Egy incel bosszúálló sikeres lehetne a nőknél?
Egy incel férfi, aki a munkahelyén meg ismerősei között szemmel tartaná a becsajozott, párkapcsolatos alfákat meg chadeket, és ha ezek a kanik valami rosszat tesznek, beköpné őket a csajuknak.
Pl. ha céges bulin az egyik kemény csávóka úgy beiszik, hogy a wc-be kell mennie hányni, akkor az incel bosszúálló finoman figyelmeztetné a hányós csávó nőjét, hogy micsoda gyenge lúzer a pasija.
Vagy ha ottalvós csapatépítőn az egyik csávó táncolna egybkolléganőjével, menne az üzenet a táncos lábú csávó barátnőjének, hogy érdemes vigyázni, mert a pasija másfele kacsintgat.
Ezek után a felvilágosított csajok kidobnák a csávókájukat, és hálát, csodálatot meg vonzalmat éreznének a bosszúálló iránt?

válasza:Nem.
Iskolába ezt spiclinek hívták.
Siker helyett pedig inkább szánalmat éreznek...
A munkahelyeden meg könnyen te lennél a kívülálló, aki csak a kakit tudja keverni.

válasza:

válasza:Alkoholistával éltem együtt...
Izgalmas 5 év volt...
Most olyannal ismerkedek aki 30 éve nem ivott.
Az utóbbi férfiasabb, mint az előző volt.
Bár nekem mindkettő a nagybetűs FÉRFI, csak más-más értelemben.

válasza:Mondjuk ha nekem a párom hányna, akkor nem gyengének hinném, hanem ott lennék mellette és támogatnám, amennyire tudom. (Ez nyilván arra vonatkozik, ha évente egyszer-kétszer véletlenül túlmegy a határain, nem arra, aki alkoholista, mert egy olyan mellett nem maradnék meg.) Egy táncban pedig még nincs semmi.
Annyira látszik, hogy semmi fogalmad nincs arról, hogyan működik egy jó párkapcsolat.
Egyébként mire mennél ezzel? Te ugyanúgy egy magányos, lúzer maradnál. Ha szét is megy a pár, veled ellentétben fognak új partnert találni.

válasza:Látnák rajtad ezek a nők,hogy azért csinálod mert lúzer incel vagy,szóval nem lennél sikeres.
Önbizalomhiány taszítja őket.

válasza:3
Ha valaki alkoholista, az nem egy abból fog kiderülni, hogy egyszer volt egy olyan buli, ahol rosszul lett.
Kapcsolódó kérdések:
Van aki boldog kapcsolatban van évek óta, más meg senkit nem talál, esetleg nem is volt még kapcsolata. Min múlik ki mennyire szerencsés, sikeres?
Nem foglalkoznának a nőkkel többet?
Általában azt tanácsolják a férfiaknak, hogy adják alább az igényeiket. Ha sportos, fiatalos, nettó hétszázezret kereső, diplomás férfiként valaki a keseredett, magányos, túlsúlyos, bérminimumos femcelek között válogatna, az már a szintjének megfelelő lenne?
Kb szökőévente jövök be egy lánynak. Eddig nagyon nem jöttek be azok a lányok így még sosem volt barátnőm. Úgy vagyok vele hogy ha nem talalom szexuálisan vonzónak akkor értelmetlen. De lehet sosem fogok találni olyan lányt akit vonzónak tartok. Ti ha ennyire...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!