Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért olvadoznak, ha...

A nők miért olvadoznak, ha egy pasi agresszíven beszél velük? Miért nem egy jófiúval jönnek össze inkább?

Figyelt kérdés

A multkor szomorúan hallottam egy beszélgetést egy jó csaj meg a büdös agresszív csávója között. A lány olyasmit mondott hogy "Jaj, dehát még fogynom kell öt kilót! Borzasztó az alakom!"

Mire a pasi a helyett hogy megvígasztalta volna valami olyan dumával hogy "de hát te vagy a legszebb nő és még karcsú is vagy" csak megfogta a lány derekát meg nyomulósan lesmárolta aztán benyögte hogy

"Ha még egyszer ilyet mondassz én elfenekellek!"

És erre a csaj ahelyett hogy ott hagyta volna még örült is neki!

máj. 10. 17:02
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
86%
Tehát szerinted ha valaki elismerően megpaskolja a párja fenekét, netalántán szex közben a csaj a pasi hátát karmolja a kéjvágytól, akkor az tettleg bántalmazás? Kapcsolati erőszak?!
máj. 10. 17:04
 2/25 anonim ***** válasza:
89%
Segíts már légyszi, mert sehol nem találom az "agresszíven beszélt vele" részt.
máj. 10. 17:06
 3/25 A kérdező kommentje:
A veréssel fenyegetés neked nem agresszió?
máj. 10. 17:09
 4/25 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem vagy troll vagy, vagy autista (vagy mindkettő).

Ha esetleg komoly a kérdés: az elfenekelés jelen esetben szexuális értelemben értendő (megpaskolja szex közben, vagy előtt, vagy után). Az idézett mondat meg gyakorlatilag ugyanaz, amit te írtál alternatívaként, csak nem annyira nyáltenger módon (értsd: "ne mondj ekkora hülyeséget, gyönyörű vagy" -volt a pasi mondata).

máj. 10. 17:21
 5/25 anonim ***** válasza:
86%

Én tudom mi lesz a kérdező következő, vasárnap esti kérdése!

"Nem kellene bevezetni egy jogszabálymódosítást a Büntető törvénykönyvbe?

Ki kellene egészíteni a kapcsolati erőszak, a testi sértés és a tettleg becsületsértés deliktumát azzal a minősített esettel, vagy bekezdéssel, ha az elkövető egy alfa-giga-mega chad férfi, és az ilyen magatartási formákat is büntetni rendelné a törvény, legalább vétség szinten, hiszen a társadalomra különösen veszélyes cselekmény.

Ez azért lenne jó, mert akkor az alfa-giga-mega-csedek börtönbe kerülnének és akkor az inceleknek végre hozzájutnak az alfa-mega-giga-chadek nőihez, amik azok szabadságvesztésüket töltik."

máj. 10. 17:26
 6/25 anonim ***** válasza:
91%

Édes istenem...

Nem is ismered őket, sem a kapcsolatukat. Ez pont nem agresszívnek hangzik. Az lett volna, ha azt mondja, hogy felpofozza vagy agyonveri. Egymás közti évődés, poén szintjén mozgott ez, többnyire szexuális töltettel, semmi több.

Az èn fèrjem is szokott ilyet mondani, hogy elfenekel, mert ' rossz kislány voltam, meg ilyenek. Én is szoktam neki, adott helyzetben. Szex közben finoman meg is teszi mert tudja hogy izgat, ès őt is, de soha nem okozna fájdalmat. Soha nem bántott, nem emelt rám kezet az eddigi 16 èvünk alatt.

Soha nem lennèk együtt egy valóban bántalmazó fèrfival.

Csak hogy értsd a különbséget: az exem pl valóban felpofozott anno. Akkor és ott visszaütöttem és szakítottam vele. Mert az igazi bántalmazás volt.

máj. 10. 17:31
 7/25 anonim ***** válasza:
92%
Semmi agresszió nincs abban, amit a pasi mondott. Egyszerű évődés, amit már lefordítottak neked, de megteszem én is. "Ne beszélj ilyen butaságokat, nem vagy kövér, nagyon szép vagy". Az általad agresszívnek vélt mondat jelentése kb. ennyi. Ha én hülyeségeket beszélek (értsd magamról mondok valami negatívat), a férjem néha azt szokta mondani, hogy "úgy elverlek, mint szódás a lovát". Én ezen mindig nevetek, mert ez a mondat nagyon viccesen hangzik egy olyan férfi szájából, akiből olyannyira hiányzik az erőszaknak még a csírája is, hogy ha talál egy pókot a házban, óvatosan megfogja egy papírzsebkendővel és kiviszi a házból, nehogy baja essen. Nyilván nem lennék vele, ha nevelő célzattal rendszeresen verne.
máj. 10. 17:56
 8/25 anonim ***** válasza:
86%
Ez egy eset, te meg már az összes nőről beszélsz. És még csak nincs is igazad, konkrétan a semmiből vonsz le következtetést a fél emberiségre 😂😂
máj. 10. 17:58
 9/25 Kv-An ***** válasza:
67%
3 meg tudom érteni a csajt. Meg is sértődnék ha csak fenyegetődzne a pasi fenekeléssel.An😁
máj. 10. 18:30
 10/25 anonim ***** válasza:
11%

Vonatom volt egy pali a nőjével. A pali tajt részeg volt. Óbégatott, hangoskodott, olyanokat mondott neki szeretlek... Meg hogy mindjárt kidobom a taccsott.

A másik oldalt is meg kellene érteni, mert nőből is van sokféle. Aki egy ilyen embert elvisel nem az a fajta nő akire az értelmesebb férfi társadalom vágyna.

Ahogy a lakásod állapota elárulja rólad, hogy milyen vagy (rendezett, rendezetlen), úgy az ember párjának a viselkedése is árulkodik a másik félről.

Független attól, hogy később szétmennek.

máj. 10. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Csak nekem nagy az elvárásom külsőben, hogy alig tetszik pasi a Tinderen?

Szóval tegnap regisztráltam(fiatal nő vagyok). Az átlagos és szép között tendálok.(én szerintem, valaki szerint 10/10 vagyok) Eddig 800 lájk jött össze, ebből összesen 90 pasi jön be, de abból a 90-ből is kb 10 az ami wow kategória

Miért foglalt minden jó pasi körülöttem?

Aki szimpatikus számomra miért derül ki hogy foglalt? Mit tud tenni az illető ha minden nap találkozik vele?

A mai fiatal hölgyeknek mennyire számít, hogy egy pasi mennyire öltözik márkás ruhákba vagy épp mennyire gazdag?

Számos társkeresőn fent vagyok évek óta de konkrétan semmi se történik. Igyekszem stílusosan öltözni is, bár szerintem nem ez a lenne a társkeresés fő célja, hogy ki hogy öltözik. Mire buknak a mai nők? 25/F

Mikor érdemes felhozni ismerkedéskor, hogy nekem elengedhetetlenül fontos, hogy a pasi szeressen vasalni?

Megcsinálnom én is persze, de imádnám, ha majd a jövendőbeli párom csinálná helyettem, és közben nézhetném, kevesebb szexi dolgot tudok elképzelni. Egy embernek említettem, kiröhögött, de esküszöm nekem ez extrán fontos.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!