Kopszra nyírt, hosszú szakállú, hosszú körmű, rövid bajszú, rövid szemöldökű, nagy mellű, magas, normál súlyú, nagyon fiatal férfiként érettségivel és betanított munkásként miért nehéz a társkeresés?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kinezetre
Nem szeretem a kopasz embereket
A rendezet korom apoltsagot sugat
Ha nagyobb a melle mint az enyem az mar gaz.
A tobbi elso blikre okes.
Szemelyisegben ha tudod miben kell valtoznod akkor hajra
További kérdések:
Én sehol nem találok ismerkedni nőt. Nincs sok társasági programom, eddig sosem kerültem olyan helyzetbe hogy tudjak ismerkedni. Ti hol szoktatok és mennyi időnként talász ismerkedni valakit?
Régebben sem sokan, de néha vissza szokott jelezni 1-2 nő. Oké, volt amikor pár nap után nyomtalanul eltűntek, de legalább válaszoltak valamit. Mostanában pedig 0 választ vagy reakciót kapok, idén még semmi sem érkezett.
Alapvetően van hogy azzal is gondom van, hogy megmondjam, hogy mikortól kezdődik a szerelem. Az egyetlen érzés, ami nálam rendkívül szignifikáns, az az, hogy tetszik e valaki vagy sem. Semmit sem érzek ennél erősebben. De ha pl. most is úgy érzem, hogy találtam...
Teljesen belezúgtam egy pasiba, akivel hónapok óta csak chatelünk. Mivel érzem és látom, hogy ő engem annyira nem vesz komolyan és nincs viszonozva olyan szinten az érdeklődés, mint várnám, ez egyre jobban zavar és fáj. Ezt be szeretném fejezni vele. Nem tudom mi a...
A nőknek az alfa csávók kellenek, ez tény. A pua megtanította a férfiakat alfásan viselkedni. Csakhogy! A pua-mesterek fennhangon hirdették a tanfolyamaikat, ezért a nők is tudomást szereztek róla, hogy a pua-táborokban felfejlesztett srácok nem született alfák,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!