A legjobb párkapcsolatok tényleg a véletlen tálálkozás művei?!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Szerintem is igaz. Hiába van körülötted sok ember, ha nincs köztük azaz egy, de ha nem keresel nincs senki körülötted az kizárja azt az egyet is.
Bármi előfordulhat. Neten írt valaki beállításokkal kapcsolatos technikai üzenetet(nem akartam párt válás után) nem tudom hogyan de azonnal éreztem ő az, és az üzenet küldője szintén. Ő a férjem 21 éve.An

válasza:

válasza:Hát ez attól függ. Ha ezt a szép mondást önfelmentésnek használod és konkrétan SEMMIT nem teszel érte, ki sem mozdulsz a szobádból, akkor jó sokáig várhatsz...
Másrészt viszont az élet egy rohadtul kiszámíthatatlan valami. Az én tapasztalataim is 6#-ost erősítik, az összes kapcsolatom teljesen véletlen találkozásokból alakult, néha egészen hihetetlen módon indultak. Hiába jöttem ki jól közben több lánnyal is, vagy terveztem valamit, és éreztem úgy hogy, na ebből hátha lesz valami, francnak nem akartak összejönni a klisés forgatókönyvek:)

válasza:Én pont akkor jöttem össze a párommal (első és jelenlegi), amikor karanténban voltam és ki se mozdultam. Hozott nekem kaját, covid tesztet meg beszélgetett velem, filmeket ajánlott stb.
Előtte ismertem távolabbról, de a karanténban kerültünk közelebb egymáshoz és amint szabadultam és újra találkoztunk normálisan élőben is, elhívott randizni.

válasza:

válasza:A tünet létezik, de nem okozat, csak szubjektív melléktermék.
Elveszíted a kulcsodat, keresed három napig, végül feladod. Majd, mit ád isten, egy hét múlva tök véletlen a kezedbe akad. Vajon azért találtad meg, mert nem kerested?
Nem. Azért találtad meg, mert kerestél - csak nem direktben a kulcsot, hanem mást. Aki keres, az talál, és az talál, aki keres.
Az a baj, hogy ha nem találod a konkrét dolgot, amit keresel, akkor elbizonytalanodsz, és frusztrálódsz. A gondolkodásod beszűkül - ugyanazon az 5 helyen keresed a kulcsod újra meg újra, mintha nem nézted volna meg már vagy 100x.
Ebből a hurokból jössz ki, amikor feladod a keresést. Ha elkezdesz full mást keresni, a gondolatmenet megváltoztatása elhozza a sikert - amikor a távirányítót keresed, meglesz a kulcs. Amikor meg titkárnőt, vagy kutyakozmetikust, meglesz a feleség.
Kapcsolódó kérdések:
Ez Ön szerint mire utal?
Nekem a barna hajú férfiak jönnek be főleg de eddig minden párom nem sokkal miután összejöttünk kiszőkítette a haját😂Véletlen egybeesés vagy van valami oka ami nem jut eszembe?😂
felajánlhatja a rendszer esetleg ismét őt is??
Amikor nem számítottál rá és véletlenül kerezteztétek egymás útját?
Mármint semmi túl nyomulós, de azért annak reményében, hogy visszaír és veszi a lapot, milyen ütős szöveg lenne jó?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!