Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kopszra nyírt, hosszú szakállú...

Kopszra nyírt, hosszú szakállú, hosszú körmű, rövid bajszú, rövid szemöldökű, nagy mellű, magas, normál súlyú, nagyon fiatal férfiként érettségivel és betanított munkásként miért nehéz a társkeresés?

Figyelt kérdés

máj. 10. 09:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem megy, változtass valamin. Javaslom a körömvágást.
máj. 10. 09:31
 2/11 A kérdező kommentje:
1: és ha a belső tulajdonságaim közül is/vagy van valami amin kéne, azt honnan tudjam? Talán írjak valami szívhezszóló sorokat a gondolkodásmódomról a bemutatkozó szövegbe?
máj. 10. 09:38
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Van, aki nem szereti a kopasz férfiakat, van, aki a bajszot, meg a szakállat, nálad meg mind a 3 egyszerre van jelen, szóval lehet ezért. De az is lehet, hogy jól áll, jó az összkép, csak a személyiséged nem szimpatikus nekik.
máj. 10. 09:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hmm. Vannak netán belső tulajdonságaid is, vagy csak ennyi vagy, ahogyan kinézel?
máj. 10. 09:43
 5/11 A kérdező kommentje:
4: hát az érettségi meg a munkahelyem is már az. De ezen felül még szeretek kirándulni, dokumentum filmeket nézni, eurovíziós dalokat hallgatni, érdekel a természettudomány, a politika meg a kultúrális szokások tanulmámyozása
máj. 10. 09:45
 6/11 anonim ***** válasza:
81%

Kinezetre

Nem szeretem a kopasz embereket

A rendezet korom apoltsagot sugat

Ha nagyobb a melle mint az enyem az mar gaz.

A tobbi elso blikre okes.

Szemelyisegben ha tudod miben kell valtoznod akkor hajra

máj. 10. 10:33
 7/11 A kérdező kommentje:
6: köszönöm
máj. 10. 11:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy?
máj. 10. 23:46
 9/11 A kérdező kommentje:
8: 1.90
máj. 11. 06:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Mitől nagy a melled?
máj. 11. 09:12
1 2

További kérdések:

20-30 év férfiak, Ti hol szoktatok ismerkedni?

Én sehol nem találok ismerkedni nőt. Nincs sok társasági programom, eddig sosem kerültem olyan helyzetbe hogy tudjak ismerkedni. Ti hol szoktatok és mennyi időnként talász ismerkedni valakit?

Én lettem népszerűtlenebb vagy az online társkeresők manapság már nem működnek?

Régebben sem sokan, de néha vissza szokott jelezni 1-2 nő. Oké, volt amikor pár nap után nyomtalanul eltűntek, de legalább válaszoltak valamit. Mostanában pedig 0 választ vagy reakciót kapok, idén még semmi sem érkezett.

Van olyan ember aki képtelen szerelmesnek lenni? Ha úgy érzem, hogy az vagyok, de közben folyamatosan élvezi az elmém az új ingert és igényli is,...

Alapvetően van hogy azzal is gondom van, hogy megmondjam, hogy mikortól kezdődik a szerelem. Az egyetlen érzés, ami nálam rendkívül szignifikáns, az az, hogy tetszik e valaki vagy sem. Semmit sem érzek ennél erősebben. De ha pl. most is úgy érzem, hogy találtam...

Mi a jobb, ghosting vagy őszintének lenni?

Teljesen belezúgtam egy pasiba, akivel hónapok óta csak chatelünk. Mivel érzem és látom, hogy ő engem annyira nem vesz komolyan és nincs viszonozva olyan szinten az érdeklődés, mint várnám, ez egyre jobban zavar és fáj. Ezt be szeretném fejezni vele. Nem tudom mi a...

Segítené a férfiak csajozását, ha a pua-mozgalom titkos testvériségként szerveződne újjá?

A nőknek az alfa csávók kellenek, ez tény. A pua megtanította a férfiakat alfásan viselkedni. Csakhogy! A pua-mesterek fennhangon hirdették a tanfolyamaikat, ezért a nők is tudomást szereztek róla, hogy a pua-táborokban felfejlesztett srácok nem született alfák,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!