Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Likneren hol tudom megnézni,...

Likneren hol tudom megnézni, hogy kik lájkoltak?

Figyelt kérdés
Van prémium előfizetésem. Az applikációban alig néhány gomb és oldal van, tehát el se tud rejtőzni... De valahogy mégse találom ezt a funkciót.

jún. 10. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
En lajkoltalak
jún. 10. 20:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha rámész a számra, ahol kiírja hányan lájkoltak nem dobja be őket?
jún. 10. 21:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Hol kéne lennie annak a számnak? Persze simán lehet, hogy senki se lájkolt még, mert csak most regisztráltam, de nem tudom, ha lájkol valaki akkor az hol lesz majd
jún. 10. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Az app tetején a likner feliratnál

Pasi vagy? Akkor alig lesz lájkod.

jún. 10. 21:21
 5/7 A kérdező kommentje:

Az app tetején a Linker feliratnál semmi nincs nekem. Tőle jobbra a szélén van két gomb, a visszavonás meg a szűrés. Esetleg a profil oldalon van előzmények, de ott csak azt látom, hogy én kiket lájkoltam.

Igen, pasi vagyok

jún. 10. 21:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor mem lájkolt még senki
jún. 10. 22:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké, megvolt az első lájk és megjelent a gomb. Hát elég bénán van ez megoldva, de most már legalább világos
jún. 10. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Ha buszon utazok lehet hangosan pittyegni a mobiltelefon alkalmazást ahol lajkoltam a megosztasokat és mindig hangosan jelzett?

Az előttem ülő kisebbségi személy feldultan kérdezte tőlem hogy nemitsam le vagy direkt csinálom. Mondtam neki hogy facebookozok. A mesterséges intelligencia meg azt állítja hogy le is szallithatnak a buszról ha hangosan játszok a telefonommal kopp hangeron mint ma.

Az emberek miért lájkolták a rossz híreket?

Katasztrófákat, halál híreket. Ennyire gonoszak?

A fészbukra a saját szerzeményű zenéimet felteszem reels videóként. Mostanáig ha például 11 lájkot kaptam, a 11-re kattintva láttam is a nevüket....

Az átállítás úgy történhetett, hogy a fészbuk javaslatot tett, nem akarom-e, hogy a videók "bizniszz módba" kerüljenek. A pontos kifejezésre nem emlékszem. hogyan lehetne visszállítani a régi, egyszerű módot?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!