét, egy évig csalta vele a férjét. Tudták azok nagyon jól, hogy kell keverni a fazekat, hogy nekik jó legyen. Pedig ez a konzervatív vidék, nem Bp..

máj. 5. 18:56
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

23. Azért ez nem a mai 50-esekre jellemző amiről írsz!

Az jóval előbb volt.

máj. 5. 19:00
 26/30 anonim ***** válasza:
28%

Harmónia? Békesség?

Remek hívószavak szexuálisan aktív nők felkutatására.

Ja, wait.

máj. 5. 20:44
 27/30 anonim ***** válasza:
62%
Én is 48 éves férfi vagyok és 45 éves a barátnőm. Vékony, szexi. Telt nőkhöz sosem tudtam vonzódni, de mindig jutott vékony, igaz, jól is kellett kinéznem hozzá és meg is tudtam finanszírozni.
máj. 6. 11:27
 28/30 anonim ***** válasza:

#21:

Igaz, 50-es férfi vagyok, de mintha magam írtam volna, persze adott helyen a nemek kicserélésével. 👌

Részemről is ugyanez a helyzet, tapasztalat.

Persze mindig vannak kivételek. 👌🤔

máj. 6. 18:18
 29/30 anonim ***** válasza:
33%

#20:

Kérdező ne foglalkozz a sok rosszindulatú megjegyzéssel..

Biztos fogsz találni.

Én is ilyet keresek..

54 N

Felmerültek kérdéseim. 🤷😆

Üzenet mehet? 🤔

máj. 6. 18:23
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
50 évesen nőként élem meg, hogy soha ennyire nem voltam nyitott szexuális élményekre. Persze ehhez egy új élethelyzet kellett. És nem hiszem, hogy ezzel egyedül vagyok. Szóval ne általánosítsunk.
tegnapelőtt 07:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Mi jó ebben a kormánynak, hogy diktatúrát építettek ki és sakkban tartva az embereket minimálbéren tartanak több diplomás, tanult embert (férfiakra...

Ugye a sok pénz elmegy a hobbijukra, stadion építésre, kisvasút építésre, kínai egyetemre, vadászatra, stb. Ha meg egy férfi ilyen munkakörben dolgozik (mert szereti és nem igazán tud mindenki váltani a versenyszférába, hiába van pl doktorija neveléstudományból)...

Ha ismerkedéskor amikor alakulna több is, de a srác még mindig csak a felületes csevejgésekre helyezi a hangsúlyt, adjam fel?

Több srácnál is feltűnt, hogy ismerkedéskor persze könnyebb témákrol van szo, elcsetelünk, jobb esetben elbeszélgetünk, vagy videochat stb stb Telnek igy a napok hetek. Kialakul bennem a hianyérzet hogy már várom mikor ir, hív mikor látom, felpezsdülök ha meglátom...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!