Most azért mert valaki kicsit macikàs azért nem jár neki fiatalabb, vékony szép insta modell?

válasza:

válasza:

válasza:1
Jó reggelt szomszéd 😄

válasza:Nem.
Senkinek nem jár semmi.
Mindenki abból dolgozik, amilye van.

válasza:Megint kukanap van és a szomszéd nem hagyta, hogy kidobd a szemetedet?
Kedves Szomszéd! Ne csesztesd már a macikát a kukával, mert így kénytelen itt kiengedni a frusztrációját! Se insta maca, se szemétszállítás.

válasza:További kérdések:
Honnan tudtátok, hogy készen vagytok erre?
Látássérült vagyok, enyhe korrekciós hibával a nem látó szememmel, amit általában takarok, ha nem itthon vagyok éppen. Szóval hasonló helyzetben lévő emberek érdekelnek, akik szintén valamilyen testi/lelki fogyatékosságal rendelkeznek, hogy ti hogyan ismerkedtek,...
Ha nem ? Írjátok le ez felszínes hozzáàlas e tőletek?! Pedig a személyisegem az maga a főnyeremény! Szerintem járna nekem egy jó csaj. 40/F/incel
Nem az ő baja, ha nem fog találni? Ha meg szerencséje lenne, az miért baj? Ha bárhol ez a téma felmerül (mondjuk itt a gyakorin), akkor azonnal megkapja a kérdező! "Mit képzelsz?", "Dagadtnak csak dagadt nője lehet, vagy marad a recsike", "35 éves vagy? Neked már nem...
Merthogy egy rakás 18-35 év közötti nőt akár még 50-60 éves pacákok is "lefoglalhatnak" és ahogy megyünk felfelé a korfán, mennyiségileg még mindig több boomer van, mint a már fiatalabb generációk. Sőt, egy-egy ilyen öregember több sugar babyt is tarthat. Egy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!