Hogy nézel ki külsőleg, és te kit keresel?

válasza:

válasza:#1
Azt viszont nem írtad le, hogy te hogy nézel ki.

válasza:Átlag alatti magassàg, àtlagos, vékony alkat. Őszülök, borostàs, szakàllas fizimiskàval. Öltözködésben öltönyös, míg bírom a meleget.
36/F
Nem keresek senkit.
Esetleg még egy befogadnivaló macskàt. Narancsom még nincsen.

válasza:170 cm, 75 kg, rövid, barna haj, zöld szemek, káros szenvedélyektől mentes.
Szélsőséges nézetektől, és lehetőleg káros szenvedélyektől is mentes, normális életfelfogású, egyedülálló nőt keresek.
40/F @ BP

válasza:Szikár, közepesen hosszú hajú, majdnem 180 cm magas, 40 éves férfi vagyok.
Bárkit aki nő, nem kövér, és szexelne velem.

válasza:182 cm, 62 kg, barna haj/szem, szemüveges vagyok, minimális arcszőrzet.
Egy olyan nőt, aki képes szeretni engem.
23/F

válasza:

válasza:183cm, 80kg, szemüveges, szőkésbarna hajú, barnaszemű vékonyabb, sportos fizikumom van. 37 éves.
Hasonlót keresek.
Igényes, ugyanígy sportosabb, külsőre ennyi. A többi kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Teljes mértékben csak a külsőben keresendő a probléma vagy előfordulhat olyan eset, hogy amúgy helyes a férfi és vonzó lenne a nők számára csak negatív önértékelése van és egyáltalán nincsen önbizalma?
Nem szeretek társaságba járni,illetve bulizni,alkoholt inni.Nem tudom a megoldást,netet erőltetem de eddig semmi.Kezd elmenni teljesen az önbizalmam.
A legújabb amerikai összevont egyetemi kutatások döbbenetes eredményre jutottak. A külső, fizikai vonzerőt vizsgálták a két nemnél, és arra jutottak, hogy egy férfi külső vonzereje átlagosan 36-37 éves korára csúcsosodik ki, de még 51 évesen is olyan vonzó mint 18...
Vagy inkább mindent elnéztek neki, mert tudtok villogni a barátnőknek, hogy fú, milyen toppasival vagytok...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!